HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 21:43
megírtam a hozzászólást megnéztem kik vannak a fórumon abban a topikban. megláttam a nevedet tudtam hogy írtam a vadlóról és geci tudtam hogy valamit írni fogsz. de jó is mert akartam kérdezni. te hogy költenél el most ezen a nyáron úgy 120 milliót? az eladásokkal együtt. elmegy higuain és dimaria meg kaká így számolj. :-)A jobb szárny,elég rutintalan lenne nem? Carvajal,Isco,verratti......azért ez a real,itt nem olyan eccerű ez.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 21:36
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 8., szombat 21:31
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 8., szombat 21:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 21:26
Cavani elkényelmesedett herceg lenne csak itt, nem látom a szemében azt amit Suareznek. Suarez lazán odaveri és olcsóbb is jóval.Kerlon írta:Ráadásul benne is meg van az ami Suárezben, de tud viselkedni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 21:21
Én se. Gyors, jól fejel, mindkét lábával jól lő, remekül érkezik a kapu elé... Ráadásul benne is meg van az ami Suárezben, de tud viselkedni.Sierra írta:Én nem bánom, ha jön Cavani, de sírni se fogok, ha nem jön. A számok mindenesetre mellette szólnak, Higuaínhoz képest egyáltalán nem visszaesés. Szóval nem leszünk szarabb csapat, ha érkezik. :-)
Csatárposzton igazából már csak Suarez meg Cavani van terítéken, valamelyik szinte biztos, hogy jönni fog.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 8., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 8., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 8., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 20:52
de itt nem tudnának minket átbaszni. ha csak boateng nem sérülten jön, de kétszer ugyanazt a poént nm illik elsütni.lucifer írta:Másik nem gondolod hogy elég nekünk a Milanból, Kakával is pórul jártunk nem is kicsit míg ők megszedték magukat.
megírtam a hozzászólást megnéztem kik vannak a fórumon abban a topikban. megláttam a nevedet tudtam hogy írtam a vadlóról és geci tudtam hogy valamit írni fogsz. de jó is mert akartam kérdezni. te hogy költenél el most ezen a nyáron úgy 120 milliót? az eladásokkal együtt. elmegy higuain és dimaria meg kaká így számolj. :-)A jobb szárny,elég rutintalan lenne nem? Carvajal,Isco,verratti......azért ez a real,itt nem olyan eccerű ez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 8., szombat 20:51
A Sanitas felügyelte a műtétet.Más olvasgattam a napokban egy olyan hírt hogy Alonsót megműtötték Münchenbe,csak nekem tűnik fel ebből hogy rohadtul nincs rendben a Sanitassal valami ha ő is Münchenbe ment egy operáció miatt?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 20:49
A jobb szárny,elég rutintalan lenne nem? Carvajal,Isco,verratti......azért ez a real,itt nem olyan eccerű ez.
na lehet nekem esni.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 8., szombat 20:46
Aprópénz, Kinek nekünk?Galacticos írta:sírok a cityn. ezek most nyáron kire nem fognak licitálni?cart írta:Elvileg a Chelsea meg a City licitál érte.
remélem jövőhéten mostmár lezárul ez az ancelotti biznisz. utána lehet nyomulni azokra akiket ő akar. bízom benne hogy tartja a kapcsolatot még a milanban pár arccal, és érdeklődik boatengről. apróért van.
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 8., szombat 20:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 20:39
ez kb 150-200millió euro lenne.EnzoZidane89 írta:jöjjön Bale,Verratti,Isco,Suarez,bánom is csak végre igazoljunk má
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 8., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 20:24
a milanosok azt írják hogy allegrinál nem lesz már kp-s és így akkor inkább adják el. nekem ebből az jön le hogy középen jobb volt szerintük is, már pedig ők szívták végig az egész szezont azzal aErti írta:Az tény olcsó, de idén kiderült, hogy középre elég kevés. A pálya szélén van neki a helyeGalacticos írta:a mai árak mellett 12millió euro szerinted pénz érte?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 8., szombat 20:22
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem