mindig tudok benned csalódni, ezt szeretem igazánRealista24 írta:Nem lattam meg oket.csabi* írta:csak úgy kíváncsiságból a sin city és a watchmen hogy tetszettek?

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 18., kedd 20:30
mindig tudok benned csalódni, ezt szeretem igazánRealista24 írta:Nem lattam meg oket.csabi* írta:csak úgy kíváncsiságból a sin city és a watchmen hogy tetszettek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 20:28
Nem lattam meg oket.csabi* írta:csak úgy kíváncsiságból a sin city és a watchmen hogy tetszettek?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 18., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 18., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 20:23
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 18., kedd 18:49
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 18:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 18., kedd 18:10
TheBull6 írta:+1Realista24 írta:A Galaxis őrzőit 10(15) perc után kinyomtam...te jó ég, nagyon nem nekem való.
És én állat leszedtem fullHDban....
HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. november 18., kedd 17:38
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 18., kedd 16:17
+1Realista24 írta:A Galaxis őrzőit 10(15) perc után kinyomtam...te jó ég, nagyon nem nekem való.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 18., kedd 16:09
itt mondjuk nekem egy az egyben egyezik a véleményem realmadridfan véleményévelmathers írta: Persze vannak olyanok, amik jók és rendesen meg vannak csinálva. Én se mondom, hogy baj lenne ha itt is lenne egy jobb történet, de valahogy engem Transformersnél nem érdekel. Csak az agyatlan zúzás és töménytelen akció miközben dübörög a zene. Imádom. Megszámolni se tudom hányszor néztem már meg az összes részét. És még a csaj is jó mindegyikbe. :Đ De mindenkinek más a véleménye egy filmről.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 10:25
Persze vannak olyanok, amik jók és rendesen meg vannak csinálva. Én se mondom, hogy baj lenne ha itt is lenne egy jobb történet, de valahogy engem Transformersnél nem érdekel. Csak az agyatlan zúzás és töménytelen akció miközben dübörög a zene. Imádom. Megszámolni se tudom hányszor néztem már meg az összes részét. És még a csaj is jó mindegyikbe. :Đ De mindenkinek más a véleménye egy filmről.Jaj. Mindig ezzel védik ezeket a filmeket. Ne mondd már nekem, hogy egy film nem lehet blockbuster és valamennyire intelligens. Még a Marvelen belül is van példa, a Captain America 2 és az Ironman 1, amik szerintem kurvajók voltak. Idén pl. az Edge of Tomorrow, ami eszembe jut a témában, de minden évben vannak. Szóval én meg inkább azon nevetek, mikor a blockbustereket ezzel a szöveggel mentik fel, mikor egyszerűen értéktelen hulladék az egész, mint a TF.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 9:52
El akartam tegnap valami filmen aludni, de ez még arra sem volt jó nekem :Đpheco írta:Bátor vagy, hogy belekezdtél. Bosszúállók is nagy csalódás volt nekem, ezt már a trailernél elkaszáltamRealista24 írta:A Galaxis őrzőit 10(15) perc után kinyomtam...te jó ég, nagyon nem nekem való.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 18., kedd 9:49
Bátor vagy, hogy belekezdtél. Bosszúállók is nagy csalódás volt nekem, ezt már a trailernél elkaszáltamRealista24 írta:A Galaxis őrzőit 10(15) perc után kinyomtam...te jó ég, nagyon nem nekem való.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 18., kedd 9:38
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. november 18., kedd 9:34
Jaj. Mindig ezzel védik ezeket a filmeket. Ne mondd már nekem, hogy egy film nem lehet blockbuster és valamennyire intelligens. Még a Marvelen belül is van példa, a Captain America 2 és az Ironman 1, amik szerintem kurvajók voltak. Idén pl. az Edge of Tomorrow, ami eszembe jut a témában, de minden évben vannak. Szóval én meg inkább azon nevetek, mikor a blockbustereket ezzel a szöveggel mentik fel, mikor egyszerűen értéktelen hulladék az egész, mint a TF.mathers írta:Akit nem érdekelnek az ilyen filmek, akiket inkább a jó és csavaros történet fog meg az ne üljön be rá. A másik meg aki beül és elmondja, hogy rossz a történet és nem hozza az előzőek szintjét. Kb ugyanolyan mindegyik. Egyiknek sincs jobb története.
Az elején én is néztem, mikor ott táncolgat már percek óta, hogy ezt most viccnek szánják vagy mi, mert rohadtul nem vicces, még kicsit sem, de utána egész jó lett. Én is majdnem kinyomtam, de nem bántam meg, hogy nem. A végén az űrhajós csata a SW-ra emlékeztetett, jó volt. A nagy hype-ot én sem értem mondjuk, azért annyira nem volt vicces, mint a visszajelzésekből lehetett számítani. Az is benne lehet mondjuk, hogy moziban/társaságban jobban átjönnek az ilyen egyszerűbb poénok, amikkel ezek a filmek operálnak, mint egyedül nézve. Mindenesetre korrekt film volt.Realista24 írta:A Galaxis őrzőit 10(15) perc után kinyomtam...te jó ég, nagyon nem nekem való.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 9:24
Én 30 percig bírtam.Realista24 írta:A Galaxis őrzőit 10(15) perc után kinyomtam...te jó ég, nagyon nem nekem való.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 18., kedd 9:22
Hát azért filmes blogot nyomatni úgy h az Argot nem láttad...szerintem gyorsan pótoldRemy írta: Igen, de mégse jön át igazán. Amúgy fura, mert soha nem rajongtam érte, de már elég sokszor láttam. Argo viszont még mindig kimaradt.
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2014. november 18., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. november 18., kedd 9:07
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem