HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. június 8., szombat 11:56
Én sem értek itt pár embert, úgy beszélnek itt sokan, mintha az ő pénzüket költené el a klub. Másfelől:
1. Egyáltalán nem biztos ez a 90 millió, sőt lehet az átigazolás sem.
2. Ha igaz is, az egyáltalán nem jelenti, hogy a középpálya nem lesz megfelelően megerőstve (CR leigazolásának évében is érkezett azért még egy Kaka, Benzema, Alonso). Mondjuk szerintem egy új érkező oda most bőven elég lenne, ha Modric is többször kap ott lehetőséget. Persze ez attól is függ, hogy marad-e a 4-2-3-1 felállás a következő szezonban is.
3. Sok embernek az a baja, hogy nincs CR-en kívül egy igazi gólvágó, aki tehermentesítené a portugált. Na Bale érkezésével ez pont megoldódna. Nem csatár, de azért nem egy elveszett legény a kapu előtt, illetve a szabadrúgásai is nagyon jók (ezt persze csak akkor tudja kamatoztatni majd, ha CR sérült, pihen).
4. Ha valóban érkezik Ancellotti, akkor több, mint valószínű, hogy Perez azért (a korábbi hibáiból tanulva) kikérte az olasz véleményét és ha ő úgy látja, hogy Bale-re szükség van, akkor én nemigazán látok kifogást a szerződtetése ellen.
Illetve a hír nem arról szól, hogy 90 millióért veszik meg, hanem hogy akörüli pénzek lehetnek. Ebben az is benne van, hogy például 65-öt kapa Tottenham, 15-öt Bale, a maradék pedig különböző prémiumokhoz van kötve (bajnokság megynyerése, BL megnyerése, gólkirályi cím, stb). De játékoscsere is elképzelhető (pl Diego Lopez).
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Mythos90 2013. június 8., szombat 12:01-kor.