Mivel itthon szinte sehol nem látod azt, hogy normálisan tud támadni egy csapat, hanem a sok egyén tűnik ki... Hiába tudod, hogy mi a játék, ha a csapattársad nem lép be területbe vagy nem tud visszatenni egy kényszerítőt... Komolyan mondom, de az pár évben én Modric helyezkedéséből, mozgásából tanultam a legtöbbet. Zseniálisan tud bemozogni vagy ütemet váltani.R.M.C.F írta:Ma beszéltem egy most végzett edző ismerősömmel,azt mondja a vezér elv,az első szempont hogy cselezzen a gyerek. Onnan lehet megtudni, hogy tehetséges-e.
Ezt instruktor mondta neki.
Azért ez fáj nagyon nekem. Továbbra is,azt kell mondanom,az ég világon semmit sem tudnak erről a szép kis játékról. Még hogy abból lehet megtudni.
Ez azért megint padló volt kicsit.......

Mennyei futball
Re: Mennyei futball
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ma beszéltem egy most végzett edző ismerősömmel,azt mondja a vezér elv,az első szempont hogy cselezzen a gyerek. Onnan lehet megtudni, hogy tehetséges-e.
Azért ez fáj nagyon nekem. Továbbra is,azt kell mondanom,az ég világon semmit sem tudnak erről a szép kis játékról. Még hogy abból lehet megtudni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
LOL.PMFC: a vb-bronzérmes Robert Jarni az új edző - hivatalos

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Carrillo interjú
Tanulságos interjú, intelligens,jó edzőnek tartom!
Egy dolgot viszont kiemelnék, mert az nagyon tetszett!
Tanulságos interjú, intelligens,jó edzőnek tartom!

Egy dolgot viszont kiemelnék, mert az nagyon tetszett!
Mit szól ahhoz, hogy a szurkolók egy része több klubál bojkottálja a meccseket?
Nagyon nem tetszik ez nekem. A focinak szüksége van a szurkolókra. A foci nem a tévébe való. A foci arról szól, hogy két csapat játszik egymással, a két csapatnak pedig a helyszínen szurkolnak az emberek.
Igazából az mlsznek lenne jó csak Dárdai maradása. Vele eltudnák csendesíteni az elégedetlenkedőket. Így pár évre bebiztosítanák a helyüket.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Sanyi bá jobb anyagból is dolgozott pár éve.Matt009 írta:Egervári
Jelenleg még a magyar szinten is fantasztikus mélységeket járunk, ami a keret minőségét illeti.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
lehet csak annyi h jó lenne...Enrique írta:László Csaba itt van kéznél, vele mi a baj?

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Túl drága...nekik!Arról is volt szó, hogy tucatjával jönnek majd a külföldiek az utánpótláshoz, ezt közben elvetették? Vagy tervben van?

A magyarok közül csak ő merült fel, az itthoni szakma is érte lobbizik, majd kiderül!Vele gondolom az lehet a baj, hogy nincsen elég nagy neve...László Csaba itt van kéznél, vele mi a baj?
László Csaba itt van kéznél, vele mi a baj?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Henk ten Cate??? Na ne húzzatok fel... A holland Kondár Elemér...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egy barcás csak felismeri tán.
Egyébként még ten Cate sem üti meg teljesen azt a kritériumrendszert, amit Pintér kinevezése előtt hangoztatott többször is az elnök úr, de már közelít hozzá. Kell még három Dárdai beugró és el is jutnak odáig.
Arról is volt szó, hogy tucatjával jönnek majd a külföldiek az utánpótláshoz, ezt közben elvetették? Vagy tervben van?

Egyébként még ten Cate sem üti meg teljesen azt a kritériumrendszert, amit Pintér kinevezése előtt hangoztatott többször is az elnök úr, de már közelít hozzá. Kell még három Dárdai beugró és el is jutnak odáig.

Arról is volt szó, hogy tucatjával jönnek majd a külföldiek az utánpótláshoz, ezt közben elvetették? Vagy tervben van?
-
Itt a helyes válasz!
Több jelölte is van, de mivel ő már Dárdai és Pintér előtt is elég komolyan szóba került ezért szerintem van esélye(plusz most sem véletlenül van itt)!Nagy nevet akarnak, mert fosnak, hogy Pali után nem mindenkit fogadna el a közönség!Csak úgy mondom, hogy örüljetek ha HTC lesz, mert Ranieri is szóba került...
(Meg Paulo Bento is, de ő még felvetésnek is röhejes)
Nem mintha olyan nagyot számítana a kapitány személye, de szerintem HTC jó választás lenne!
Ez meg amiről most beszélnek, hogy Dárdai még maradna a görögök és a finnek elleni meccsen is,ez szerintem a legnagyobb hülyeség lenne!Ha marad akkor maradjon végleg, ilyen 2-3 meccseknek nincs sok értelme!

Több jelölte is van, de mivel ő már Dárdai és Pintér előtt is elég komolyan szóba került ezért szerintem van esélye(plusz most sem véletlenül van itt)!Nagy nevet akarnak, mert fosnak, hogy Pali után nem mindenkit fogadna el a közönség!Csak úgy mondom, hogy örüljetek ha HTC lesz, mert Ranieri is szóba került...

Nem mintha olyan nagyot számítana a kapitány személye, de szerintem HTC jó választás lenne!
Ez meg amiről most beszélnek, hogy Dárdai még maradna a görögök és a finnek elleni meccsen is,ez szerintem a legnagyobb hülyeség lenne!Ha marad akkor maradjon végleg, ilyen 2-3 meccseknek nincs sok értelme!
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Henk ten Cate?
Szerintem még Löw Zsolti a Red Bullnál alkothat, szóval szerencsére talán nem csak Dárdai van komoly jelöltünk az edző szakmában.Matt009 írta:Nagyon félek, hogy sikerül kibuliznia Palinak a maradást a következő 2 meccsre. Nem kellene. Nincs nála jelenleg alkalmasabb magyar ember a padra, de nagyon meg lennék lepve, ha folytatni tudná ezeket a sikereket. Nem akarom lekicsinyíteni, amit elért, de Egervári is verte a finneket oda-vissza, volt bravúrgyőzelem a svédek, törökök ellen, szóval jött már ki lépés egy sokkal alkalmatlanabb edzőnek is. Dárdainak vissza kell mennie a Herthához, Németországban vigye vezetőedző pozícióig, aztán 10 év múlva elvállalhatja a kapitányi posztot, meg a magyar képzési rendszer újraszervezését. Jelenleg ő az egyetlen reménye a magyar futballnak, aki képes lehet gyökeres változást hozni, de ha most lerombolja azt, amit részben szerencsével felépített, akkor a Herthás karrierje és az itthoni megbecsülése is zátonyra futhat.
Amikor Pali elvállalta ezt a pár meccset, veszítenivalója nem volt. Most már van. Ki kell szállnia a játékból, és realizálnia a nyereségét, mielőtt elveszít olyan dolgokat, amikért komolyan megküzdött.
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nagyon félek, hogy sikerül kibuliznia Palinak a maradást a következő 2 meccsre. Nem kellene. Nincs nála jelenleg alkalmasabb magyar ember a padra, de nagyon meg lennék lepve, ha folytatni tudná ezeket a sikereket. Nem akarom lekicsinyíteni, amit elért, de Egervári is verte a finneket oda-vissza, volt bravúrgyőzelem a svédek, törökök ellen, szóval jött már ki lépés egy sokkal alkalmatlanabb edzőnek is. Dárdainak vissza kell mennie a Herthához, Németországban vigye vezetőedző pozícióig, aztán 10 év múlva elvállalhatja a kapitányi posztot, meg a magyar képzési rendszer újraszervezését. Jelenleg ő az egyetlen reménye a magyar futballnak, aki képes lehet gyökeres változást hozni, de ha most lerombolja azt, amit részben szerencsével felépített, akkor a Herthás karrierje és az itthoni megbecsülése is zátonyra futhat.
Amikor Pali elvállalta ezt a pár meccset, veszítenivalója nem volt. Most már van. Ki kell szállnia a játékból, és realizálnia a nyereségét, mielőtt elveszít olyan dolgokat, amikért komolyan megküzdött.
Én örülök neki, hogy nem marad. Nem azért, mert nem voltunk vele jók vagy valami... Rettentő szimpatikus, korrekt és látszik rajta az is, hogy nem rég ő még focista volt... A mentalitása is mindig ilyen volt ezt nagyszerűen át is adta a csapatnak. Viszont fiatal még, sokkal jobban jár, ha visszamegy és tovább tanulja a NÉMET rendszert, mintha haza jönne és belecsöppenne ebbe a hitvány közegbe és ne adj Isten megtörne. Túl nagy csodát még úgy se tehetünk, de ha kijön egy kicsit erősebb generáció, akkor azt már mindenképpen Pali kezébe kell majd adni pár év múlva, mikorra már neki is több tapasztalata van. Mondjuk a válogatott meccsek után nem csodálkoznék, hogyha a Hertha is nagyobb lehetőséget kínálna neki rövid időn belül. Pl. másodedző az első csapatnál.
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezzel egyetértek.Rész siker,becsapós siker,már ha ez siker. Lenne egy vagy kettő rosszabb meccs és ugyanúgy kikezdenék mint bárki mást.
Dárdai szerintem pont, hogy rövid távra volt jó választás, a szakmai tudása még biztosan nem elegendő, hogy egy felnőtt válogatottat irányítson, viszont egyenes embernek tünik, jól kommunikált és jól is motivált. Magyar szinten ez már valami.
A helyében én is visszatérnék a Herthához, ott tud fejlődni majd, aztán ha minden jól megy akkor visszatérhet a válogatotthoz, és nem is akárhogy, mert azért elég szépen felépült az imázsa ezalatt a rövid idő alatt is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Végülis Capello igan csak szabad lesz :ĐBBarni írta:Ezzel szerintem el is dőlt, nem csalódtam Paliban!Dárdai ma, a berlini klub honlapjának adott nyilatkozatában is árulkodó mondatokat fogalmazott meg.
- Semmi sem változott véleményem szerint, még mindig a Herthához köt a szerződésem, folytatom edzői munkámat a klubnál. Nagyszerű tapasztalt volt a válogatott kispadján ülni, nagyon hálás vagyok a Herthának, hogy elengedett, de egyértelmű volt mindig is, hogy csak ezt a négy mérkőzést vállalom el, azután visszatérek Berlinbe. Nagyon várom már, hogy a családommal lehessek - mondta Dárdai, aki szerint "kész őrület", ami vele történik most Magyarországon, és azt is hozzátette, hogy nagyon boldog a válogatott játékosainak hozzáállása miatt.![]()
Biztos vagyok benne, hogy külföldi nagynevű edző fog jönni!
-
Ezzel szerintem el is dőlt, nem csalódtam Paliban!Dárdai ma, a berlini klub honlapjának adott nyilatkozatában is árulkodó mondatokat fogalmazott meg.
- Semmi sem változott véleményem szerint, még mindig a Herthához köt a szerződésem, folytatom edzői munkámat a klubnál. Nagyszerű tapasztalt volt a válogatott kispadján ülni, nagyon hálás vagyok a Herthának, hogy elengedett, de egyértelmű volt mindig is, hogy csak ezt a négy mérkőzést vállalom el, azután visszatérek Berlinbe. Nagyon várom már, hogy a családommal lehessek - mondta Dárdai, aki szerint "kész őrület", ami vele történik most Magyarországon, és azt is hozzátette, hogy nagyon boldog a válogatott játékosainak hozzáállása miatt.

Biztos vagyok benne, hogy külföldi nagynevű edző fog jönni!