EnzoZidane89 írta:jöjjön Bale,Verratti,Isco,Suarez,bánom is csak végre igazoljunk má
ez kb 150-200millió euro lenne.
kicsit gondolkoztam ha most perez helyében lennék és az edző azt mondaná hogy diamondba nyomja és igazoljak. van 90millió eurom.
kellenek középpályások ez tiszta sor. meg egy csatár meg higuain elmegy.
három verziót vázolok fel, én a másodikat választanám előre leszögezem.
a;
- rámennék boatengre. 12millió euroért elhoznám a milanból
- iscoért kifizetném a 35millió eurot
- kondogbia kb 13millió körül mozog, annyiért szerintem megérné. eddig elköltöttem 47 meg 13 milliót az 60. maradt harminc millióm és már csak egy csatár kell
- mivel suarez drága lenne, a többi csatár nem opció -falcao,agüero, cavani stb.- ezért azt mondanám hogy jövőre megadnám benzemának az utolsó lehetőséget, és kezdőcsatárként számolnék vele. ebben az esetben egy csatár kell mögé mert moratat nem tartom semmire, egy rutinos csatár kell. én tévezt hoznám, valamiért az rémlik hogy 11milliót fizetnek érte, ez pénz érte? egy rutinos, jó csatárért? még azt is kinézem belőle hogy ha benzema nem lesz csúcsformában akkor simán ki is szoríthatná.
maradt még 19 millióm.
b terv. egy az egyben ugyanez csak boateng helyett verrattit hoznám. én ezt a forgatókönyvet részesítem előnyben.
és mindkét forgatókönyvet úgy nézzétek hogy még az eladásokból jönnek bevételek.
c terv. elhozzuk 80-90millióért balet, mert az alatt idén nem biztos hogy megválna tőle a spurs. és elköltöttünk kb 90milliót és kp még sehol.
magyarázat: már rengeteg nevet felvetettem a kp-ra. (pogba, vidal, boateng, kondogbia blablabla) ez azért van mert a mostani kp-nk nevetségesen gyenge, és rengeteg alternatívával tudnánk SZERINTEM erősíteni.
a és b terv esetén:
--------------------------iker-----------------------
carvajal------ramos---------varane-----marcelo
--------------------xabi/kondogbia--------------
----------verratti/boateng-----modric---------
----------isco-----------------------cr--------------
-----------------------benzema(csere: tevez)--
na lehet nekem esni.