FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
TheBull6

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 15., szombat 22:35

LaMartin írta:És nem unalmas a Reallal amúgy? gondolom mindent megnyersz már 7 éve :D
de kicsit :D de itt hagyni nem akarom őket, ajánlat se nagyon jön :D de épp ezért jó hogy tolom néha másik karrier módokat. :D

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2014. november 15., szombat 21:04

És nem unalmas a Reallal amúgy? gondolom mindent megnyersz már 7 éve :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 15., szombat 19:42

Dupla D írta:Lallanat mivel etetted, hogy 92-esig felfejlődött?
az az igazság, hogy nem tudom :D megvettem, még 27 évesen kb, 1 szezont itt volt, elment olyan 86-7ig, aztán jött a Cityi, hogy ad érte 70 millát, mondom tietek. Eltelt 2-3 szezon, aztán megfigyelő listán, ahol a lejáró szerződésű srácokat nézik nekem a felderítők, láttam Lalla-t, hogy 6 hónap van hátra szerződésből, meg láttam, hogy 91 és a világ egyik legjobbja, vissza is hoztam szépen :D bár elég nagy summát kért, tekintve, hogy szerinte csúnyán váltunk el. De most is így röpke 34-5 évesen 70 milliós értéke van, de már 93as :D amíg fejlődik meg nem esik nagyot az ára, megtartom. (meghát g*ci komolyan tolja :ozil: :ozil: kis apró fazon, de marha labdabiztos) Anno Modricot is sokáig tartogattam, még egy 80 milliós ajánlatot is visszadobtam, aztán kövi szezonban meg szépen megzuhant, aztán elcseréltem egyik ifi srácra amikor már csak 10 millát ért és 85ös volt.
LaMartin írta:ezt a sok generáltat vetted, vagy ifiakadémiáról hoztad?
is-is, sőt az egyik még szabadúszó is volt, asszem pont Grießel :D most meg laza 100ért elvinné a fél világ :mrgreen:

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2014. november 15., szombat 19:15

TheBull6 írta:A
B
C

na szóval itt vannak a csapatok.
neveket meg gyorsan leírom, de ez a srác aki itt a C csapatban kapitány ő is pl generált játékos és kumma jó :D
szóval
Jordi Bóveda Altube KK ő is elég jó tehetségnek ígérkezik
Pedro Echaide Sola szintén KK
Tom Süle KK
Gylnor Auassar JK ő egy állat olyan sebessége van :D
Jerry Muratori BK sebesség itt is, lehetne magasabb és simán lehetne az új CR
José Romero KK 191 centi magas, baszott erős és elég stabil állású is.
Rosario Sylla KAP nagy ígéret a srác, remélem be is váltja, most épp kölcsönben nevelkedik
Marc Grießelmann BSZ na ő simán lehet új CR :D most 23 éves, 88-as 70milliós értékkel :D

úgy nagyjából ennyi értelmes van amit most találtam,
jah és ajánlom mindenképpen Januzajt és Meyert is megvenni jah és Barkleyt :)
ezt a sok generáltat vetted, vagy ifiakadémiáról hoztad?

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. november 15., szombat 19:09

'shutterisland írta:én örülök egyelőre, ha nyerek világklasszison.
miután kirúgtak a spurstől is (9 forduló után 10. voltam), kezdtem egyet a pool-al, egyelőre jó a rajt, a city-t is megfogtam idegenben.

mondjuk most állítottam be ezt a passz erő rásegítést, rájöttem, hogy havernál így játszottam mindig, így már azért nem szenvedek annyit a passzjátékkal, és 55-60 között van a labdabirtoklásom, kevesebb a gagyi körömpassz meg bicajjal is utolérhetetlen laszti.

láttam egyébként képeket, hogy 5-6 gólokkal verik egyesek a gépet legendáson.
ezt még elég nehéz elképzelnem, már világklasszison is bazi nehéz védekezni, gyorsak, kombinatívak az ellenfelek és keveset hibáznak, nem beszélve arról, hogy minden oda pattan, minden szarra tizit fújnak nekik és pontrúgásból is erősek.
a kapust meg sem említem, miket fog. :mrgreen:

mondjuk idővel biztosan ki lehet úgy ismerni a gépet, hogy legendáson is lehessen gálázni, de mikor így kell tudni védekezni hozzá, akkor kicsit kerekedik a szemem. :)
Pont a múltkor beszéltük hogy szenvedek én is Világklasszison és mindig 1-el lövök többet mint az ellenfél :D
Azóta kezdtem egyet a Chelseavel és bár utálom a 4-2-3-1et ,mert a 14-be nem működött , kipróbáltam. És az óta 70%-ban birtoklom a labdát. Bár sokszor meddő mezőnyfölényben vagyok ,de valahogy addig ügyeskedtem az egyéni beállításokkal hogy mindig nálam a labda :) Mondjuk a bajnokságban eddig 5 meccsen 6 gólt lőttem ... Szóval kezdek átesni a ló túloldalára . :mrgreen:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. november 15., szombat 18:47

Lallanat mivel etetted, hogy 92-esig felfejlődött?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 15., szombat 18:24

A
B
C

na szóval itt vannak a csapatok.
neveket meg gyorsan leírom, de ez a srác aki itt a C csapatban kapitány ő is pl generált játékos és kumma jó :D
szóval
Jordi Bóveda Altube KK ő is elég jó tehetségnek ígérkezik
Pedro Echaide Sola szintén KK
Tom Süle KK
Gylnor Auassar JK ő egy állat olyan sebessége van :D
Jerry Muratori BK sebesség itt is, lehetne magasabb és simán lehetne az új CR
José Romero KK 191 centi magas, baszott erős és elég stabil állású is.
Rosario Sylla KAP nagy ígéret a srác, remélem be is váltja, most épp kölcsönben nevelkedik
Marc Grießelmann BSZ na ő simán lehet új CR :D most 23 éves, 88-as 70milliós értékkel :D

úgy nagyjából ennyi értelmes van amit most találtam,
jah és ajánlom mindenképpen Januzajt és Meyert is megvenni jah és Barkleyt :)

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 15., szombat 17:14

Majd dobhatsz be neveket, 22 után. Leginkább azokat, akiket a játék generált.

Én most 2020 júliusnál járok, úgyhogy pont jól is jön, főleg, hogy kicsi a költségvetés.

Inter:

BSZ: Depay 83 - Origi 81
CS: Icardi 84 - Sturridge 85
JSZ: Bakkali 82
KTK/KK: Gabbiadini 85 - Chalobah 78 - Kovacic 82
BK: Januzaj 85 - Werner 79
KVK/KK: Tielemans 79 - Malanda 88
BHV: Murru 78
KH: Zouma 78 - Kalas 78
KH: Jesus 81
JHV: Chambers 81
KAP: Handanovic 85

Legtöbbje nem nagyon van 25 év felett.
Egyenlőre ez a keret. Most jöttek sokan ingyen, akik a második oszlopba vannak. A többiek itt fejlődtek fel. Illetve most jön a nyári átigazolás. Még egy kapust esetleg cserélek, vagy valami jobb KH-t keresek. Sajnos Zouma nem igen fejlődik. Viszont Chambers nagyon jó. 79-ről fél év alatt 81. Belga válogattoban meg Lukaku már 90-es... :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 14., péntek 22:26

PS3-FIFA15

lassan jön a 2022-es idény Madrid természetesen(előrébb is járhatnék csak fut a karrier mód mellett párhuzamosan másik kettő is, egy a Valenciaval egy pedig a Sheffield-el), egy elég ütős 35-40 fős keret van, minden posztra tehát 3 ember, ennek hála 3 csapatlappal is rendelkezem. Ezerrel megy a rotáció, nem is nagyon problémáznak a srácok így. Szezon végén kb mindenki azonos szintű meccsszámmal rendelkezik, adott teljesítmény alapján pedig ki lehet szorítani az A csapatból embert egy C csapatosnak is akár. Persze ez csak kis megkülönböztetés, hiszen mindenki, ahogy már mondtam azonos meccsszámot játszik kb, csak azért nem mind1, hogy egy Meyer van a szélen vagy éppen egy Bale :D
Később dobok majd képeket a csapatról, csak most le van merülve a telóm, mással meg nem igen tudok TV-t fényképezni. :D

wolf15

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. november 14., péntek 14:13

cart írta:
volt írta:Pár észrevétel a játékkal kapcsolatban:
-Távolról szinte lehetetlen gólt lőni.
Csavartan kell lőni, és a labdának nem szabad túl közel lennie a játékos lábához.
Valamelyik képességjátékban, 5-ös talán, amikor gyakorlatilag csak kapura kell lőni 1-2 védő ellen 1-2 csapattárs segítségével, CR-rel mindenhonnan be lehet lőni, ahol megkapja a labdát, egyből. Semmi csavarás, semmi flikk-flakk, irány, megfelelő lövéserő, gól.

Persze meccs közben kicsit nehezebb, sok a zavaró tényező (játékos :D), de egyáltalán nem lehetetlen.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 14., péntek 14:07

volt írta:Pár észrevétel a játékkal kapcsolatban:
Csavartan kell lőni, és a labdának nem szabad túl közel lennie a játékos lábához.

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 14., péntek 13:47

'shutterisland írta:

mondjuk most állítottam be ezt a passz erő rásegítést

De azt tudod, hogy az olyan, mintha csalnál? :lol:
Amúgy ez a védekezés nem nehéz a videón. Én mindig a passzsávokat zárom le először, így beszorul.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: volt » 2014. november 14., péntek 13:29

Pár észrevétel a játékkal kapcsolatban:
-Manager módban, bármilyen szarul teljesítek, leigazol egy nagyobb csapat.
-Gólt irtó nehéz benne lőni.(persze offline módban, nem haverokkal)
-Számomra a Profi és a világklasszis között alig van különbség. Mind a kettő nehézségi módban ugyan azokat az eredményeket érem el.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. november 14., péntek 5:44

Mint írtam én világklasszison játszok, szerintem egyáltalán nem nehéz. A 14-hez képest annyival nehezebb, hogy abban elég volt szélen elfutni, beadni, és gól, ebben ez nem megy, viszont nagyon szép összjátékokat lehet tolni, és ha jól eltalálod a beállításokat, és kellően jól játszol, akkor a gép a félpályát sem lépi át. Szerintem én lassan váltok legendásra, mert világklasszison kezd már unalmas lenni, 4-0, 5-0, 4-0, 3-0, 5-0, néha becsúszik egy rosszabb meccs, persze az is 12 óra meló után. Na akkor nem szabad játszani, azokon a meccseken szoktam ekbukni mindent :lol: És amilyen makacs vagyok, azért sem hagyom abba amíg nem nyerek meccset. Naptár jól néz ilyenkor ki: WWWWWWWWWWWWWWDLLLDLLLWWWWWWWWWW :lol:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 13., csütörtök 23:42

én örülök egyelőre, ha nyerek világklasszison.
miután kirúgtak a spurstől is (9 forduló után 10. voltam), kezdtem egyet a pool-al, egyelőre jó a rajt, a city-t is megfogtam idegenben.

mondjuk most állítottam be ezt a passz erő rásegítést, rájöttem, hogy havernál így játszottam mindig, így már azért nem szenvedek annyit a passzjátékkal, és 55-60 között van a labdabirtoklásom, kevesebb a gagyi körömpassz meg bicajjal is utolérhetetlen laszti.

láttam egyébként képeket, hogy 5-6 gólokkal verik egyesek a gépet legendáson.
ezt még elég nehéz elképzelnem, már világklasszison is bazi nehéz védekezni, gyorsak, kombinatívak az ellenfelek és keveset hibáznak, nem beszélve arról, hogy minden oda pattan, minden szarra tizit fújnak nekik és pontrúgásból is erősek.
a kapust meg sem említem, miket fog. :mrgreen:

mondjuk idővel biztosan ki lehet úgy ismerni a gépet, hogy legendáson is lehessen gálázni, de mikor így kell tudni védekezni hozzá, akkor kicsit kerekedik a szemem. :)

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 13., csütörtök 20:35

Nekem is 60 a plafon labdabirtoklás, aztán így is néha olyan érzésem van, mintha csak nálam lenne a labda. Amikor meg keresem a labdát, akkor 50-50 általában.

Egyébként sikerült eligazolnom az Inter-hez (sajnos csak tőlük jött ajánlat, meg persze a City, de oda megy a villám, egy évig ajánlgatták magukta :lol: ), mert az Arsenal már túl erős volt.
Most a téli átigazolási szezonban gyorsan vettem pár játékost, bár 20 millióból sokra nem futja.

Jött egy kölcsön: Zouma
Igazolások: Depay, Januzaj, Ginter, Halilovic, Tielemans

Azon csodálkoztam, amikor megnéztem a kezdőt és két olyan kapus várt, ami elég komoly volt. Handanovic 85, bár ezt tudtam, de Berni 88 volt. :D Utóbbit cseréltem el Januzaj-ra. Mert mezőnyjátékos jobban kellett. Jelenleg 24 az átlagéletkor a csapatban + kapus ő 35.

Széthúzott, szélen feltolt 3-4-3 felállás:

Depay - Icardi - Halilovic
Januzaj - Kovacic - Gabbiadini - Tielemans
Jesus - Ginter - Zouma
Handanovic

Első meccs kapásból Napoli ellen ment. De meglepődtem, amikor egy félidő után 4-0-ra mentem. Igaz akkora gólok is estek, amik ritkán. De, mint kiderült ők voltak szerencsétlenek, nem én jó, mert a Roma már megszívatott rendesen. :D

Becksy23
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. november 12., szerda 20:34

'shutterisland írta:
világklasszis szinten játszok, kb 65-70%-os birtoklással minden meccset.
én 55-nél ritkán tudok feljebb menni, sokszor egál.
ebben valamiért nem tudom úgy dugdosni a lasztit, mint a pesben, sokszor nem tudok eléjönni a játékossal a sima oldalpasszoknak, meg ilyenek.
én a fifában inkább a direktebb focit tudom játszani, futtatok, lövök, talán mondhatnám kontrafocinak is.
pes-ben pedig inkább arra törekedtem, hogy nálam legyen a labda, mezőnyfölényben legyek, domináljam a pályát.
Én imádok ebben a stílusban játszani, ma is lenyomtam 4 meccset, ugy hogy az ellenfélnek talán egy kapuralővése volt össz-visz, félpályán sem jöttek át :lol: Renegeteget kisérleteztem felállásokkal, egyéni utasításokkal mire megtaláltam ezt a taktikát, de nagyon bevált, ma is 20-0-ás GK-val hoztam le a meccseket. Végül nem Kroos jött, hanem CR, Mata+39 millióért :mrgreen:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 12., szerda 14:58

világklasszis szinten játszok, kb 65-70%-os birtoklással minden meccset.
én 55-nél ritkán tudok feljebb menni, sokszor egál.
ebben valamiért nem tudom úgy dugdosni a lasztit, mint a pesben, sokszor nem tudok eléjönni a játékossal a sima oldalpasszoknak, meg ilyenek.
én a fifában inkább a direktebb focit tudom játszani, futtatok, lövök, talán mondhatnám kontrafocinak is.
pes-ben pedig inkább arra törekedtem, hogy nálam legyen a labda, mezőnyfölényben legyek, domináljam a pályát.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 12., szerda 7:47

Realban hiba lenne Balet kihagyni a kezdobol. Benzemat inkabb ki lehet sztem. De a Bale-CR duo Fifaban nagyon jo.

En is Reallal vagyok,profin. Alap felallasban tolom,ami szimulacioban mondjuk neha megtrefal,de ez a legjobb a kerethez kb.
Courtois-De Sciglio,Ramos,Varane,Marcelo-Pogba,Malanda-Isco-Bale,Icardi,James
CR lelepett telen sajnos :( Helyettese mar megvan nyaron Hazard es Muniain szemelyeben.
tudom h nehamy embert kihagyok ezert bovebben nemirok most,de a lenyeg h eleg szepen fejlodtek. Bajnoksag,BL megvan.mindig,de kupaban mondig kiesek telen :lol: Ugyhogy az a kov cel. Meg a fiatalok beepitese. Csapaton neha atfutnak az igaz,de az egyel tobbet lovok stiilus vagyok,raadasul ha elonybe kerulok kivegzem altalaban az ellenfelet. Elso gol a nehez. Barca pedig meg mindig kedvelt ellenfel :D Csak tamadosoruk van.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Becksy23

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. november 12., szerda 1:46

Nem tudom, én nem tudok olyan játékosokkal jól játszani akiket a valóságban nem tartok jónak, nem tetszik a stílusuk. Ha valami ifit is hozok fel, akkor egyből belővöm hogy ő a kis Ronaldo, vagy kis Scholes, vagy kis Zidane (erősségek, külső alapján), és abban a stílusban játszok vele. Nekem nem nagyon jönne be ilyen emberevő Malanda, világklasszis szinten játszok, kb 65-70%-os birtoklással minden meccset. Hazard brutálisan jó amúgy KT-ként, nézzétek csak meg az értékeit, olyan mint Messi, csak mindenből egy picit rosszabb, viszont nálam már 90-es, most indult be a fejlődése, szórja a gólokat. A középpálya is nagyon adja, Pogba előre-hátra, Isco-val nagyon jó dribliket tolok annak ellenére hogy csak 3 csillagos a skill-je ( :lol: ), Verratti meg jól szerel, nagyon jól passzol, mélységi írányító. Nani-Neymar páros a két szélen, de befelé mozgással, nagyon adják, mindketten 5 csillagos skillel, lehet velük sz.patni és a gólokat is lővik rendesen. Januzaj az elsőszámú cseréjük, neki is fekszik ez a szerep. Ami kifejezetten tetszik ebben a felállásban hogy (bár ez képességfüggő is) nagyon gyorsan tudom tenni-venni a labdát, kiugratásokat nyomni... Bejön az ezévi FIFA :mrgreen: Persze kb csak 70%-ban ez a kezdő, kb komplett sorcseréket nyomok ha fáradt a csapat, de velük is jól megy a játék. Kroos-t ha megszerzem, Mata és Cleverley mehet, így az "alapkezdőben" Pogba helyét veszi majd át Kroos, de gyakorlatilag ugyanannyi játékperce lesz a középpályásaimnak, 1. Sor; Verratti-Kroos-Isco, 2: William-Ander-Pogba, de lehet Kroos és Pogba helyet cserél, túl sötét a második sor :mrgreen:

Off: Egy Verratti-Kroos-Modric középpálya a Real-nál, brutálisan labdabiztos lenne :mrgreen: Elől meg Isco/James-Ronaldo-Benzema, aztán keresd a labdát Barca :mrgreen:

Vissza: