Sehol, mi 3 év múlva vesszük meg őket másodkézből több 10 millióért.Realista24 írta:Na, hol a hiba?

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 14:30
Sehol, mi 3 év múlva vesszük meg őket másodkézből több 10 millióért.Realista24 írta:Na, hol a hiba?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 8., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. június 8., szombat 14:00
Nem igazán értem azokat az embereket, akik azzal érvelnek, hogy nem az ő pénzüket költi a klub. Lehet hogy nem Gipsz jakab fizeti, de lehet, hogy pont ez a 90 millió jelenti azt, hogy azokra a csapatrészekre nem lesz majd megfelelő (vagy egyáltalán nem) erősítés, ami azért a szurkolókat is érinti. Azért nem mind1 hogy a kp-ra (csak példa) Vidal vagy Kondogbia érkezik, ezeket pedig nagy mértékben befolyásolja egy ilyen hatalmas összeg. Nem hiszem, hogy Bale fontosabb lenne, mint Higuain távozásával egy csatár érkezése vagy éppen Alonso/Khedira "alternatívája". Főleg úgy hogy nem hiszem Di Maria-Bale csere nem érne rá még egy évet. Amúgy Bale-ben is van nem kevés kockázat. Egyrészt a PL-ből érkezik, ahol azokkal a fizikai tulajdonságokkal tudott kiemelkedni, amik nem a legfontosabbak a La Ligaban, ráadásul nem a kedvenc posztja ahová szánjátok, illetve Bale-nek ez volt az első igazán kiemelkedő szezonja (persze még fiatal, de akkor sem biztosíték) és itt nem köré fog épülni a csapat mint a Spursben. Perez azért nem kis részben épít a marketingértékre, ami a walesinél nincs az egekben. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem válhat be, de nála is ott a rizikó nem csak Neymarnál.Mythos90 írta:Én sem értek itt pár embert, úgy beszélnek itt sokan, mintha az ő pénzüket költené el a klub. Másfelől:
1. Egyáltalán nem biztos ez a 90 millió, sőt lehet az átigazolás sem.
2. Ha igaz is, az egyáltalán nem jelenti, hogy a középpálya nem lesz megfelelően megerőstve (CR leigazolásának évében is érkezett azért még egy Kaka, Benzema, Alonso). Mondjuk szerintem egy új érkező oda most bőven elég lenne, ha Modric is többször kap ott lehetőséget. Persze ez attól is függ, hogy marad-e a 4-2-3-1 felállás a következő szezonban is.
3. Sok embernek az a baja, hogy nincs CR-en kívül egy igazi gólvágó, aki tehermentesítené a portugált. Na Bale érkezésével ez pont megoldódna. Nem csatár, de azért nem egy elveszett legény a kapu előtt, illetve a szabadrúgásai is nagyon jók (ezt persze csak akkor tudja kamatoztatni majd, ha CR sérült, pihen).
4. Ha valóban érkezik Ancellotti, akkor több, mint valószínű, hogy Perez azért (a korábbi hibáiból tanulva) kikérte az olasz véleményét és ha ő úgy látja, hogy Bale-re szükség van, akkor én nemigazán látok kifogást a szerződtetése ellen.
Illetve a hír nem arról szól, hogy 90 millióért veszik meg, hanem hogy akörüli pénzek lehetnek. Ebben az is benne van, hogy például 65-öt kapa Tottenham, 15-öt Bale, a maradék pedig különböző prémiumokhoz van kötve (bajnokság megynyerése, BL megnyerése, gólkirályi cím, stb). De játékoscsere is elképzelhető (pl Diego Lopez).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 8., szombat 13:57
Péreznek van egy mottója, mégpedig az, hogy a játékosok vannak a Real Madridért, és nem fordítva. Ezért nem nagyon enged például a marketingbevételekből sem.Minden csapatnál úgy van tudtommal, mint a Barcánál. Ezt a modellt Pérez vezette be még a Galaktikusok idején. Ezért hoztuk el Beckhamet, és ezért tartunk gazdaságilag ott ahol. Enélkül most nem lenne Ronaldonk és Kakánk (bár utóbbiért nem sokan hullajtanak könnyeket), de nem lett volna valószínűleg Zidane-unk, Figonk stb. sem.
A többit Morientes megválaszolta. Aki a Realban játszik, többször van szem előtt. A cégek szívesebben reklámoznak velük, így növelve a marketingértéküket. Ebből kíván (szerintem joggal) részesülni a klub is.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 8., szombat 13:53
Amit nem értesz meg az az, hogy itt nem csak a játéktudás számít. Ha emiatt kidobnánk (mert ez kidobás) ennyi pénzt Bale-re meg mondjuk 65-öt Vidalra, akkor még csődbe is mehet kis túlzással a Real. Ronaldo érkezése előtt 1 évvel megvolt a bankgarancia! Kakát is hitelből vettük. És ami fontos, hogy a mezeladásokból VISSZAHOZTÁK ezt a vételárat+kamatokat. A fizetésüket teljesen (Ronaldonál) vagy most már csak részben (Kaká) állja a reklámbevételük klubnak adott része. Erre mondják, hogy ingyen játszik.cart írta:Most ha Neymar volt 60, akkor a PL legjobb játékosáért, akinek még 3 évig élő szerződése van, alaptalanul kérnének szerinted 80-90-et? Az engem nem érdekel, hogy hány Bale mezt fognak eladni, mint ahogy a Tottenham vezetőit se érdekli onnantól, hogy ez a Realnak mennyire lesz jövedelmező üzlet. Gondolom Pereznek meg Zidanenak csak jobb szeme van hozzá, mint az itteni önjelölt szakértőknek, hogy üzletileg se lenne nagy bukta a gyerek.
Mert az a pár ember sportgazdaságilag gondolkozik, ahogy szerencsére Pérez is. Ha nem így tenne, akkor most a Real Madrid nem tartana ott, hogy gazdaságilag versenyezhessen az újgazdag klubokkal.Mythos90 írta:Én sem értek itt pár embert, úgy beszélnek itt sokan, mintha az ő pénzüket költené el a klub.
Mert válság van, és mert a tv-s bevételek nem sokára drasztikusan csökkenhetnek, és mert Ronaldo eddig került adókkal(!) crika +15-16=-1 millióba, azaz nyereséget termelt, ezután viszont +24-8 = +16 milliós kiadás lenne. ~17 millió eurót a klub nem teremt csak úgy elő a semmiből. Ha nem tudnád, ez volt az idei profitunk nagyságrendje is, amennyire én emlékszem.RaúlRealMadrid írta:Nem értem miért nem lehet megadni CR-nek azt a 75%-ot... annyira rá vagyunk szorulva arra a tetves 15%-ra?
Minden csapatnál úgy van tudtommal, mint a Barcánál. Ezt a modellt Pérez vezette be még a Galaktikusok idején. Ezért hoztuk el Beckhamet, és ezért tartunk gazdaságilag ott ahol. Enélkül most nem lenne Ronaldonk és Kakánk (bár utóbbiért nem sokan hullajtanak könnyeket), de nem lett volna valószínűleg Zidane-unk, Figonk stb. sem.Press írta:nyilván rengeteg pénz jön be a marketingbevételekből, CR összes ilyen jellegű jövedelme tavaly 16 millió volt. (ugye annak a 60%-át kapja meg). Ettől függetlenül én nem értem, hogy ezek a jövedelmeknek akár egy minimális része is miért illetné a klubbot? Ezt a játékos magának intézi, ő köt szerződést a reklámcégekkel magánúton, nem más. A játékteljesítményét nem befolyásolja, szóval a csapat nem tudom miért tart rá igényt. Rendben, hogy rengeteg pénzbe került, a fizetése is sok, de szerintem ennek a pénznek egyáltalán nem kéne h köze legyen a csapathoz. Összehasonlításképp a Barcelona összes játékosa a marketingbevételek 100%-át megkapja (vagy megtarthatja, ha jobban tetszik) így Messi is eltett
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 8., szombat 13:35
Azért akarja a real a marketingbevétel egy részét,mert azt gondolják-amibe van is valami-hogy a Real Madrid olyan brand,amivel szivesebben reklámoznak a cégek,ha a játékos ott játszik,mint ha más,nem ilyen nívós klubba...press írta...
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 8., szombat 13:33
Így a 10 legdrágább igazolásból mennyi lesz a miénk? 7?Én nagyjából annyira lőttem be az árát, ha hozzuk idén, annyiba fog kerülni.
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. június 8., szombat 13:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 13:27
Kérhetik érte a 90-et, csak egy piszok nagy hülye aki megadja.cart írta:Szerintem ennyire nem volt bonyolult amit írtam, hogy ne lehessen megérteni. Most ha Neymar volt 60, akkor a PL legjobb játékosáért, akinek még 3 évig élő szerződése van, alaptalanul kérnének szerinted 80-90-et?
HozzászólásSzerző: Press » 2013. június 8., szombat 13:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 8., szombat 13:20
Majd itt a fórumon összedobjuk neked rá Gala azt a 35millót,mi az...ebből nem lesz isco.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 8., szombat 13:14
Tetves 15 szazalek?? Nem par ezer eurorol van szo, hanem tobb milliorol. Azt ugye tudod, hogy minden ceg ott probal meg penzt sporolni ahol tud. Es ha sikerul akar csak 1 milliot megsporolni azzal, hogy 1 het helyett 4 het alatt zarjuk le a targyalast Ronaldoval, akkor 100%-ig tamogatom.RaúlRealMadrid írta:Nem értem miért nem lehet megadni CR-nek azt a 75%-ot... annyira rá vagyunk szorulva arra a tetves 15%-ra?
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. június 8., szombat 13:00
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 8., szombat 12:47
20 évesen Vidal se volt egy fix játékos a Leverkusenben. Ha megveszi valaki Kondogbiát, nyilván nem azért teszi, mert azzal számol, hogy a mostani szintjét fogja tartani, hanem hogy sokkal jobb lesz pár év múlva. Aztán majd vagy bejön, vagy nem.Ezt én sem értem, a sevillaba befér, de még Romaric is jobb volt nála
Én nagyjából annyira lőttem be az árát, ha hozzuk idén, annyiba fog kerülni.Azt is kizártnak tartom,hogy Bale-ért 90 milliót fizessünk.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 8., szombat 12:47
Ha ezt tényleg ő mondta, akkor most már megnyugodtam...CR nyugalomra int
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 8., szombat 12:43
30 millió font volt, ami kb. 35 millió euró. Annyit megérte fizetni a Citynek érte, mert nagyon jó játékos. Sokkal jobb játékos, mint az itt sokat dicsért Luis Gustavocart írta:Fernandinho volt 40
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 8., szombat 12:19
Igen volt. 1-2 napja meg a La Sexta is lehozta, hogy meggyőzte a vezetőséget és ő lesz Essien helyettese 6M-ért cserébe. Tökéletes biznisz.1-2 hete nem olyan hír volt hogy a sao paoloval már meg van az egyezség?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 12:10
Szerintem ennyire nem volt bonyolult amit írtam, hogy ne lehessen megérteni. Most ha Neymar volt 60, akkor a PL legjobb játékosáért, akinek még 3 évig élő szerződése van, alaptalanul kérnének szerinted 80-90-et? Az engem nem érdekel, hogy hány Bale mezt fognak eladni, mint ahogy a Tottenham vezetőit se érdekli onnantól, hogy ez a Realnak mennyire lesz jövedelmező üzlet. Gondolom Pereznek meg Zidanenak csak jobb szeme van hozzá, mint az itteni önjelölt szakértőknek, hogy üzletileg se lenne nagy bukta a gyerek.nmate írta:Azon meg, hogy Baleért reális a 90 milla, azon jót nevettem.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 8., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 8., szombat 12:09
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem