Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
na erre nem gondoltam, mondjuk a törlésből kivehetted volna csak mathers részét... Na mindegy. jóccakát
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerinted ha idézel egy spoilert úgy hogy nincs elrejtve, akkor abból mi lesz? Boiler?Most az enyémbe mi volt a spoiler????? Leírtam, hogy eddig ez a leggyengébb évad? ? ? ? ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most az enyémbe mi volt a spoiler????? Leírtam, hogy eddig ez a leggyengébb évad? ? ? ? ?
Amúgy lényegében a mondandóddal is egyetértek.
Ez világos, de számomra a Flash se több ennél. ...Zsombor írta:Annyit írtam, hogy jelenleg jobb a Flash. Több a potenciál az Arrowban, sok szálon el lehetne indulni, nem teszik, megy az egy helyben toporgás, cserébe megspékelik a komolytalan drámázással, a flashback részek pedig hihetetlenül unalmasak. Úgy vagyok, mint Máté, 2 zh közötti agyradírnak jó.

És ezért lehet, hogy az első fele szar, a második meg jó.Pipita írta:Nem biztos, lehet ám félrefordítani, vagy helyesírási hibákat véteni.Én akkor se látom értelmét egy fél évadról véleményt alkotni... Ez olyan, mintha lefordítanál félig valamit, véletlen felraknák és azt mondanák rá, hogy szar, pedig csak befejezetlen.
Nem nézem a sorozatot de azért elég könnyű szerintem egy fél évadból megállapítani, hogy az most akkor egy szar vagy nem. Például a barátok köztöt sem kell végignézni, hogy rájöjj, nem bír túl nagy értékkel..

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Komolyan nem hiszlek el titeket, mi olyan nehéz b+ használni a spoiler gombot?
Barátok közt vége? Volt olyan? Lesz? :ĐPéldául a barátok köztöt sem kell végignézni,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Annyit írtam, hogy jelenleg jobb a Flash. Több a potenciál az Arrowban, sok szálon el lehetne indulni, nem teszik, megy az egy helyben toporgás, cserébe megspékelik a komolytalan drámázással, a flashback részek pedig hihetetlenül unalmasak. Úgy vagyok, mint Máté, 2 zh közötti agyradírnak jó.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem biztos, lehet ám félrefordítani, vagy helyesírási hibákat véteni.Én akkor se látom értelmét egy fél évadról véleményt alkotni... Ez olyan, mintha lefordítanál félig valamit, véletlen felraknák és azt mondanák rá, hogy szar, pedig csak befejezetlen.
Nem nézem a sorozatot de azért elég könnyű szerintem egy fél évadból megállapítani, hogy az most akkor egy szar vagy nem. Például a barátok köztöt sem kell végignézni, hogy rájöjj, nem bír túl nagy értékkel..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
SPOILERMENTESEN NEM LEHET?????????
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jogos. De ha az egész évadot is nézzük jöhet itt Ras Al ghul, de az évad első negyedére lassan felére akkor is úgy fogok emlékezni, hogy semmi jó nem volt benne. Azért az előző évadban jobb részeket szállított meg haladt az elejétől kezdve valamerre. Most viszont semmi. A negyedik résznél behozták végre Rast mondom most már jó lesz. Aztán ugyanúgy szállítják a heti semmit. Ráadásul úgy lett beharangozva, hogy epic season meg minden.
Bírom azt, amikor betámadsz Zsombor, de 1. most is írtam róla másfél sort, nem húztam le, sőt még jó is volt a vége, 2. itt megint beszélhetünk ízlésekről és pofonokról. Epizodikusságuk mellet - jelenleg az Arrow is enyhén az - több fantáziát látok az Íjászban, mint a Flashben, de te meg abban. Ez van.
Én akkor se látom értelmét egy fél évadról véleményt alkotni... Ez olyan, mintha lefordítanál félig valamit, véletlen felraknák és azt mondanák rá, hogy szar, pedig csak befejezetlen.Úgy értettem, hogy jelenleg. De lehet rosszul fogalmaztam meg.
K
K
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
mindenképp elkezdem csak most egy pár nap szünetet tartok és addig érdeklődtem csak.Ha többen írják, hogy szar, akkor el sem kezded? Az ilyet sosem értettem egyébként.
Nézed, ha tetszik folytatod, ha nem kasza. Bár utóbbira kicsi az esély, ha még mindig nyomod az Arrowt és társait :Đ
Úgy értettem, hogy jelenleg. De lehet rosszul fogalmaztam meg.Amúgy mathers egy kérdés: szerinted mi értelme úgy alkotni véleményt valamiről, ami még be sem fejeződött? Most olvastam a fb posztod.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mathers 2014. november 21., péntek 22:31-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igazából, ha megkérdezik, miért nézem az Arrowt... nem biztos, hogy tudnék válaszolni
Annyira egyszerű és primitív tud lenni, de mégis nézeti magát.

Szerintem az objektíven megállapítható, hogy az Arrow 3. évada jelenleg egy brazil szappanopera szintjét üti meg. Semmi több. Azok után meg pláne nem értelek Kerlon, hogy hétről hétre beírod, hogy a Flash mennyivel gyengébb. Hiába epizodikus(bár szerintem szépen-lassan elindult a főszál), üti jelenleg az Arrowt.
A burkoltat inkább mások érdeklődési körére értettem, rosszul fogalmaztam meg. Egyedül a szurkálódást tartom feleslegesnek, mert le lehet írni, hogy neked nem tetszik, de minden egyes beszélgetésnél, ha szóba jön valahogy kicsit hehe-Pato érzés... Téma off.
Amúgy mathers egy kérdés: szerinted mi értelme úgy alkotni véleményt valamiről, ami még be sem fejeződött? Most olvastam a fb posztod.
Amúgy mathers egy kérdés: szerinted mi értelme úgy alkotni véleményt valamiről, ami még be sem fejeződött? Most olvastam a fb posztod.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem volt az olyan régen, de elméletben kaszáltam mind a hármat a Constantine-nal együtt.P. Krisz írta:Padre nézi az Arrowt ... meg a Gothamet...meg a Flasht is . Vagy az régen volt ?![]()
Ha nagyon nem lesz mit nézni, akkor bele-bele pörgetek majd (ha még műsoron lesznek).
Viszont az, hogy nézem, még nem azt jelenti, hogy tetszik. Tudom, minek nézek olyat, ami nem tetszik...a kérdés egyébként jó, néha én sem tudom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Padre nézi az Arrowt ... meg a Gothamet...meg a Flasht is . Vagy az régen volt ?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálad nem erősebb, nálam három ponttal nagyjából. Ahogy írtad, ízlések és pofonok.Kicsit védeném az Arrowt, de pl. a Vikingek - direkt olyan, amit nézel - sem erősebb színvonal.
A fikázásom meg nem burkolt, hanem valódi.
De hogy példát is írjak. Az Arrowban egy karakter nincs, akire azt mondom, hogy ez igen, Viking pajtásaimnál meg több is van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kicsit védeném az Arrowt, de pl. a Vikingek - direkt olyan, amit nézel - sem erősebb színvonal. Szóval itt a nagy Arrow nézők fikázása közepette, annyit hozzátennék, hogy ízlések és pofonok. Én mindkettőt nézem és tényleg egyik sem korszak megváltó, de mindegyiknek meg van a sajátossága, ami a képernyő elé vonz. Kicsit idegesít már a burkolt fika, de amúgy no offense. Csak egy kis sóhaj volt.Realista24 írta:Ha többen írják, hogy szar, akkor el sem kezded? Az ilyet sosem értettem egyébként.2. évadot ha valaki már látta nyilatkozzon, hogy jobb vagy rosszabb-e.
Nézed, ha tetszik folytatod, ha nem kasza. Bár utóbbira kicsi az esély, ha még mindig nyomod az Arrowt és társait :Đ
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha többen írják, hogy szar, akkor el sem kezded? Az ilyet sosem értettem egyébként.2. évadot ha valaki már látta nyilatkozzon, hogy jobb vagy rosszabb-e.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem tetszik az Arrow. Oké, hogy 35 perc töltelék fos és vannak benne nagyon ratyi jelenetek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- most a diszkós? az wtf-ak... Meg tuti, hogy a dj is valami bitang agybajos hülye lesz benne... -, de szerintem jól építkezik és egyre több kérdésre kaphatunk választ. PLSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most simán elképzelhető, hogy lassan beköszöntenek Ras al Ghulék Olivérék nem bírnak vele és jön ATOM, aki szintén nem bír vele és létre jön egy kis szövetség az évad végére... Én várom a következő részeket. Igaz nem annyira érdekfeszítő, mint a múlt évad, de jól építkeznek benne. Szerintem.
K
K
- mathers
Stephen Amell ha jól emlékszem azt nyilatkozta a 3. évad első 9 része után, hogy epic. Na most vagy nagyon be volt lőve vagy azt a maradék 2 részt tényleg odateszik. Nem ártana, mert még ezt megvárom utána már nálam is kasza. Pedig nem kis Arrow fan vagyok, de ezt már én se bírom nézni.
Semmi nem történik benne minden héten kapunk vmi idióta gonoszt csak és jól van. Pedig mennyi lehetőség lenne benne én nem tudom mi van az írókkal. Mutatnak jó dolgokat és azokat kéne kibontani. Pl most Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Atom, vagy Ras al ghul. De csak az idétlen szappanoperát nyomják az arcunkba. Remélem igaza lesz Amellnek és történik valami a maradék részekben, mert az évad végét biztos nem fogom megvárni, hogy csóri Ras feltűnjön a színen vagy valami értelmes fő gonosz. 2. évad rohadt jó volt Sladdel. Messze a leggyengébb évad eddig. Nem tudom mi lett a készítőkkel. De ez csak az én véleményem.