Ezt már akkor gondolni lehetett mikor megsérült Modric...Csabi írta:ancelotti szavaiból úgy veszem ki, hogy tart attól, hogy az iscojameskroos kp túlságosan támadó lenne, és mivel a válogatottban már bevált ezért a khedirakroos párost perferálja.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 19., szerda 21:30
Ezt már akkor gondolni lehetett mikor megsérült Modric...Csabi írta:ancelotti szavaiból úgy veszem ki, hogy tart attól, hogy az iscojameskroos kp túlságosan támadó lenne, és mivel a válogatottban már bevált ezért a khedirakroos párost perferálja.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 19., szerda 21:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 19., szerda 21:09
Kicsit sem lepne meg, ha valamit kitalálnának jövőre ha akkor is ő lenne az első számű esélyes...Csabi írta:egyre többen ugatnak, érdekes pár éve nem csipogtak ennyien mikor iniestának kellett volna nyernie. akkor csak utána volt egy kis humm-brumm és annyi. most hogy céről van szó egyből megjelentek a megmondóemberek és verik az asztalt. hát az apjuk faszát...úgyis bezsebeli a 3-at...csak tartson ki a formája meg a csapaté is, és 2015-ben jön a 4. is. 4 megérdemelt bogyó.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 19., szerda 20:52
Minap irtam is, hogy nem lesz sétagalopp idegenben az Eibar...Realista24 írta:Arruabarrena: "We will give Real Madrid a war"
Jó meccs lesz az Eibar ellen Modric nélkül
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 19., szerda 20:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 19., szerda 20:15
várható volt, 2 hetet csak ránk készültek... Mondjuk azon a véleményen vagyok, hogy bár ő az egyik agy, de egy ember kiválásától nem halhat meg a csapat.Realista24 írta:Arruabarrena: "We will give Real Madrid a war"
Jó meccs lesz az Eibar ellen Modric nélkül
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 19., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 19., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. november 19., szerda 19:01
és azok, akik akkor ajvékoltak a az egyéni címektől megfosztott spanyolok mellett, vajon most is ugyanúgy gondolkodnak?dzsi91 írta:A kérdés,hogy hol volt ez a sok igazságérzet 2010ben? Akkor ki siratta az egyéni címektől megfosztott spanyolokat?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 19., szerda 18:47
A kérdés,hogy hol volt ez a sok igazságérzet 2010ben? Akkor ki siratta az egyéni címektől megfosztott spanyolokat?Toti írta:van gaal szerint ronaldo és messi sem érdemli meg az aranylabdát
![]()
![]()
jól megmagyarázta, h egy német érdemelné meg.. nevet nem mondott, csakhogy egy német.. hát vicc az ilyen.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 19., szerda 18:38
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 19., szerda 18:29
Jaj hát ez nagyon egyszerű... :Đwxyz írta:Kíváncsi vagyok miért is lenne jobb, mint Bale vagy James
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 19., szerda 18:28
Nos...nem akarok vitázni,de vannak későn érő tipusok... Pl Modric is itt teljesedett ki,(igen,25 volt mikor idejött),de mondjuk az előtt,bár a szakma nyilván nagyra tartotta,de igazán itt teljesedett ki.CS0ki írta:A játékosok 90% nem 25 éves kora után lép nagyot teljesítményben. Fociban az már nem fiatal, ott már nagy előrelépést nem lehet várni. És igazán csak a tavalyi éve volt kiemelkedő, majd most megint eléggé visszaesett.Persze,mert 26 évesen igazi aggastyánVagy mert fiatal ember hiszi azt hogy az már kor
Egyébként személy szerint szívesen lennék őjra 26...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 19., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 19., szerda 18:11
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 19., szerda 17:44
A játékosok 90% nem 25 éves kora után lép nagyot teljesítményben. Fociban az már nem fiatal, ott már nagy előrelépést nem lehet várni. És igazán csak a tavalyi éve volt kiemelkedő, majd most megint eléggé visszaesett.Persze,mert 26 évesen igazi aggastyánVagy mert fiatal ember hiszi azt hogy az már kor
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 19., szerda 17:25
Szerintem 4-4-2ben jobb opcio mint James, mivel oda sebesseg kell...es Balelel ellenben tobbet dolgozik mezonyben.Kerlon írta:jóóó, 442-ben tökéletes. Meg még hozhatnánk egy kolumbiai csatárt is, tele vannak jó támadóval.Realista24 írta:
Egyrészt, másrészt a messze a legjobb, egy kicsit erős.
Más:
Cuardado jó lesz Bale helyett, akit eladunk 115 millióért?
HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 19., szerda 17:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 19., szerda 17:04
Persze,mert 26 évesen igazi aggastyánNem. Léáttam pár meccsen mostanában, és kifejezetten gyengének tűnt, visszaesett a teljesítménye. És már nem annyira fiatal, hogy sokat fejlődhessen még. Én erősen hanyagolnám, pedig nyáron még el tudtam volna képzelni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 19., szerda 16:41
35 a kivásárlási ára, most írta alá nemrég az új szerződését, olcsóbban nem hinném, hogy elengedik. Pedig nem nagyon ér annyit.Bár egy huszasért a padra még jó lehet.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem