Sorozatok, TV műsorok
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Most rosszul mondjátok. Ez a Star Wars tényleg jó. Jajjj valaki jöjjön és erősítsen meg, mert nem hiszitek el. :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lemegy két évad, közben belekezdesz a Drótba, aztán rájössz, hogy szarmathers írta:Ez most tényleg jó.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ez most tényleg jó.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én nagyon szeretem a star warst de ez egy intő jel, hogy ilyen szépeket írsz rólamathers írta:Star Wars Rebels sorozatot nézi még valaki rajtam kívül? Aki szereti a Star Warst annak kötelező. A fő gonoszt nagyon eltalálták benne. Meg úgy mindent. Nagyon átjön az egész. Szerintem hatalmas sorozat. Bár már megszoktam, hogy ami nekem tetszik az másnak nem.

- mathers
Star Wars Rebels sorozatot nézi még valaki rajtam kívül? Aki szereti a Star Warst annak kötelező. A fő gonoszt nagyon eltalálták benne. Meg úgy mindent. Nagyon átjön az egész. Szerintem hatalmas sorozat. Bár már megszoktam, hogy ami nekem tetszik az másnak nem.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jajjajj, ez a Homeland negyedik évad, üt, mint az ipari áram.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kiss Ádám nyilatkozta róla mostanában, hogy baromi sokáig volt a csúcson. Nehéz ennyi éven át hétről hétre megújulni, és most már olyan foci szerűen levezet a dunán.'shutterisland írta:én pont fábry-t néztem valamelyik nap a dunán.
bírtam régen nagyon sanyi bátyámat, de mára már kiégett ő is.
van pár villanása, de már ő sem az igazi.
- mathers
Ferencváros írta:Valaki nézi még a Showder Klubot? Hát ez egyre gyengébb. Az meg, hogy az egész promoba csak a politikai poénok vannak felvezetve...Somogyi kb. 25 mp-t beszélt Orbánról, de ez volt a reklámba is. Gondolom a többi is ennyit fog, de ezzel volt felvezetve az egész. Erdeit nem tudom minek kellett behívni.
Rekop szinte csak a fociról beszél, szurkolói kártya, amiket csak azok értenek, akik képbe vannak ezzel.
Eddig szerintem egyszer mosolyodtam el. Pedig régen imádtam.
Erdei már a jelenlétével is emelte a színvonalat arra a pár percre is. De lehet csak azért mondom ezt, mert felnézek rá és sok ember példát vehetne róla. Egyébként a Showder klub már régóta nem az igazi. Én már csak akkor nézem meg, ha Kiss Ádám benne van. Meg még Hadházi. A többi hihetetlenül gyenge. Meg mindig raknak bele újakat, de tegnap a Star Warsös csávók is nem értek egy forintot se. De a többi sem. Az ilyen Tóth Edu, meg Felméri, Kovács András Péter. Egyszerűen nem tudok nevetni rajtuk. De lehet csak nekem nem jön be. Van egy Kiss Ádám, de a többi egy forintot nem ér. Jah meg Hadházi. De ennyi. De lehet csak én gondolom így.

Külön tetszett benne visszagondolva az E01-re, hogy egy epizód alatt mennyire meg tudták keverni a lapokat. Majd az E05 végén érted mire gondolok.h3x0r írta:Az elso 3 reszt megneztem, tenyleg nagyon jo. Nem az az akciodus sorozat, sokszor eleg lassu es perceken keresztul nem tortenik semmi, de az a precizitas es nyomaszto legkor megis erdekes tud lenni.tucsoki írta:The Fall
Brit krimi-dráma, True Detective szerű nyomozós minisorozat. 5 rész az első évad, most kezdődött a második, csak ajánlani tudom.
- h3x0r
Az elso 3 reszt megneztem, tenyleg nagyon jo. Nem az az akciodus sorozat, sokszor eleg lassu es perceken keresztul nem tortenik semmi, de az a precizitas es nyomaszto legkor megis erdekes tud lenni.tucsoki írta:The Fall
Brit krimi-dráma, True Detective szerű nyomozós minisorozat. 5 rész az első évad, most kezdődött a második, csak ajánlani tudom.
szerk.: mathersnek nem ajanlom, itt nem repkednek nyilvesszok, nem velejeig romlott a varos es nem is kell megmenteni. Ezzel tuti felkeltettem par ember kivancsisagat

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én pont fábry-t néztem valamelyik nap a dunán.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valaki nézi még a Showder Klubot? Hát ez egyre gyengébb. Az meg, hogy az egész promoba csak a politikai poénok vannak felvezetve...Somogyi kb. 25 mp-t beszélt Orbánról, de ez volt a reklámba is. Gondolom a többi is ennyit fog, de ezzel volt felvezetve az egész. Erdeit nem tudom minek kellett behívni.
Rekop szinte csak a fociról beszél, szurkolói kártya, amiket csak azok értenek, akik képbe vannak ezzel.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nekem nem sorozatos de a tieteket mind veri.. el padrinoRealista24 írta:És nektek is HoC-os a csengőhangotok, mint nekem?

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ha az érdekel a sztoriban hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan és miért tűntek el az emberkék, jobb ha máris kaszálod.P. Krisz írta:A The Leftlovers egész végig ilyen lassú és vontatott lesz mint az elején ? Mert akkor 2 rész után kasza .
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos csak azért jobb mint az előző rész mert azt nehéz lenne alulmúlni. Nem gondoltam hogy kijátsszák a félévad-fináléra tartogatott lapokat, amivel aztán mindenki ki lesz engesztelve, de nem sok koncepciót véltem felfedezni. Megvoltak a kötelező flashback-ek, ami az 1.01-nél is papírformább jelenetekkel operált.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos csak azért jobb mint az előző rész mert azt nehéz lenne alulmúlni. Nem gondoltam hogy kijátsszák a félévad-fináléra tartogatott lapokat, amivel aztán mindenki ki lesz engesztelve, de nem sok koncepciót véltem felfedezni. Megvoltak a kötelező flashback-ek, ami az 1.01-nél is papírformább jelenetekkel operált.
- P. Krisz
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Közepes rész volt . Az események is haladtak egy kicsit . A feka gyerekre nem számítottam hogy felbukkan . Újra összeáll a csipet-csapat és jöhet a következő ostrom , na ez kicsit unalmas . Carol pedig , bazdmeg , Sarah Connor elmehet mellette a picsába . Lassan nagyobb badass lesz mint Rick .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Közepes rész volt . Az események is haladtak egy kicsit . A feka gyerekre nem számítottam hogy felbukkan . Újra összeáll a csipet-csapat és jöhet a következő ostrom , na ez kicsit unalmas . Carol pedig , bazdmeg , Sarah Connor elmehet mellette a picsába . Lassan nagyobb badass lesz mint Rick .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
GoT 2015 április, Vikingek meg még nincs kiírva, amúgy meg a googlewZoLee7 írta:na Kaliforgia kivégezve...tetszett, de az utolsó részt sikerült baromira összecsapni, igazából 5 perc alatt lezártak 7 évadot
a heti 1 rész TWD mellé kellene valami új...
más...Trónok harca, Vikingek mikor kap új évadot? A SHIELD meg szinkront? Sajnos amit már egyszer elkezdtem szinkronnal nézni azt nem szeretem felirattal folytatni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Igen, csatlakozom tucsokihoz. Egyébként zseniális a cucc, szóval mindenki nézze meg legalább a pilotot.A The Leftlovers egész végig ilyen lassú és vontatott lesz mint az elején ? Mert akkor 2 rész után kasza .
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na Kaliforgia kivégezve...tetszett, de az utolsó részt sikerült baromira összecsapni, igazából 5 perc alatt lezártak 7 évadot
más...Trónok harca, Vikingek mikor kap új évadot? A SHIELD meg szinkront? Sajnos amit már egyszer elkezdtem szinkronnal nézni azt nem szeretem felirattal folytatni
Igen, ha az első két rész nem jött be akkor ne erőltesd, ez ilyen.P. Krisz írta:A The Leftlovers egész végig ilyen lassú és vontatott lesz mint az elején ? Mert akkor 2 rész után kasza .