OFF
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: OFF
El nem tudom képzelni, hogy a kutyaharapás szőrével hogy tud jobb lenni.
Egyszerű biológia/kémia az egész. Reggel eleve dehidratált a szervezeted, amit 2 sörrel meg a pálinkával tovább dehidratálsz. Én is próbáltam már de én nem javasolnám senkinek, gyakorlatilag még rövid távon sem lettem jobban tőle. Ismerek pár alakot aki ezzel rajkodik, aztán elvörösödik a fejük meg zombik egész nap, asztal mellett alszanak stb.
Én egyébként a pihenésre esküszöm, alvás után bedobok egy kis light kaját, magamhoz veszek egy flakon vizet utána meg vissza az ágyba, sorozatok, filmek, meg fifa, ezekkel lefoglalom magam és akkor kevésbé gondolok a másnaposságra.
Hogyha valami meló van másnap nekem akkor a legrosszabb, főleg nyáron mikor kilépsz az ajtón és érzed, hogy a nap széttrancsírozza a fejed.
Egyszerű biológia/kémia az egész. Reggel eleve dehidratált a szervezeted, amit 2 sörrel meg a pálinkával tovább dehidratálsz. Én is próbáltam már de én nem javasolnám senkinek, gyakorlatilag még rövid távon sem lettem jobban tőle. Ismerek pár alakot aki ezzel rajkodik, aztán elvörösödik a fejük meg zombik egész nap, asztal mellett alszanak stb.

Én egyébként a pihenésre esküszöm, alvás után bedobok egy kis light kaját, magamhoz veszek egy flakon vizet utána meg vissza az ágyba, sorozatok, filmek, meg fifa, ezekkel lefoglalom magam és akkor kevésbé gondolok a másnaposságra.
Hogyha valami meló van másnap nekem akkor a legrosszabb, főleg nyáron mikor kilépsz az ajtón és érzed, hogy a nap széttrancsírozza a fejed.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ez a másnaposságos dolog. Eddig még sose ittam annyit h igazán megérezzem. Rájöttem hogyha egész nap iszok nem leszek részeg/off.
Nyáron vonyarci hetet úgy éltem végig,hogy reggelire is már sört ittam. És sose volt semmi bajom az egy hét alatt
Mondjuk én nem vagyok az a "most ak kvára b*sszunk be" ember. Megvan az adagom amit megiszok
,aztán legtöbbször többre nem is mindig vágyok.(Az adag miatt is már húzom a számat h sok pénz :P )

,aztán legtöbbször többre nem is mindig vágyok.(Az adag miatt is már húzom a számat h sok pénz :P )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
fanático írta:Sziasztok!
2014. november 15. 15:31-kor küldtem egy mezrendelést az oldalon megadott email címre, de azóta még nem kaptam visszajelzést, viszont látom, hogy kiírtátok a rendelések befogadásának szüneteltetését. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyiben befolyásolja a dolgok menetét az én esetemben?
először át kell utalnod egy nigériai számlaszámra 32.000 Ft-nak megfelelő uSd-t,majd várni hogy jelezzenek onnan,hogy mikor küldik a mezt.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Sziasztok!
2014. november 15. 15:31-kor küldtem egy mezrendelést az oldalon megadott email címre, de azóta még nem kaptam visszajelzést, viszont látom, hogy kiírtátok a rendelések befogadásának szüneteltetését. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyiben befolyásolja a dolgok menetét az én esetemben?

- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Szerintem ezzel nincs probléma.morientes írta:Nem iszol elegetfiore írta:Akkor engem valami különleges képességgel áldhatott meg a sors. Reggel 5-10 percig kómás vagyok, kicsit háborog a gyomrom, utána viszont kutyabajom.![]()
Sok víz segít.

.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem iszol elegetfiore írta:Akkor engem valami különleges képességgel áldhatott meg a sors. Reggel 5-10 percig kómás vagyok, kicsit háborog a gyomrom, utána viszont kutyabajom.![]()
Sok víz segít.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- morientes
Hééé...ne sértegess!h3x0r írta:Gyengék vagytok mind

LEGIO PATRIA NOSTRA

- morientes
Dehogy nemNem bírnék sört inni másnaposan,megdöglenék ha újra alkoholt kéne innom reggel.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Most én is kitörtem a szürke hétköznapokból tegnap, régóta nem rúgtam már be, pedig nem is ittam sokat.
Délután felkeltem, iszonyatos fejfájás és hányinger volt. Jó mondom nem szenvedek tovább kikelek az ágyból. Bedobtam egy algopyrint meg ettem egy keveset és voilá, már is jobb.
Nekem ez vált be régebben is, egy kis kajálás, és félóra alatt elmúlik.
Mondjuk azt én sem tudom elképzelni, hogy másnaposságra hogy lehet jó a sör.
Én ilyenkor még a sör gondolatától is öklendezni kezdek kb.
Nemhogy meginni.
Délután felkeltem, iszonyatos fejfájás és hányinger volt. Jó mondom nem szenvedek tovább kikelek az ágyból. Bedobtam egy algopyrint meg ettem egy keveset és voilá, már is jobb.

Mondjuk azt én sem tudom elképzelni, hogy másnaposságra hogy lehet jó a sör.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. november 22., szombat 16:26-kor.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem bírnék sört inni másnaposan,megdöglenék ha újra alkoholt kéne innom reggel.
Azt elfelejtettem írni amúgy hogy nem szedek gyógyszert semmire,nyilván ha 40 fokos lázam van,akkor azért más a sztori.
Azt elfelejtettem írni amúgy hogy nem szedek gyógyszert semmire,nyilván ha 40 fokos lázam van,akkor azért más a sztori.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- chosenone46
gyanús volt az igaz, de a könnycsepp tetoválás meghatott.ziro4vr írta:de ugye nem fogadtad el azt a bontott, """"c vitamint"""" attól a ballonkabátos, kissé gyanús fazontól?

"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
de ugye nem fogadtad el azt a bontott, """"c vitamint"""" attól a ballonkabátos, kissé gyanús fazontól?chosenone46 írta:én is próbálkozok minden szarral, reggel rostos, péksüti stb stb. és reggel nincs is semmi bajom, viszont amit 12-t üt az óra, mintha újra berúgtam volna a délelőtt folyamán, borzalmas, miken megyek akkor keresztül..![]()
nekem amúgy azt javasolták c vitamint vegyek be mielőtt inni kezdek, de nekem nem hatott semmit, pedig szobatársam vallja, hogy emiatt nem másnapos.
![]()

Nem illik.
- chosenone46
én is próbálkozok minden szarral, reggel rostos, péksüti stb stb. és reggel nincs is semmi bajom, viszont amit 12-t üt az óra, mintha újra berúgtam volna a délelőtt folyamán, borzalmas, miken megyek akkor keresztül..
nekem amúgy azt javasolták c vitamint vegyek be mielőtt inni kezdek, de nekem nem hatott semmit, pedig szobatársam vallja, hogy emiatt nem másnapos.

"...csak a kedvesség, az öröm,
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Volt már erről szó, nálam is bejön a kutyaharapás szőrivel módszer..
De a lényeg, hogy mikor vége a bulinak és még van némi agyműködésed, belapátolsz több hektoliter vizet/tejet, plusz vársz egy picit, hogy ne propellerként dőlj bele az ágyikóba/a szomszéd bukszusába/a saját hányásodba
De a lényeg, hogy mikor vége a bulinak és még van némi agyműködésed, belapátolsz több hektoliter vizet/tejet, plusz vársz egy picit, hogy ne propellerként dőlj bele az ágyikóba/a szomszéd bukszusába/a saját hányásodba

Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Legjobb orvosság a másnaposság ellen, ha részeg maradsz
Amúgy 1-2 jéghideg sör mindig működni szokott.

Amúgy 1-2 jéghideg sör mindig működni szokott.
- morientes
Naaa....az igazi törköly az orvosságAmúgy igen :) Ha bedobsz egy jó féle pálinkát (nem ilyen törköly félét) meg max 1-2 sört, akkor oda a másnap és még a hangulatod is megjön. :mrgreen:

LEGIO PATRIA NOSTRA