portugál-argentín csábít engem, váltogatva a mi meccsünkkel
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 18., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 18., kedd 20:22
ziro4vr írta:ha már a herceg, na ki ma a csk a németeknél a spanyolok ellen![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 18., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 18., kedd 20:19
CS0ki írta:Ha 3-4 hétről lenne szó, akkor oké is lenne, de a januárunk minden lesz, csak nem könnyű. Persze el lehet engedni a kupát, de nem hinném, hogy megtesszük. És ott lesz a valencia meccs idegenben valamint az atletico, sevilla feburár elején.szerencse a szerencsétlenségben,hogy a legkönnyebb időszakra dőlt ki
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 18., kedd 16:55
Egy szakadás soksor rosszabb mint egy törés....csabi* írta:német dokik vs sanitasEl Unico írta:Lahmnak eltort a bokaja... 3 honapot josolnak neki. Akkor Modric is fel fog epulni annyi ido alatt...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 18., kedd 16:20
német dokik vs sanitasEl Unico írta:Lahmnak eltort a bokaja... 3 honapot josolnak neki. Akkor Modric is fel fog epulni annyi ido alatt...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. november 18., kedd 16:16
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 18., kedd 14:07
Ha 3-4 hétről lenne szó, akkor oké is lenne, de a januárunk minden lesz, csak nem könnyű. Persze el lehet engedni a kupát, de nem hinném, hogy megtesszük. És ott lesz a valencia meccs idegenben valamint az atletico, sevilla feburár elején.szerencse a szerencsétlenségben,hogy a legkönnyebb időszakra dőlt ki
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 18., kedd 13:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 18., kedd 13:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 18., kedd 13:29
Van már gólja idén?De nem tudod neki elmagyarázni, automatikusan beindul full feleslegesen, előnyünk ebből még soha nem volt, közben a helye üresen marad és akinek van egy csöpp esze, ott vezeti a kontrát középen a helyén. A támadásépítést is visszaveti, mert nem tudja felvenni a többiek ritmusát egyszerűen. Persze egy 17. csapat ellen igazából mindegy, játszhat, én is játszhatnék vgy te is kb.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 18., kedd 13:25
De nem tudod neki elmagyarázni, automatikusan beindul full feleslegesen, előnyünk ebből még soha nem volt, közben a helye üresen marad és akinek van egy csöpp esze, ott vezeti a kontrát középen a helyén. A támadásépítést is visszaveti, mert nem tudja felvenni a többiek ritmusát egyszerűen. Persze egy 17. csapat ellen igazából mindegy, játszhat, én is játszhatnék vgy te is kb.dzsi91 írta:Ha a hercegnek képes lenne valaki elmagyarázni,hogy nem ő Zizu akkor simán át tudnám vele vészelni ezt az időszakot.Védekezni azért tud,elől meg vagyunk elegen ,hogy meglegyenek a gólok.A játékunk nem lesz annyira látványos mint eddig,de rangadónk nem nagyon lesz mostanában szal akár még bele is férhetne Khedira.De én először megpróbálnék egy Kroos-Isco-James középpályát...Isco elég jól alkalmazkodot eddig bármilyen szerepkörhöz,nem fogunk Bayernek ellen játszani,így nem biztos ,hogy megfog érződni Isco gyengébb védekező munkája.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 18., kedd 13:22
Ja,adom,itt főként tehermentesítésre gondoltam,Khedira tekintetében...dzsi91 írta:Ha a hercegnek képes lenne valaki elmagyarázni,hogy nem ő Zizu akkor simán át tudnám vele vészelni ezt az időszakot.Védekezni azért tud,elől meg vagyunk elegen ,hogy meglegyenek a gólok.A játékunk nem lesz annyira látványos mint eddig,de rangadónk nem nagyon lesz mostanában szal akár még bele is férhetne Khedira.De én először megpróbálnék egy Kroos-Isco-James középpályát...Isco elég jól alkalmazkodot eddig bármilyen szerepkörhöz,nem fogunk Bayernek ellen játszani,így nem biztos ,hogy megfog érződni Isco gyengébb védekező munkája.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 13:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 18., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 13:06
Navas miatt szerintem, aki félig már eu-s játékosnak tekinthető.BBeno írta:Na enis erre gondoltam. Csak azt nemtudom hogy akkor az ujsagirok miert nyomjak ennyire
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 18., kedd 13:05
Még mielőtt vki félreérti...nem akarom Khedirat de:Kroosal nem vokt rossz középen a válogatottban,igaz hogy csak egy falusi csapat vot az ellen.Az az oxi meg...Bár legideálisabb esetben február vége felé már játszhat Modric, de ha esetleg amúgy is szerettük volna nyáron Khedirát pótolni, nyugodtan előre lehet venni a dolgot mostanra. Bár Lucas Silva esetén sokra valszeg nem mennnénk az első hónapokban, csoádlkoznék, ha felvenné a ritmust hamar.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 18., kedd 13:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 13:02
Még életében nem játszott a brazil bajnokságon kívül, kétlem, hogy lenne papírja. Talán Navas megkapja, vagy eladjukBBeno írta:Ja mostmar tiszta. Viszont a telen csak meg kene probalni valakit elhozni. Nyaron problema volt guarin mert nincs eus utlevele? Wtf ennek a brazil gyereknek van? O mennyivel realisabb igazolas ha elvileg max limiten vagyunk a nonEUs jatekosokkal?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 18., kedd 13:00
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem