de kicsitLaMartin írta:És nem unalmas a Reallal amúgy? gondolom mindent megnyersz már 7 éve

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 15., szombat 22:35
de kicsitLaMartin írta:És nem unalmas a Reallal amúgy? gondolom mindent megnyersz már 7 éve
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2014. november 15., szombat 21:04
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 15., szombat 19:42
az az igazság, hogy nem tudomDupla D írta:Lallanat mivel etetted, hogy 92-esig felfejlődött?
is-is, sőt az egyik még szabadúszó is volt, asszem pont GrießelLaMartin írta:ezt a sok generáltat vetted, vagy ifiakadémiáról hoztad?
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2014. november 15., szombat 19:15
ezt a sok generáltat vetted, vagy ifiakadémiáról hoztad?TheBull6 írta:A
B
C
na szóval itt vannak a csapatok.
neveket meg gyorsan leírom, de ez a srác aki itt a C csapatban kapitány ő is pl generált játékos és kumma jó![]()
szóval
Jordi Bóveda Altube KK ő is elég jó tehetségnek ígérkezik
Pedro Echaide Sola szintén KK
Tom Süle KK
Gylnor Auassar JK ő egy állat olyan sebessége van![]()
Jerry Muratori BK sebesség itt is, lehetne magasabb és simán lehetne az új CR
José Romero KK 191 centi magas, baszott erős és elég stabil állású is.
Rosario Sylla KAP nagy ígéret a srác, remélem be is váltja, most épp kölcsönben nevelkedik
Marc Grießelmann BSZ na ő simán lehet új CRmost 23 éves, 88-as 70milliós értékkel
úgy nagyjából ennyi értelmes van amit most találtam,
jah és ajánlom mindenképpen Januzajt és Meyert is megvenni jah és Barkleyt
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. november 15., szombat 19:09
Pont a múltkor beszéltük hogy szenvedek én is Világklasszison és mindig 1-el lövök többet mint az ellenfél'shutterisland írta:én örülök egyelőre, ha nyerek világklasszison.
miután kirúgtak a spurstől is (9 forduló után 10. voltam), kezdtem egyet a pool-al, egyelőre jó a rajt, a city-t is megfogtam idegenben.
mondjuk most állítottam be ezt a passz erő rásegítést, rájöttem, hogy havernál így játszottam mindig, így már azért nem szenvedek annyit a passzjátékkal, és 55-60 között van a labdabirtoklásom, kevesebb a gagyi körömpassz meg bicajjal is utolérhetetlen laszti.
láttam egyébként képeket, hogy 5-6 gólokkal verik egyesek a gépet legendáson.
ezt még elég nehéz elképzelnem, már világklasszison is bazi nehéz védekezni, gyorsak, kombinatívak az ellenfelek és keveset hibáznak, nem beszélve arról, hogy minden oda pattan, minden szarra tizit fújnak nekik és pontrúgásból is erősek.
a kapust meg sem említem, miket fog.![]()
mondjuk idővel biztosan ki lehet úgy ismerni a gépet, hogy legendáson is lehessen gálázni, de mikor így kell tudni védekezni hozzá, akkor kicsit kerekedik a szemem.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. november 15., szombat 18:47
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 15., szombat 18:24
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 15., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. november 14., péntek 22:26
HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. november 14., péntek 14:13
Valamelyik képességjátékban, 5-ös talán, amikor gyakorlatilag csak kapura kell lőni 1-2 védő ellen 1-2 csapattárs segítségével, CR-rel mindenhonnan be lehet lőni, ahol megkapja a labdát, egyből. Semmi csavarás, semmi flikk-flakk, irány, megfelelő lövéserő, gól.cart írta:Csavartan kell lőni, és a labdának nem szabad túl közel lennie a játékos lábához.volt írta:Pár észrevétel a játékkal kapcsolatban:
-Távolról szinte lehetetlen gólt lőni.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 14., péntek 14:07
Csavartan kell lőni, és a labdának nem szabad túl közel lennie a játékos lábához.volt írta:Pár észrevétel a játékkal kapcsolatban:
-Távolról szinte lehetetlen gólt lőni.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 14., péntek 13:47
'shutterisland írta:
mondjuk most állítottam be ezt a passz erő rásegítést
HozzászólásSzerző: volt » 2014. november 14., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. november 14., péntek 5:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 13., csütörtök 23:42
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 13., csütörtök 20:35
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. november 12., szerda 20:34
Én imádok ebben a stílusban játszani, ma is lenyomtam 4 meccset, ugy hogy az ellenfélnek talán egy kapuralővése volt össz-visz, félpályán sem jöttek át'shutterisland írta:én 55-nél ritkán tudok feljebb menni, sokszor egál.világklasszis szinten játszok, kb 65-70%-os birtoklással minden meccset.
ebben valamiért nem tudom úgy dugdosni a lasztit, mint a pesben, sokszor nem tudok eléjönni a játékossal a sima oldalpasszoknak, meg ilyenek.
én a fifában inkább a direktebb focit tudom játszani, futtatok, lövök, talán mondhatnám kontrafocinak is.
pes-ben pedig inkább arra törekedtem, hogy nálam legyen a labda, mezőnyfölényben legyek, domináljam a pályát.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 12., szerda 14:58
én 55-nél ritkán tudok feljebb menni, sokszor egál.világklasszis szinten játszok, kb 65-70%-os birtoklással minden meccset.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 12., szerda 7:47
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. november 12., szerda 1:46
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem