A tőke és a kamat két különböző dolog. És a Real Madrid nem tudja megtenni azt, hogy egy összegben visszafizet ekkora pénzt. Hiába hozta vissza, az elment működésre, igazolásokra. Vagy amitől a Real Madrid például több mint egy klub, az általunk fenntartott sportiskolákra szerte a világban. Ezek szerintem inkább pénznyelők (jótékonyságnak hívják mások), mint sem megtérülések.cart írta:Egyszer azt írod, hogy Ronaldo meg Kaka visszahozta az árát, egyszer meg azt, hogy a hitel miatt nincs pénz, akkor ez hogy van?
Nem ismerem a német adótörvényeket, de a németeket kevésbé érinti a válság, mint a spanyolokat. Ott a játékosok szerintem nem is keresnek annyit, mint itt akár Özil, akár di María, Kakánál kompenzál valamit a reklámbevétele. És mint írtam, változtak spanyolban az adótörvények. Azt nem tudom, hogy a Bayern mennyit jótékonykodik.cart írta:Amúgy meg, ha a Real még el is veszi a játékosok marketing jövedelmének egy részét, plusz alapból több a bevétele jóval, akkor hogy tud a Bayern mégis többet költeni?
És akkor még nem tudjuk, hogy mennyibe kerül a stadionfenntartás stb.
Jótékonykodás, szigetépítés, játékosok fizetése, stadionfelújítás, kamatok. Legalább Mourinho horrorisztikus fizetése felszabadult.cart írta:Dagobert Bácsi üzemmódban van Perez? Vagy arannyal bevont WC papírt használnak a stadionban, vagy mire megy el a pénz, a sziget építésre? Talán már a Realnak csak másodlagos a football, bele kell lassan törődni. Inkább csak egy Brand ezek szerint.

Azért azt ne felejtsük el, hogy enélkül a gazdasági modell nélkül nem lett volna Zidane, Figo, Ronaldo (Owen, Beckham). Amennyire én tudom, mikor Pérez átvette először a Realt, akkor elég komoly gazdasági gödörben volt a klub. Péreznek köszönhetjük, hogy kimásztunk belőle + Valdebebast, illetve később az Ő stadion munkálataira alapozva tudta Calderon 5 csillagos UEFA stadionná nyilváníttatni a Bernabéut. De az ilyen kérdésekben Realista sokkal jobban tisztában van.
Csodálkozom, hogy még nem javított ki, szóval olyan nagy hülyeségeket nem írhattam.

(Valószínűbb, hogy csak más dolga van, de hadd élvezzem ki a pillanatot.