Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 19:39

Most rosszul mondjátok. Ez a Star Wars tényleg jó. Jajjj valaki jöjjön és erősítsen meg, mert nem hiszitek el. :Đ

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 19:37

mathers írta:Ez most tényleg jó. :mrgreen:
Lemegy két évad, közben belekezdesz a Drótba, aztán rájössz, hogy szar :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 19:34

Ez most tényleg jó. :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 18., kedd 19:23

mathers írta:Star Wars Rebels sorozatot nézi még valaki rajtam kívül? Aki szereti a Star Warst annak kötelező. A fő gonoszt nagyon eltalálták benne. Meg úgy mindent. Nagyon átjön az egész. Szerintem hatalmas sorozat. Bár már megszoktam, hogy ami nekem tetszik az másnak nem. :mrgreen:
én nagyon szeretem a star warst de ez egy intő jel, hogy ilyen szépeket írsz róla :lol:
Kép

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 19:17

Star Wars Rebels sorozatot nézi még valaki rajtam kívül? Aki szereti a Star Warst annak kötelező. A fő gonoszt nagyon eltalálták benne. Meg úgy mindent. Nagyon átjön az egész. Szerintem hatalmas sorozat. Bár már megszoktam, hogy ami nekem tetszik az másnak nem. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 14:21

Jajjajj, ez a Homeland negyedik évad, üt, mint az ipari áram.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 18., kedd 9:26

'shutterisland írta:én pont fábry-t néztem valamelyik nap a dunán.
bírtam régen nagyon sanyi bátyámat, de mára már kiégett ő is.
van pár villanása, de már ő sem az igazi.
Kiss Ádám nyilatkozta róla mostanában, hogy baromi sokáig volt a csúcson. Nehéz ennyi éven át hétről hétre megújulni, és most már olyan foci szerűen levezet a dunán.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 8:48

Ferencváros írta:Valaki nézi még a Showder Klubot? Hát ez egyre gyengébb. Az meg, hogy az egész promoba csak a politikai poénok vannak felvezetve...Somogyi kb. 25 mp-t beszélt Orbánról, de ez volt a reklámba is. Gondolom a többi is ennyit fog, de ezzel volt felvezetve az egész. Erdeit nem tudom minek kellett behívni.
Rekop szinte csak a fociról beszél, szurkolói kártya, amiket csak azok értenek, akik képbe vannak ezzel.
Eddig szerintem egyszer mosolyodtam el. Pedig régen imádtam.

Erdei már a jelenlétével is emelte a színvonalat arra a pár percre is. De lehet csak azért mondom ezt, mert felnézek rá és sok ember példát vehetne róla. Egyébként a Showder klub már régóta nem az igazi. Én már csak akkor nézem meg, ha Kiss Ádám benne van. Meg még Hadházi. A többi hihetetlenül gyenge. Meg mindig raknak bele újakat, de tegnap a Star Warsös csávók is nem értek egy forintot se. De a többi sem. Az ilyen Tóth Edu, meg Felméri, Kovács András Péter. Egyszerűen nem tudok nevetni rajtuk. De lehet csak nekem nem jön be. Van egy Kiss Ádám, de a többi egy forintot nem ér. Jah meg Hadházi. De ennyi. De lehet csak én gondolom így. :)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 18., kedd 2:30

h3x0r írta:
tucsoki írta:The Fall

Brit krimi-dráma, True Detective szerű nyomozós minisorozat. 5 rész az első évad, most kezdődött a második, csak ajánlani tudom.
Az elso 3 reszt megneztem, tenyleg nagyon jo. Nem az az akciodus sorozat, sokszor eleg lassu es perceken keresztul nem tortenik semmi, de az a precizitas es nyomaszto legkor megis erdekes tud lenni.
Külön tetszett benne visszagondolva az E01-re, hogy egy epizód alatt mennyire meg tudták keverni a lapokat. Majd az E05 végén érted mire gondolok.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 18., kedd 1:05

tucsoki írta:The Fall

Brit krimi-dráma, True Detective szerű nyomozós minisorozat. 5 rész az első évad, most kezdődött a második, csak ajánlani tudom.
Az elso 3 reszt megneztem, tenyleg nagyon jo. Nem az az akciodus sorozat, sokszor eleg lassu es perceken keresztul nem tortenik semmi, de az a precizitas es nyomaszto legkor megis erdekes tud lenni.

szerk.: mathersnek nem ajanlom, itt nem repkednek nyilvesszok, nem velejeig romlott a varos es nem is kell megmenteni. Ezzel tuti felkeltettem par ember kivancsisagat :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 17., hétfő 23:29

én pont fábry-t néztem valamelyik nap a dunán.
bírtam régen nagyon sanyi bátyámat, de mára már kiégett ő is.
van pár villanása, de már ő sem az igazi.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. november 17., hétfő 23:15

Valaki nézi még a Showder Klubot? Hát ez egyre gyengébb. Az meg, hogy az egész promoba csak a politikai poénok vannak felvezetve...Somogyi kb. 25 mp-t beszélt Orbánról, de ez volt a reklámba is. Gondolom a többi is ennyit fog, de ezzel volt felvezetve az egész. Erdeit nem tudom minek kellett behívni.
Rekop szinte csak a fociról beszél, szurkolói kártya, amiket csak azok értenek, akik képbe vannak ezzel.
Eddig szerintem egyszer mosolyodtam el. Pedig régen imádtam.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 17., hétfő 17:40

Realista24 írta:És nektek is HoC-os a csengőhangotok, mint nekem? :lol:
nekem nem sorozatos de a tieteket mind veri.. el padrino :shifty:
Kép

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. november 17., hétfő 16:15

P. Krisz írta:A The Leftlovers egész végig ilyen lassú és vontatott lesz mint az elején ? Mert akkor 2 rész után kasza . :kivagyhe:
Ha az érdekel a sztoriban hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan és miért tűntek el az emberkék, jobb ha máris kaszálod.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 17., hétfő 15:16

TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos csak azért jobb mint az előző rész mert azt nehéz lenne alulmúlni. Nem gondoltam hogy kijátsszák a félévad-fináléra tartogatott lapokat, amivel aztán mindenki ki lesz engesztelve, de nem sok koncepciót véltem felfedezni. Megvoltak a kötelező flashback-ek, ami az 1.01-nél is papírformább jelenetekkel operált.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 17., hétfő 15:01

TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Közepes rész volt . Az események is haladtak egy kicsit . A feka gyerekre nem számítottam hogy felbukkan . Újra összeáll a csipet-csapat és jöhet a következő ostrom , na ez kicsit unalmas . Carol pedig , bazdmeg , Sarah Connor elmehet mellette a picsába . Lassan nagyobb badass lesz mint Rick . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 17., hétfő 14:39

wZoLee7 írta:na Kaliforgia kivégezve...tetszett, de az utolsó részt sikerült baromira összecsapni, igazából 5 perc alatt lezártak 7 évadot

a heti 1 rész TWD mellé kellene valami új...

más...Trónok harca, Vikingek mikor kap új évadot? A SHIELD meg szinkront? Sajnos amit már egyszer elkezdtem szinkronnal nézni azt nem szeretem felirattal folytatni
GoT 2015 április, Vikingek meg még nincs kiírva, amúgy meg a google
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. november 17., hétfő 13:49

A The Leftlovers egész végig ilyen lassú és vontatott lesz mint az elején ? Mert akkor 2 rész után kasza . :kivagyhe:
Igen, csatlakozom tucsokihoz. Egyébként zseniális a cucc, szóval mindenki nézze meg legalább a pilotot.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 17., hétfő 13:37

na Kaliforgia kivégezve...tetszett, de az utolsó részt sikerült baromira összecsapni, igazából 5 perc alatt lezártak 7 évadot

a heti 1 rész TWD mellé kellene valami új...

más...Trónok harca, Vikingek mikor kap új évadot? A SHIELD meg szinkront? Sajnos amit már egyszer elkezdtem szinkronnal nézni azt nem szeretem felirattal folytatni

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 17., hétfő 13:33

P. Krisz írta:A The Leftlovers egész végig ilyen lassú és vontatott lesz mint az elején ? Mert akkor 2 rész után kasza . :kivagyhe:
Igen, ha az első két rész nem jött be akkor ne erőltesd, ez ilyen.

Vissza: