Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
vak tyùk is talál szemet...

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igazságtalan vagy...eddig én is ezt gondoktam,de most keményen odatette...gondolkodtam hogy ő e az egyáltalán,vagy vki belemászott a profiljába..R.M.C.F írta:Olyat a barca nem tud tenni,hogy Te megorrolj rájuk......olyan szép rózsaszínben láttad mindig is őket.akkor én nagyon megorrolnék rájuk.
Lett volna 253 ok,az elmúlt években hogy megorrolj,mindig kihoztad magadnak hogy az végülis,háát,ha úgy nézzük jó.....vagy jó lehet.
![]()
![]()
![]()

De viccen kívül...amit leírt,azt úgy adom ahogy van.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Olyat a barca nem tud tenni,hogy Te megorrolj rájuk......olyan szép rózsaszínben láttad mindig is őket.akkor én nagyon megorrolnék rájuk.
Lett volna 253 ok,az elmúlt években hogy megorrolj,mindig kihoztad magadnak hogy az végülis,háát,ha úgy nézzük jó.....vagy jó lehet.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
puyol nálam a karaktere és habitusa miatt képez kivételt, benne szerintem lenne elég tűz ahhoz, hogy vigye a csapatot.
persze őt sem egyből, csak miután képezte magát és szerzett egy kis edzői rutint.
egyébként én is külsős edző párti vagyok, szerintem is ideje idegen testet hozni ebbe a gépezetbe, csak úgy írtam, hogy ha már az utóbbi évek kereteiből kellene szemezgetni, én csak őt tudnám elképzelni.
de máskülönben tudtommal nem tervez edzői karriert.
persze őt sem egyből, csak miután képezte magát és szerzett egy kis edzői rutint.
egyébként én is külsős edző párti vagyok, szerintem is ideje idegen testet hozni ebbe a gépezetbe, csak úgy írtam, hogy ha már az utóbbi évek kereteiből kellene szemezgetni, én csak őt tudnám elképzelni.
de máskülönben tudtommal nem tervez edzői karriert.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
'shutterisland írta:
puyolon kívül mást nem is igazán látnék szívesen a padon edzőként az elmúlt évek keretéből.
én Őt sem. Max másodedző,vagy valami,de el kéne engedni ezt a "sajátnevelésű" edzőt bohózatot.
LE után 8-10 évig nem igazán látnék szívesen klubhoz kötődő személyt a kispadon,elég volt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igen, ezzel azért még én is tisztában vagyok, szimplán "Laporta Joséval és CR-el kampányol" hírre céloztam, azért írtam egybe őket..morientes írta:Vezetőedző:Carlo Ancelotti...
Én is max a B csapat edzőjének nevezném ki - mondjuk annak 1-2 éven belül biztos. Hülyeség lenne most őt leültetni az edzői székbe, majd ha a következő generáció is lecseng utána jöhet a Maestro.'shutterisland írta:semmiképp sem nevezném ki vezetődedzőnek, mert a leírtakon felül ráadásul edzői tapasztalata sincsen.
a klubon belül persze kaphatna szerepet, például az utánpótlásban.
- morientes
'shutterisland írta:ha képesek lesznek odavágni a csapat élére xavit így egyből, akkor én nagyon megorrolnék rájuk.
az egyik, ha nem a legnagyobb kerékkötője a megújulásnak, a tiki-taka ezen változatának felturbózásának.
ő volt az, aki ha jól emlékszek, odament tatához egy rayo ellen 4-0-ra megnyert meccs utáni edzésen, mikor 48%-ban volt csak példátlanul a barcánál a laszti, hogy ezt nem kéne.
arról nem is beszélve, hogy a pályán is ő az, aki talán legjobban lassítja a játékot.
ez korábban meccseket, trófeákat ért, mert képes volt kontrollálni a középpályát, diktálni a tempót, stabilitást adni úgy, hogy a killer passzok is megvoltak, ezt nyilván nem felejthetjük el neki, de ma már ez kevés, kiégett.
sokszor inkább fékezi a csapatot, mintsem jobbá teszi.
semmiképp sem nevezném ki vezetődedzőnek, mert a leírtakon felül ráadásul edzői tapasztalata sincsen.
puyolon kívül mást nem is igazán látnék szívesen a padon edzőként az elmúlt évek keretéből.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha képesek lesznek odavágni a csapat élére xavit így egyből, akkor én nagyon megorrolnék rájuk.
az egyik, ha nem a legnagyobb kerékkötője a megújulásnak, a tiki-taka ezen változatának felturbózásának.
ő volt az, aki ha jól emlékszek, odament tatához egy rayo ellen 4-0-ra megnyert meccs utáni edzésen, mikor 48%-ban volt csak példátlanul a barcánál a laszti, hogy ezt nem kéne.
arról nem is beszélve, hogy a pályán is ő az, aki talán legjobban lassítja a játékot.
ez korábban meccseket, trófeákat ért, mert képes volt kontrollálni a középpályát, diktálni a tempót, stabilitást adni úgy, hogy a killer passzok is megvoltak, ezt nyilván nem felejthetjük el neki, de ma már ez kevés, kiégett.
semmiképp sem nevezném ki vezetődedzőnek, mert a leírtakon felül ráadásul edzői tapasztalata sincsen.
- morientes
Vezetőedző:Carlo Ancelotti...CR jön hozzánk Joséval egyetemben, erről megfeledkeztél? :D

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
CR jön hozzánk Joséval egyetemben, erről megfeledkeztél?danianevem írta:Messi has rejected an offer from Real Madrid. They were willing to pay buyout fee. Messi would get 25M net/year plus bonus from Adidas. [mundo deportivo]
A nap kacsája. Vagy kinéz a Ronaldo, Messi, Benzema álomtrió? Bár ha lúd, akkor legyen kövér és menjen Neymar is.

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Messi has rejected an offer from Real Madrid. They were willing to pay buyout fee. Messi would get 25M net/year plus bonus from Adidas. [mundo deportivo]
A nap kacsája. Vagy kinéz a Ronaldo, Messi, Benzema álomtrió? Bár ha lúd, akkor legyen kövér és menjen Neymar is.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Zizu esetéből tanulva, nem megy az olyan gyorsan...bár katalánéknál mindent lehet lassanKerlon írta:Szerintem meg előbb utánpótlás edző lesz és végig járja a szamár létrát. Kétlem, hogy bedobnák egyből.

1 év a Barca B-nél, játékos-edzőként a nagy csapattal együttműködve? Deal!

- morientes
Igen,ez valószinű...ezért aztán tényleg lehet,hogy azokat a fiúkat idővel majd...persze egyszer volt csak olyan generáció mint az övé.Mert egy darabig mégegyszer nem igen...Kerlon írta:Szerintem meg előbb utánpótlás edző lesz és végig járja a szamár létrát. Kétlem, hogy bedobnák egyből.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Szerintem meg előbb utánpótlás edző lesz és végig járja a szamár létrát. Kétlem, hogy bedobnák egyből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Én meg kinézem belőle...ugye a nagy példakép is ezzel lett sikeres,hát a recept adott...Nyilván a bejáratott emberek maradnak,(Neymar,esetleg Messi,vagy Suarez ha nem megy el addig,Mascherano,na meg a régi haver Ini),de egyébként sztm hozzányúl majd az utánpótláshoz.Na majd meglátjuk,még az sem biztos hogy tényleg ő lesz ott az edző...Szerintem meg nem hozza fel az ifiket. Egy ember hozta fel az ifiket: Guardiola... A többi meg csak tömködte velük tele a kerete. Guardiola ismerte a Barca B-t, mint a tenyerét, ezért nyúlt bátra Busquetshez és Pedrohoz majd használta jól Cuencaékat... Amúgy a többi egy ifire sem alapozott. Bartra is kész vicc szerintem, Nacho jobb teljesítményt szokott lehozni, de mivel ilyen vékonyan állnak azon a poszton, ezért rendre odafér.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Szerintem meg nem hozza fel az ifiket. Egy ember hozta fel az ifiket: Guardiola... A többi meg csak tömködte velük tele a kerete. Guardiola ismerte a Barca B-t, mint a tenyerét, ezért nyúlt bátra Busquetshez és Pedrohoz majd használta jól Cuencaékat... Amúgy a többi egy ifire sem alapozott. Bartra is kész vicc szerintem, Nacho jobb teljesítményt szokott lehozni, de mivel ilyen vékonyan állnak azon a poszton, ezért rendre odafér.morientes írta:Na ha Xavi lesz az edző,akkor megint fel lesz hozva a nagycsapothoz a sok süldő...Realista24 írta:Xavi: "A focista napjaim meg vannak számlálva (...) Később szeretnék edző lenni és angolul tanulni. Továbbra is a foci világában szeretnék maradni, természetesen Barcelonában."
A 2016/17-es szezon új edzője.....dobpergés!!!!!!!!!! Xavi!!!![]()
Jordi Bartomeu: "Messi igazán boldog a klubnál, az apja mondta. Nem kérték, hogy újítsuk meg a szerződést"![]()
![]()
És mehet a tilitoli...
Messi....ilyenkor van az hogy szezon végén vaya con dios...Mikor ilyeneket nyilatkoznak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Na ha Xavi lesz az edző,akkor megint fel lesz hozva a nagycsapothoz a sok süldő...Realista24 írta:Xavi: "A focista napjaim meg vannak számlálva (...) Később szeretnék edző lenni és angolul tanulni. Továbbra is a foci világában szeretnék maradni, természetesen Barcelonában."
A 2016/17-es szezon új edzője.....dobpergés!!!!!!!!!! Xavi!!!![]()
Jordi Bartomeu: "Messi igazán boldog a klubnál, az apja mondta. Nem kérték, hogy újítsuk meg a szerződést"![]()
![]()

Messi....ilyenkor van az hogy szezon végén vaya con dios...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tehát az eddigi rengeteg szerződéshosszabbítás azért volt, mert nem volt boldog a Barcelonánál?

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezek szerintem már be vannak szarva az apjától,ha meg látják a stadion körül mindenki izgul hogy na,megint egy szerződés hosszabbítás..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale