Luka Modrić
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modric - 19
akkor kb. a tavaszi El Classico és a BL negyeddöntők környékén térhet vissza, ha 4 hónappal számolok.
Én csak azt nem értem, hogy miután érezte, hogy fáj, miért kellett tovább folytatni. Értem én, hogy nagyon akart, de ezt a tvből láttam, hogy izomsérülés. Úh én a horvátokat is hibáztatom, amiért fent hagyták. Tuti akkor sérült rá komolyabban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, a legfrissebb hír szerint 3-4 hónap lehet a teljes felépülés. Műteni is akarták, de ezt a klub nem engedte.
(nem tudom mennyire hiteles a hír)
szerk: közben az as is lehozta. kb. 20 meccs...
(nem tudom mennyire hiteles a hír)
szerk: közben az as is lehozta. kb. 20 meccs...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sok minden közbejátszhat, akár a rossz edzés, nyújtás is de annak ellenére, hogy november van szerintem is többet kellett volna pihennie.
Akkor James, Kroos és még páran lassan kidőlnek a következő meccseken?miro írta:Az,pech.ateeemadrid írta:
azért ne fogjuk már rá, novemberben nem azért szakad el 1 játékos combizma, mert nem volt eleget pihentetve...
inkább csak a szokásos pech.
ezzel közben illarra is megkapja valószínűleg utolsó lehetőségét, hogy alkosson valami maradandót.
Ha kapufát rúgsz és kifelé jön az a pech.
Izomszakadás,fáradásos sérülés az esetek 90%-ban.
Nem kell ehhez a neved előtt a DR-nek szerepelnie hogy kiderítsed.
Meg lehet nézni hogy mennyit játszott,Carlo állandóan 75 perc után cserél,még akkor is amikor a Bernabeuban valami hitvány csapat ellen vezetünk 2-3 nullákra 60-2-es kapura lövéssel.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én Ateeval értek egyet.
Ha február-márciusban történik ez, akkor lehet a rotáció hiánya, de novemberben, úgy hogy különösebb erőlködés nélkül mentünk végig a csapatokon, nem hinném.
Ha február-márciusban történik ez, akkor lehet a rotáció hiánya, de novemberben, úgy hogy különösebb erőlködés nélkül mentünk végig a csapatokon, nem hinném.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Az,pech.ateeemadrid írta:
azért ne fogjuk már rá, novemberben nem azért szakad el 1 játékos combizma, mert nem volt eleget pihentetve...
ezzel közben illarra is megkapja valószínűleg utolsó lehetőségét, hogy alkosson valami maradandót.
Ha kapufát rúgsz és kifelé jön az a pech.
Izomszakadás,fáradásos sérülés az esetek 90%-ban.
Nem kell ehhez a neved előtt a DR-nek szerepelnie hogy kiderítsed.
Meg lehet nézni hogy mennyit játszott,Carlo állandóan 75 perc után cserél,még akkor is amikor a Bernabeuban valami hitvány csapat ellen vezetünk 2-3 nullákra 60-2-es kapura lövéssel.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
huh gyerekek, nagy a baj....
ez még nagyon nagyon sokba kerülhet nekünk..
mi lesz így a januárral???
És ha még el is húzódik, egy combizomszakadás nem jön rendbe csak úgy, pláne a Madrid játékosai esetében....
ez még nagyon nagyon sokba kerülhet nekünk..
mi lesz így a januárral???
És ha még el is húzódik, egy combizomszakadás nem jön rendbe csak úgy, pláne a Madrid játékosai esetében....
- ateeemadrid
azért ne fogjuk már rá, novemberben nem azért szakad el 1 játékos combizma, mert nem volt eleget pihentetve...Carlo,ne hogy rotálj!Szakíts meg mindenkit kérlek!
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Az jó, reggelre már kiderül hogy amputálták a lábát... Illarra kell a helyére, ezt Ancelotti is tudja. Nagyon sokszor beszélt az Illarra-Varane-Isco hármasról, hogy játszatná őket, de csak 11 játékost küldhet a pályára. Most itt az alkalom Illarramendi-nek hogy letegyen valamit az asztalra, bár nekem eddig is tetszett a játéka, de Modric és Kroos nagyon magas szint, max mögöttük nézném meg 1-1 meccsen majd, ha a taktika megkívánja.Realista24 írta:Oké, már három hónapról írnak.
Nem vagyok nagy latinos, de combizomszakadás asszem.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Fasza.Realista24 írta:Oké, már három hónapról írnak.
Carlo,ne hogy rotálj!Szakíts meg mindenkit kérlek!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Oké, már három hónapról írnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a baj, hogy azok egyébként is eltünedezőben voltak. Régen sokkal többet indult be, most inkább csak az a hihetetlen labdabiztosság fog hiányozni, hogy Kroos-szal akárhány ellenfél között is megtartották a labdát, és adták tovább előre a megfelelő embernek a megfelelő időben.A megindulásai fognak szerintem amúgy leginkább hiányozni majd nektek onnan középről.
Én elsősorban azért sajnálom nagyon a kiesését, mert imádtam a játékát, és sokkal jobb volt nézni a madrid meccseit, amikor a pályán volt. Viszont nélküle is verni kell kb mindenkit. Atletico madridot is, malagát is, meg az összes többit. Nagyon sok olyan játékosunk van, akik megteremtik a különbséget, és Illara, Khedira is elég kell, hogy legyen. Isco szerintem kevés lenne középre, épp elég megterhelő neki a 4-4-2-ben védekezni, ráadásul ott kevésbé jönnének elő az erősségei. Illarát kell berakni, most bizonyíthat hosszabb távon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyomatni kell a fiút, Isco-James azért necces, mert így Kroos nagyon le lenne korlátozva, neki pedig fontos szerepe van a támadásokban is. Plusz most már tényleg kiderülhetne mit is tud a fiú, végre kiléphet az árnyékból.Kerlon írta:Illarrat már láttuk egyszer játszani 442-ben, akkor jó volt, nyomatni kell. Esetleg Medránt is belehet dobni 30 percre, hátha tényleg nagyon nagy tehetség. Isco-James védekezése középre meg nem lenne elég, ez szerintem egyértelmű mindenkinek.
Nem illik.
Illarrat már láttuk egyszer játszani 442-ben, akkor jó volt, nyomatni kell. Esetleg Medránt is belehet dobni 30 percre, hátha tényleg nagyon nagy tehetség. Isco-James védekezése középre meg nem lenne elég, ez szerintem egyértelmű mindenkinek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A megindulásai fognak szerintem amúgy leginkább hiányozni majd nektek onnan középről. A védőmunkáját lehet, hogy Illara tudja majd pótolni, Key Passokban meg Kroos eddig is jobban muzsikált - nem mintha Modric nem adna sokat, de attól még, hogy kiesett, ez nem tűnik el a középpályátokról -, viszont a dinamikáját egyikük sem fogja tudni pótolni. Max Isco, de akkor meg az ő helyén lesz lyuk - vagy megbontjátok a jól működő 4-4-2-t.. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fogtok muzsikálni nélküle.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az Eibar otthon kimondottan kellemetlen ellenfél tud lenni...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nagyon necces lesz nélküle. A könnyű meccseket azért hozni fogjuk, de a január valóban erős. Őszintén szólva az Atma és a kupa beáldozható. A bajnokságban a Barca és az Atma instabilitása miatt jobb esélyeket látok, arra kell ráfeküdni, ha idén csak a bajnokságot nyerjük, már elégedett leszek, a kupa kiesésért nem fogok sírni. De még így is simán továbbmehetünk az Atma ellen.
Nincs mese Mordicot februárra rendbe kell szedni, hogy aztán a február-március-április-május időszakot végigtolja, mert a BL és a bajnokság is ott dől el. Akkor nagyon nagy szükség lesz rá. Kroosra meg úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra. Ha ő is off, akkor vége a szezonnak.
Nincs mese Mordicot februárra rendbe kell szedni, hogy aztán a február-március-április-május időszakot végigtolja, mert a BL és a bajnokság is ott dől el. Akkor nagyon nagy szükség lesz rá. Kroosra meg úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra. Ha ő is off, akkor vége a szezonnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Január viszont mar necces, ha akarunk valamit a kupában...dupla Atma, aztan Barca.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema