HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 23., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 22:27
Nem mindegy hogy a géped alján lévő nyílások hol helyezkednek el, egyáltalán megéri-e alá tenni hűtőpadot. Ha igen, akkor érdemes megvizsgálni a ventik átmérőjét, meg nem utolsó sorban hogy milyen kakaóval küldik a levegőt. Van 2500-3e is is bestbuy, meg 6-7e körül is.Pipita írta:Laptop hűtőpad vásárlása esetén van valami extra tulajdonság, amire érdemes lehet odafigyelni, vagy mindegy, milyet veszek?
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. november 23., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 23., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2014. november 21., péntek 18:28
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 20., csütörtök 16:07
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. november 20., csütörtök 9:03
Sztem a szokásos névsor: Electrolux, Gorenje, Hotpoint, Indesit, Whirlpool, Zanussi mind jók. Mi is nemrég vettünk egy Gorenjét, a szomszédunk egy Indesitet, meg vagyunk elégedve.h3x0r írta:Az otthoni hűtőszekrényt le szeretnénk cserélni. Milyen márkákat érdemes nézegetni?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. november 19., szerda 19:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 19., szerda 19:22
HozzászólásSzerző: dodi » 2014. november 19., szerda 10:08
Kindle-lel kapcsolatban annyi hozzáfűzés, ha fontos az ár, mindenképp a hardveraprós vásárlást ajánlom, hacsak nincs kinn élő ismerősöd, aki hazahozná, egyéb esetben itthon, és kintről rendelve is elég drága. Illetve annyi, ha sokat hordoznád (és miért ne hordoznád), tok erősen ajánlott hozzá. Szerencsére ebay-en rengeteg van, jó áron.Ferencváros írta:Nagyon szépen köszönömdodi írta:...Karácsonyra úgy érzem, akkor meg is lepem magam. A legújabb Kindle 7-et néztem ki, bár az érintőképernyős, tehát gomb nincsen rajta.
![]()
Viszont ha jól sejtem, akkor a legújabb könyveket csak megvenni lehet rá (bár ha jól tudom, olcsóbb, mintha megvenném), és letölteni nem, ugye?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 18., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 18., kedd 18:38
Nekem pl akkor szokott néha meghülyülni az alma, ha fülhallgatót dugok bele, nekem egy bedugom-kihúzom procedúra meg szokta oldanipheco írta:Előfordul mind3. Viszont ma pl nem kötöttem rá semmit és egyszer csak elhallgatott a zene. Reset megoldja, de elég idegesítő. Vezérlőpultban is állítgattam, de nem segít semmi.peti_madrid írta:Szoktál beledugni fülhallgatót/fejhallgatót/külső hangszórót?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. november 18., kedd 18:23
Nagyon szépen köszönömdodi írta:...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 18., kedd 18:15
Nem vagyok nagy Sony párti, nem jönnek be a készülékeik, nem szimpi a cég, stb., de ez a telefon brutális. Nem szívesen adtam vissza a gazdájának. 90k körül már lehet kapni, ha újítok erre biztosan nem fogom sajnálni.L.Miki írta:Van valakinek tapasztalata a Sony Z1 compact telefonnal? Bedöglött a Huawei-em és ahogy nézelődtem nagyon megfogott ez a Sony, főleg, hogy kicsi és nagy a tudása.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. november 18., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 18., kedd 16:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 18., kedd 14:29
Előfordul mind3. Viszont ma pl nem kötöttem rá semmit és egyszer csak elhallgatott a zene. Reset megoldja, de elég idegesítő. Vezérlőpultban is állítgattam, de nem segít semmi.peti_madrid írta:Szoktál beledugni fülhallgatót/fejhallgatót/külső hangszórót?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 18., kedd 12:03
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 18., kedd 10:57
HozzászólásSzerző: dodi » 2014. november 18., kedd 9:52
Abszolút megéri, elég hamar megtérül az ár. Könyvet venni is tudsz, illetve letölteni is (például nmagon). Szinte minden megtalálható.Ferencváros írta:E-book-ról tudna nekem valaki mesélni?
Sokat szoktam olvasni, ezért lehet karácsonyra meglepném magam egyel, de nem tudom pontosan, hogyan működik. Arra is meg kell venni a könyveket? Vagy ingyenesen le lehet tölteni?
Illetve hol érdemes vásárolni, és milyen márkájút? Egyáltalán megéri venni e-bookot? köszönöm a válaszokat.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem