Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
cart

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 19:55

Elvileg a Chelsea meg a City licitál érte.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 19:53

A Gazzetta dello Sport információi szerint a Real Madrid gárdája reagált a Chelsea 58 millió euróról szóló ajánlatára a Napoli sztárjáért, Edinson Cavaniért, és mintegy 60 millió eurót ajánlott a Királyi Gárda az uruguayi csatárért a dél-olasz klubnak, de a londoni kékek nem nyugszanak bele a vereségbe és folytatják a csatát Cavani aláírásáért.
Kétlem, hogy a Chelsea megvenné. Mourinho azt nyilatkozta, hogy minek csatár, ha van egy fiatal Drogbája és ezzel kijelentette, hogy számol Lukakuval.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 19:51

Na, a másik "kedvencem". Azt hittem már elfeledtük rég ezt a Cavani gyereket :lol:

Remélem a Chelseabe megy, minket messziről kerül.

Kecskezs

HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. június 8., szombat 18:26

Jöttem letörni a felkorbácsolt reményeket
“Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo"
Na az ő szavára annyira lehet adni, hogy semennyire. Tavaly tőle indult a Terry -> Valenciába tutibiztosezerszázalék pletyka, valamint ő hangoztatta azt is, hogy Drogba a barcáé lesz a Chelsea után. Majdnem... Egyébként nem tudom milyen ügynök, mivel a Játékos ügynökeket 2001 óta nem a fifa licenseli, ha minden igaz.
Marco Verratti nyitott arra, hogy kövesse jelenlegi edzőjét, Carlo Ancelottit és a Real Madridhoz szerződjön.
Az eredeti nyilatkozat alapján pont annyira lehet állítani, hogy nem nyitott a továbbállásra, mint amit itt lehoztatok, ugyanis az idézett részek rendben vannak, de azt is mondta ezen felül, hogy bármi lesz Carlo papával, az "none of my bussiness" , azaz semmi köze ahhoz, hogy ő marad-e.

+ szerkesztés: azt még hozzátenném, hogy a srác nagy juve b :cens: zi és a juventusnál is hajlanak rá, hogy majd vele pótolják Pirlo-t. Szóval nagy rá az esély, hogy pár évet még elfutkároz Párizsban aztán irány Torino.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 17:56

Minek megfigyelő? Zizou elintéz mindent... B-) :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 8., szombat 17:46

cart írta:Szerintem jó amiket írsz, de nekem akkor is furcsa, hogy minden szarra költik a pénzt, oda meg nem jut, ahová kéne. Most is a stadion bővítést magyarázza Perez, hogy majd mekkorát fog lendíteni a bevételen. Mondjuk az a gond, hogy akkor ezek szerint a bevételek növekedésével lineárisan nőnek a kiadások is. :kivagyhe:
Köszönöm! :-)
Ha jól tudom, akkor nem csak stadionról van szó, hanem annak környékéről is. Úgymond ManU-sítani akarjuk a Bernabéut. Ha minden igaz, akkor náluk (is?) úgy van, hogy a stadionnal egybe van építve egy szálloda is, és az UEFA FFP-ben a bevételeknél beleszámít a stadionnal kapcsolatos minden bevétel, így a ManU-nál a szállodáé is. Ezért is akarja Pérez ennyire a stadion és környéke rekonstrukcióját. Csak nem tudom, hogy így telekviszonyokban hogy áll ez. Azaz már a Realé a telek, vagy a városé, esetleg magántulajokkal kell egyezkedni. Meg azért a belvárosban építkezni sem lehet egyszerű és olcsó dolog. :hmmm:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 17:17

legendary írta:http://www.sportinglife.com/football/ne ... /8764988/-?

CR saját bevallása szerint még senkivel se beszélt a hosszabbításával kapcsolatban, jelenleg nem is izgatja, a válogatott érdekli.

Ezek szerint persze a sajtó általi "közel az egyezség" duma is kamu.

A médiában leközölt dolgok nagy része egyszerű kitaláció.......ezt ugatom évek óta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 8., szombat 17:09

Talán már a Realnak csak másodlagos a football, bele kell lassan törődni. Inkább csak egy Brand ezek szerint.
Igen hát kellenek ilyen marketing dolgok hogy aztán abból a pénzből amit hoz,jó focit lehessen csinálni a bernabeuba.
Az más kérdés,hogy Perez teljesítette ezt a részét(marketing)a dolognak,a futballisták viszont idén nem igen... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 16:57

Szerintem jó amiket írsz, de nekem akkor is furcsa, hogy minden szarra költik a pénzt, oda meg nem jut, ahová kéne. Most is a stadion bővítést magyarázza Perez, hogy majd mekkorát fog lendíteni a bevételen. Mondjuk az a gond, hogy akkor ezek szerint a bevételek növekedésével lineárisan nőnek a kiadások is. :kivagyhe:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 8., szombat 16:46

cart írta:Egyszer azt írod, hogy Ronaldo meg Kaka visszahozta az árát, egyszer meg azt, hogy a hitel miatt nincs pénz, akkor ez hogy van?
A tőke és a kamat két különböző dolog. És a Real Madrid nem tudja megtenni azt, hogy egy összegben visszafizet ekkora pénzt. Hiába hozta vissza, az elment működésre, igazolásokra. Vagy amitől a Real Madrid például több mint egy klub, az általunk fenntartott sportiskolákra szerte a világban. Ezek szerintem inkább pénznyelők (jótékonyságnak hívják mások), mint sem megtérülések.
cart írta:Amúgy meg, ha a Real még el is veszi a játékosok marketing jövedelmének egy részét, plusz alapból több a bevétele jóval, akkor hogy tud a Bayern mégis többet költeni?
Nem ismerem a német adótörvényeket, de a németeket kevésbé érinti a válság, mint a spanyolokat. Ott a játékosok szerintem nem is keresnek annyit, mint itt akár Özil, akár di María, Kakánál kompenzál valamit a reklámbevétele. És mint írtam, változtak spanyolban az adótörvények. Azt nem tudom, hogy a Bayern mennyit jótékonykodik.
És akkor még nem tudjuk, hogy mennyibe kerül a stadionfenntartás stb.
cart írta:Dagobert Bácsi üzemmódban van Perez? Vagy arannyal bevont WC papírt használnak a stadionban, vagy mire megy el a pénz, a sziget építésre? Talán már a Realnak csak másodlagos a football, bele kell lassan törődni. Inkább csak egy Brand ezek szerint.
Jótékonykodás, szigetépítés, játékosok fizetése, stadionfelújítás, kamatok. Legalább Mourinho horrorisztikus fizetése felszabadult. :mrgreen:
Azért azt ne felejtsük el, hogy enélkül a gazdasági modell nélkül nem lett volna Zidane, Figo, Ronaldo (Owen, Beckham). Amennyire én tudom, mikor Pérez átvette először a Realt, akkor elég komoly gazdasági gödörben volt a klub. Péreznek köszönhetjük, hogy kimásztunk belőle + Valdebebast, illetve később az Ő stadion munkálataira alapozva tudta Calderon 5 csillagos UEFA stadionná nyilváníttatni a Bernabéut. De az ilyen kérdésekben Realista sokkal jobban tisztában van.
Csodálkozom, hogy még nem javított ki, szóval olyan nagy hülyeségeket nem írhattam. :D
(Valószínűbb, hogy csak más dolga van, de hadd élvezzem ki a pillanatot. :mrgreen: )

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 8., szombat 16:21

http://www.sportinglife.com/football/ne ... /8764988/-?

CR saját bevallása szerint még senkivel se beszélt a hosszabbításával kapcsolatban, jelenleg nem is izgatja, a válogatott érdekli.

Ezek szerint persze a sajtó általi "közel az egyezség" duma is kamu.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 8., szombat 16:20

szombat, 16:00: Marco Verratti követheti Madridba Ancelottit?
a valasz igen. :mrgreen:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 16:15

Egyszer azt írod, hogy Ronaldo meg Kaka visszahozta az árát, egyszer meg azt, hogy a hitel miatt nincs pénz, akkor ez hogy van? Amúgy meg, ha a Real még el is veszi a játékosok marketing jövedelmének egy részét, plusz alapból több a bevétele jóval, akkor hogy tud a Bayern mégis többet költeni? Dagobert Bácsi üzemmódban van Perez? Vagy arannyal bevont WC papírt használnak a stadionban, vagy mire megy el a pénz, a sziget építésre? Talán már a Realnak csak másodlagos a football, bele kell lassan törődni. Inkább csak egy Brand ezek szerint.

Toky

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 8., szombat 15:58

cart írta:Érdekes, a Bayern például bele tudott invesztálni a csapatba 150 milliót 3 év alatt, mégse tűnik úgy, mintha csődbe mennének.
150 millió 3 év alatt, 90 millió 1 év alatt. Talán érzed a különbséget.
De akkor nézzük a számokat (transfermarkt alapján néztem):
10/11: Bayern -11M, Real -83M (dM 33, Özil 18, Khedira 14 stb.)
11/12: Bayern -44,5M (Neuer 27,5, Boateng 13,5), Real -47M (Coentrao 30) -> Ha jól tudom, itt lett új edzője a BM-nek.
12/13: Bayern -70M (Mandzukic 13, Shaqiri 12, Martinez 40), ~0M (Modric 30)
Szóval tegyük hozzá, hogy 150 helyett jó az ~125-nek is, és hogy a Bayern mögött nem kevés német cég áll, valamint a legdrágább igazolás Martinez volt a maga 40 milliójával. Erre még lehet hitelt felvenni nem túl horribilis kamatokra.
Ugyanakkor voltak hírek, miszerint a Realnak tavalyig rendkívül kedvező kamatozású hitelt sikerült intéznie Ronaldora és Kakára, aminek a törlesztőrészlete idén nőtt kb 1,5(?)-szeresére. Vagyis még kevesebb pénzünk marad. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a Bayernnek a BL döntő után most jó pár szponzor bejelentkezett, illetve a régiek is növeltek a szponzori díjakon, így megtehetik, hogy bővebbre engedik a derékszíjat. (Hozzáteszem, nem tudok róla, hogy a Bayern szokott-e hitelt felvenni a játékos vásárlásokért.)
cart írta:Persze gondolom Javi Martineznek, vagy Götzének, esetleg Neuernek is nagyobb a marketing értéke mint Balenek...
Ugyanakkor azt is írtam, hogy csak a Real Madridnak szokása megsarcolni a reklámbevételeket, így például a Bayernnél ez vajmi keveset számít. Úgyhogy ez kapufa.
cart írta:Mondjuk a pénzüket már nem tudják számolgatni, de nyertek egy Bl-t, kinek melyik fontosabb ugye.
Attól, hogy pénzt ölsz a csapatba, vagy Bale-be, még nem lesz biztos a BL cím. Mi is nyerhettünk volna minimum egyet a Mourinho éra alatt Bale nélkül is.
cart írta:Amúgy meg én elhiszem, hogy Bale egy senki a nagy Neymarhoz képest, de akkor szerintetek Perez mit lát benne, hogy így áradozik róla? Szándékosan csődbe akarja vinni a klubbot, vagy mit akarhat?
Bale nem senki Neymarhoz képest (és még én költök?!). Bale is egy kiváló focista. Neymar is az. De 60 milliónál már igen is számít a megtérülés, amiben a marketing igen fontos szerepet játszik.
Ha meg már Pérez, Ő is Neymart akarta elsősorban leigazolni. Zidane nyomatta Bale-t, és Pérez (igen helyesen) ad a szavára. De pont mivel nem akarja csődbe vinni a klubot, ezért nem fizet érte 60+ milliót. Ha akarna, már itt lenne.
cart írta:(Ilyet meg nem írtam, hogy Vidal+Bale, a mondandómhoz hozzá költeni nem kéne.)
A Vidalos részt nem Te írtad, ez így igaz. Azt általánosságban írtam (ez ott is van a hozzászólás végén), illetve példának szántam azoknak, akik szerint x-y minden pénzt megér. Ahogy az aláírásomban is látszik, én is szívesen látnám Vidalt. De van az a pénz, ahol azt mondom, köszönöm, nem kell. Hiába lenne esetleg Ő a tökéletes megoldás (szerintem) oda. De még egy álomcsapattal és edzővel sincs garancia a BL-re.
cart írta:Vagy ennyire gyengén menne a Realnak üzleti téren mostanában?
Válság van, spanyoloknál elég komoly a munkanélküliség. Ez kihat a nézőszámra, és a helyi marketing bevételekre is. Nőnek a törlesztőrészletek kamatai. Nem sokára lényegesen csökken(het) a tv-s közvetítésekért kapott pénz. Változtak az adószabályok, ami súlyos eurómilliókat von el a klubtól. Már nincsen "Beckham törvény" tudtommal. Stadion felújítás, Real sziget, már nem minden játékos álma a Real Madrid, a kis nyúl farka szőrös és még anyám tyúkja is fizetésemelést kér.
Ennek ellenére a leggazdagabb futball klub lettünk a legtöbb bevétellel. Ehhez mondjuk köze van a közel nullszaldós előző átigazolási büdzsének.

Azt hiszem minden kérdésedre, felvetésedre válaszoltam. Moderáltam is itt ott magam, hogy ne tűnjön provokatívnak. Ha kihagytam valamit, vagy hülyeséget írtam, majd kijavítotok. :-)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 8., szombat 15:52

A Castilla orosz szélsője, Denis Cherysev szívesen igazolna a nyáron a Premier Leaguebe. Az orosz válogatott játékos állítólag az Everton egyik fő célpontja. Arra kérdésre, hogy Angliába költözik, így felelt a Castilla sztárja: “Talán, nem tudom. Nem tudom megmondani. Még egy szezonra érvényes szerződésem van a Real Madriddal, és várnom kell, mert nem tudom, hogy a klubnak mik a tervei velem.”
Na, visszavásárlási opcióval mehet is. Angliában javulna a fizikai állapota, és akár több szintet is léphet. Van benne potenciál, így egy 2 éves visszavásárlási opcióval akár még jól is járhatunk, de ha nem is tartanánk rá igényt, mert elég jó lenne a keretünk, az Everton jól járna vele.

5 milliót szerintem el lehet kérni érte.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 8., szombat 14:47

Realista24 írta:Kis érdekesség:
itt a listája azoknak a kluboknak, akik megfigyelőket küldtek az U21-es tornára
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6006_n.jpg
Na, hol a hiba?
Bárvó :happy: :happy: :kivagyhe:
Ilyeneket miért nem lehet kihasználni? :roll:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 8., szombat 14:41

vannak egyáltalán játékosmegfigyelők a fehérházban?
Biztos most vannak szabin :mrgreen:
Amúgy se City, se PSG, se Monaco....jó sorba álltunk. :smile: A Milan meg gondolom a senior vb-n néz körül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 8., szombat 14:40

cart írta:Érdekes, a Bayern például bele tudott invesztálni a csapatba 150 milliót 3 év alatt, mégse tűnik úgy, mintha csődbe mennének. Persze gondolom Javi Martineznek, vagy Götzének, esetleg Neuernek is nagyobb a marketing értéke mint Balenek... Mondjuk a pénzüket már nem tudják számolgatni, de nyertek egy Bl-t, kinek melyik fontosabb ugye.
Vagy ennyire gyengén menne a Realnak üzleti téren mostanában?
Valószínűleg már sokkal jobban áll anyagilag a Bayern. Ő nekik jóval könnyebb, mert egy jól működő német gazdaság van mögöttük, aminek sok cége tömi őket rendesen pénzzel

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 14:38

Na, hol a hiba?
lehet azért mert megfigyelők helyett nálunk perez van ott és két edzés között beszélget iscoval. :sly:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 8., szombat 14:37

Na, hol a hiba?
vannak egyáltalán játékosmegfigyelők a fehérházban? :mrgreen:
egyébként kiszabott nagy szégyen ez, akármennyire nem a fiatalok beépítésére fekteti a hangsúlyt a csapat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: