HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 18., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 18., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. november 18., kedd 9:41
csak én nem láttam Pablo Garciát? Ezenkívül szerintem Gago, Huntelaar Heinze, Metzelder, Özil és Sahin is bőven beférne ide...(Bale?) Illaramendi?A 21 legrosszabb igazolásunk a Goal.com szerint.
ezzel nagyjából egyet kell, hogy értsek.Nálam Essien, és Altintop nem kerülnének be. Már csak azért sem, mert kiegészítő embernek jöttek, azt pedig le is hozták...![]()
A harmadik pedig Robinho, persze vele elfogult vagyok, de amíg itt volt jól játszott, aztán pedig nem kis pénzt kaptunk érte.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 8:53
Egyértelmű, hogy Khedira helyére kell. Illarra meg Lucas között szépen fel lehet osztani a dolgokat. Ha lehetne, akkor én egy kölcsönt erőltetnék a brazilnál, opcióval a nyárra.dannen írta:én is valami ilyesmire gondoltam. mondjuk akkor megint khedira vagy illara lapát.Realista24 írta:Lehet, hogy még télen berántjuk Lucas Silvát?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 8:28
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 17., hétfő 23:11
Nincs ott Beckham, komolytalan az egész.A 21 legrosszabb igazolásunk a Goal.com szerint.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 17., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. november 17., hétfő 22:07
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. november 17., hétfő 22:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 17., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 17., hétfő 14:00
Csak hogy Casillas még mindig azt gondolja hogy huszonéves,és úgy véd mint régen...nála nincs alternativa,azt tavajly megtanultuk...vagy elsőszámú,vagy semmi.Mert aztán jön a durca,meg a kifeléduma....wZoLee7 írta:Ikernek kellene azt mondani, hogy marad és fokozatosan lesz 2. számú kapusunk. Navast meg be lehetne vonni az üzletbe.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 17., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 17., hétfő 11:17
akkor csapjuk még oda Casillast egy 10esértwZoLee7 írta:Ez így jól is néz ki...de ehhez az kellene, hogy az egyik kapusunk távozzon.Kerlon írta: De Gea meg 70M, abból 25-t tovább küldünk Reusért meg még marad 45 egy tehetséges kp cserére. deal
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 17., hétfő 11:14
Ez így jól is néz ki...de ehhez az kellene, hogy az egyik kapusunk távozzon.Kerlon írta:De Gea meg 70M, abból 25-t tovább küldünk Reusért meg még marad 45 egy tehetséges kp cserére. dealwZoLee7 írta:Angol sajtó: De Gea+pénz=Bale az MU-ba...hát nem tudom
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 17., hétfő 11:10
De Gea meg 70M, abból 25-t tovább küldünk Reusért meg még marad 45 egy tehetséges kp cserére. dealwZoLee7 írta:Angol sajtó: De Gea+pénz=Bale az MU-ba...hát nem tudom
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 17., hétfő 11:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 16., vasárnap 14:36
Nem félten én őket...Isco,Koke,Jesé,Carvajal,De Gea,Inigo Martinez...a jövő csapatának gerince lehetnek,tegnap már voltak biztató jelek,kevesebb volt a tilitoli,(de még így is soka spanyolok visszaesnek az aranygeneráció kiégése miatt,
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. november 16., vasárnap 14:19
amivel nem is lenne bajAz egész csapatban 3 olyan játékos van, aki a világon bárhova beférne: Silva, Marcelo meg Neymar.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 16., vasárnap 13:36
Szerintem azért a brazil foci most kisebb válságban van, mert 2006 óta nem igazán voltak meghatározó tényező. Az egész csapatban 3 olyan játékos van, aki a világon bárhova beférne: Silva, Marcelo meg Neymar. A többi játékos meg erős középcsapatok emberei vagy oldschool német stílusú Oscar. Ráadásul egyre kevesebb brazil tehetséget látsz a top ligákban is.hehe írta: 2002 óta nem volt kiemelkedő aranylabda esélyes klasszis vébén.
gyorsult a foci, kezdenek elmosódni a posztok, a sebesség, erő sokkal többet számít, a következő lépés, hogy sok kis céronaldo futkorászik majd. pont ezért nem fogják egy ideig megdönteni a rekordjait, mert most ő pl megelőzi a korát.
a braziloknak pár év és igazodnak a trendhez, ők a kombinációs készséggel, technikával fognak megint kitűnni (előzetes jeleket már láttam a korosztályos válogatottjaiknál, különösebben nem aggódok értük, mindig meg tudtak újulni, ha kellett), a spanyolok visszaesnek az aranygeneráció kiégése miatt, nem nagyon fognak nyerni semmit, most a németek vannak a topon egy ideig, ha okosan csinálják.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 16., vasárnap 13:26
2002 óta nem volt kiemelkedő aranylabda esélyes klasszis vébén.Matt009 írta:Korábban az volt a trend, hogy Európában európai csapat nyert, Eu-n kívül meg dél-amerikai. 1-2 kivétel volt, de nem sok. Azóta 2x is Eu-n kívül volt a VB, és Európai csapat nyert, ráadásul a németek aranylabda esélyes klasszis, kiemelkedő sztár nélkül elhozták a VB győzelmet Brazíliából. Kicsi ahhoz a minta, hogy tendenciáról beszélhessünk, de figyelmeztető jelenség.3 vébével ezelőtt
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem