Sanyi bá jobb anyagból is dolgozott pár éve.Matt009 írta:Egervári
Jelenleg még a magyar szinten is fantasztikus mélységeket járunk, ami a keret minőségét illeti.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. november 20., csütörtök 23:17
Sanyi bá jobb anyagból is dolgozott pár éve.Matt009 írta:Egervári
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 20., csütörtök 21:59
lehet csak annyi h jó lenne...Enrique írta:László Csaba itt van kéznél, vele mi a baj?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 20., csütörtök 21:57
Túl drága...nekik!Arról is volt szó, hogy tucatjával jönnek majd a külföldiek az utánpótláshoz, ezt közben elvetették? Vagy tervben van?
A magyarok közül csak ő merült fel, az itthoni szakma is érte lobbizik, majd kiderül!Vele gondolom az lehet a baj, hogy nincsen elég nagy neve...László Csaba itt van kéznél, vele mi a baj?
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 20., csütörtök 21:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 21:27
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 20., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 20., csütörtök 21:18
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 20., csütörtök 20:36
Henk ten Cate?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 20., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 12:15
Szerintem még Löw Zsolti a Red Bullnál alkothat, szóval szerencsére talán nem csak Dárdai van komoly jelöltünk az edző szakmában.Matt009 írta:Nagyon félek, hogy sikerül kibuliznia Palinak a maradást a következő 2 meccsre. Nem kellene. Nincs nála jelenleg alkalmasabb magyar ember a padra, de nagyon meg lennék lepve, ha folytatni tudná ezeket a sikereket. Nem akarom lekicsinyíteni, amit elért, de Egervári is verte a finneket oda-vissza, volt bravúrgyőzelem a svédek, törökök ellen, szóval jött már ki lépés egy sokkal alkalmatlanabb edzőnek is. Dárdainak vissza kell mennie a Herthához, Németországban vigye vezetőedző pozícióig, aztán 10 év múlva elvállalhatja a kapitányi posztot, meg a magyar képzési rendszer újraszervezését. Jelenleg ő az egyetlen reménye a magyar futballnak, aki képes lehet gyökeres változást hozni, de ha most lerombolja azt, amit részben szerencsével felépített, akkor a Herthás karrierje és az itthoni megbecsülése is zátonyra futhat.
Amikor Pali elvállalta ezt a pár meccset, veszítenivalója nem volt. Most már van. Ki kell szállnia a játékból, és realizálnia a nyereségét, mielőtt elveszít olyan dolgokat, amikért komolyan megküzdött.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 20., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 20., csütörtök 11:48
Ezzel egyetértek.Rész siker,becsapós siker,már ha ez siker. Lenne egy vagy kettő rosszabb meccs és ugyanúgy kikezdenék mint bárki mást.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 18., kedd 20:00
Végülis Capello igan csak szabad lesz :ĐBBarni írta:Ezzel szerintem el is dőlt, nem csalódtam Paliban!Dárdai ma, a berlini klub honlapjának adott nyilatkozatában is árulkodó mondatokat fogalmazott meg.
- Semmi sem változott véleményem szerint, még mindig a Herthához köt a szerződésem, folytatom edzői munkámat a klubnál. Nagyszerű tapasztalt volt a válogatott kispadján ülni, nagyon hálás vagyok a Herthának, hogy elengedett, de egyértelmű volt mindig is, hogy csak ezt a négy mérkőzést vállalom el, azután visszatérek Berlinbe. Nagyon várom már, hogy a családommal lehessek - mondta Dárdai, aki szerint "kész őrület", ami vele történik most Magyarországon, és azt is hozzátette, hogy nagyon boldog a válogatott játékosainak hozzáállása miatt.![]()
Biztos vagyok benne, hogy külföldi nagynevű edző fog jönni!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 18., kedd 19:41
Ezzel szerintem el is dőlt, nem csalódtam Paliban!Dárdai ma, a berlini klub honlapjának adott nyilatkozatában is árulkodó mondatokat fogalmazott meg.
- Semmi sem változott véleményem szerint, még mindig a Herthához köt a szerződésem, folytatom edzői munkámat a klubnál. Nagyszerű tapasztalt volt a válogatott kispadján ülni, nagyon hálás vagyok a Herthának, hogy elengedett, de egyértelmű volt mindig is, hogy csak ezt a négy mérkőzést vállalom el, azután visszatérek Berlinbe. Nagyon várom már, hogy a családommal lehessek - mondta Dárdai, aki szerint "kész őrület", ami vele történik most Magyarországon, és azt is hozzátette, hogy nagyon boldog a válogatott játékosainak hozzáállása miatt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 18., kedd 19:27
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 18., kedd 19:16
Ennél jobban?A magyar futballnak pusztulnia kell,hogy aztán feltámadjon
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 18., kedd 18:58
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 18., kedd 17:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 18., kedd 1:12
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem