Nah jó de konzolon...Faust írta:Igen, azért a CS a legnépszerűbb online fps.adamzz írta:e a számok azért magukért beszélnek()
![]()

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. november 18., kedd 19:53
Nah jó de konzolon...Faust írta:Igen, azért a CS a legnépszerűbb online fps.adamzz írta:e a számok azért magukért beszélnek()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. november 18., kedd 19:52
Igen, azért a CS a legnépszerűbb online fps.adamzz írta:e a számok azért magukért beszélnek()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 18., kedd 19:48
CS-ét is sokat toltam, cod2-őt meg csak singlebe. Az utolsó küldetést imádtam benne!!! Utánna jött egy durva wow os korszak amire félig meddig büszke is vagyok meg nem ismathers írta:COD 2-be a bújócska szerver a legjobb. Ott ismerni kell a pályát is, hogy hova tudsz elbújni. Meg mindenfélének álcázhatod magad. Régen imádtam, amikor egy házban bútor voltam és ott szaladgált a pali előttem, de nem lőtt belém így nem buktam le.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 18., kedd 19:47
Azt hittem csak hülyéskedsz.... "lol"mathers írta:COD 2-be a bújócska szerver a legjobb. Ott ismerni kell a pályát is, hogy hova tudsz elbújni. Meg mindenfélének álcázhatod magad. Régen imádtam, amikor egy házban bútor voltam és ott szaladgált a pali előttem, de nem lőtt belém így nem buktam le.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. november 18., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 18., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 18., kedd 19:33
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 18., kedd 19:28
ma eddig ez a legjobb ötlet amit olvastamcsabi* írta:ha van még cod2 tört multi akkor csinálhatnánk egy madridom kupát
vagy valami más retro játékhoz kedvem lenne :Đ
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 18., kedd 19:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 18., kedd 19:18
Az a büdös...fiore írta:basszus ezzel mennyit kockultam, nagyon imádtamSanti írta:Dave Mirra Freestyle BMX![]()
2 játék még:
oroszlánkirály
aladdin
isteniek![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 17., hétfő 11:13
Ez mondjuk elég cheat gyanús, de amúgy ha kicsit ügyes vagy és jó az fps-ed is, akkor beadja az ilyeneket. Kedvencem volt mikor elindultam pisztollyal csak lődöztem, aztán kiírta, hogy headshot én meg csak pislogtam, hogy mi a fasz, mert még az ellenfelet se láttamSanti írta:Mondjuk cod2-n én néha csak pislogok emberek miket csinálnak. Belelőnek a semmibe és headshot.
Ezen is pl, egyik ismerősöm csatornája van még rajta pár videó, hát sírtok rajta, aztán játszál ilyen ember ellen.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 17., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. november 17., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 17., hétfő 10:39
Jó azt nem vágom, hogy mostanában mi a helyzet, mert én már alapból csak LOL-ozok néha. Mondjuk szerintem a COD2 multi gyalázza az újakat is, de ugye már nem népszerű... Az újak szarok, fogsz egy fegyvert aztán lősz ezerrel. Nagyon egysíkúak lettek a modern technika miatt.nmate írta:Ja, csak COD2-vel már senki nem játszik. Suhanc koromban 300-400 óra környéke megvolt multiban
HozzászólásSzerző: fiore » 2014. november 17., hétfő 10:31
basszus ezzel mennyit kockultam, nagyon imádtamSanti írta:Dave Mirra Freestyle BMX
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 17., hétfő 10:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 17., hétfő 10:24
Nem nagyon akarok belemenni, mert napokig lehetne vitatkozni, de... mind a kettő játék más. A CoD megpróbál sokkal realisztikusabb lenni, míg a CS ezt egyáltalán nem akarja, és soha nem is akarta meglépni. Igazából a hangulat, ami miatt vannak CS-sek és vannak CoD-osok. Én imádtam a régi CoD-okat, de a multit nem szerettem. Valahogy nem fogott meg.Kerlon írta:Amúgy én sose értettem a CS-seket, mert szerintem multiban a COD2 ver mindent.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 17., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. november 17., hétfő 10:18
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem