Ha ezt tényleg ő mondta, akkor most már megnyugodtam...CR nyugalomra int

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 8., szombat 12:47
Ha ezt tényleg ő mondta, akkor most már megnyugodtam...CR nyugalomra int
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 8., szombat 12:43
30 millió font volt, ami kb. 35 millió euró. Annyit megérte fizetni a Citynek érte, mert nagyon jó játékos. Sokkal jobb játékos, mint az itt sokat dicsért Luis Gustavocart írta:Fernandinho volt 40
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 8., szombat 12:19
Igen volt. 1-2 napja meg a La Sexta is lehozta, hogy meggyőzte a vezetőséget és ő lesz Essien helyettese 6M-ért cserébe. Tökéletes biznisz.1-2 hete nem olyan hír volt hogy a sao paoloval már meg van az egyezség?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 12:10
Szerintem ennyire nem volt bonyolult amit írtam, hogy ne lehessen megérteni. Most ha Neymar volt 60, akkor a PL legjobb játékosáért, akinek még 3 évig élő szerződése van, alaptalanul kérnének szerinted 80-90-et? Az engem nem érdekel, hogy hány Bale mezt fognak eladni, mint ahogy a Tottenham vezetőit se érdekli onnantól, hogy ez a Realnak mennyire lesz jövedelmező üzlet. Gondolom Pereznek meg Zidanenak csak jobb szeme van hozzá, mint az itteni önjelölt szakértőknek, hogy üzletileg se lenne nagy bukta a gyerek.nmate írta:Azon meg, hogy Baleért reális a 90 milla, azon jót nevettem.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 8., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 8., szombat 12:09
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 8., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 12:00
utána írtam hogy bele kéne vonni a higuain bizniszbe. egy az egyben elkéne őket cserélni.El Unico írta:Kizártnak tartom,hogy Pogbát elengedjék 23 millióért... A többi reális.
4-3-3ban tolják mostanában a legelöl nyomja balotellivel és elsharawyval.az eredeti posztja az kk vagy ktp?
Ezzel egyetértek.Azzal vitatkoznék,hogy Boatengnek feküdt a két csatár mögött,számomra még mindig nem bizonyította be,hogy neki kellene szervezni a játékot;kevésnek tartom hozzá a játékintelligenciáját.Szélről bemozogva jobban teljesített szerintem.
Boateng, amikor toppon volt, azzal segítette nagyban a csapatot a bajnoki címhez, hogy robotolt, futott. Több gólt is szerzett úgy hogy felfutott a támadással - fel tudott futni a támadással kontránál. Az akkori csapatban ugye több lassabb játékos is volt körülötte. Viszont ezek a lassabb játékosok szervezték inkább a játékot: Seedorf pl.
4-3-3banMivel Boa nem fog Allegri keze alatt soha a büdös életben a középpályán játszani(huzamosabb ideig) , így felesleges megtartani. Szerintem... Így pedig lenne 2 irányítónk is, akik valóban irányítanák a csapatot.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 8., szombat 11:57
őt én is hoznám minden szó nélkül imádtam a milanban a jatékat sajnos nem tudom h most mi lett vele sérülés vagy csak edző nem játszatta?boateng
nem bukhatunk rajta szinte semmit. én hoznám ennyiért.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. június 8., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 8., szombat 11:54
Kizártnak tartom,hogy Pogbát elengedjék 23 millióért... A többi reális.nekem is ez a bajom az egésszel.
ha meg 90et adunk érte.. suarez hozható lenne 40-45millióért. tudom nem hajtunk csatárra de akkor is:
isco 35
kondogbia kb 17
pogba kb 23
suarez 40 millió
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 11:53
Az első hármat sügér, nyomorék újgazdag senkiházik vitték, akiket ott húzol le, ahol akarsz. Neymar meg kis túlzással meg is térült kb. a mezeladásokból, azért volt ilyen drága. Teljesen más a szitu, mint egy Pogbánál.cart írta:Fernandinho volt 40, Falcao 60, James Rodriguez 45, Neymar is volt vagy 50-60
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 11:51
ha ilyen körülmények között reális baleért a 90millió euró akkor meg még inkább iscoért kéne kifizetni 35öt. szerintem.cart írta:Fernandinho volt 40, Falcao 60, James Rodriguez 45, Neymar is volt vagy 50-60 úgy, hogy egy év volt hátra a szerződéséből. Ilyen viszonyok között álmodozhattok róla, hogy Pogba két marék szotyiért elvihető, Bale meg egy csomag rágót se ér. Bale-ért a JELEN viszonyok között reális a 90 millió is akár. Ez van, így eltorzult a piac, vagy fizet Perez, vagy akkor a Real kiszáll az átigazolási piacról, aztán a Castillára alapoznak.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 8., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. június 8., szombat 11:13
Ezt én sem értem, a sevillaba befér, de még Romaric is jobb volt nálakapor_89 írta: Amúgy még mindig nem értem Kondogbiát honnan a bánatból szültétek. Egy darab hír sincs róla, meg amúgy is, a faszi tipikus átlag romboló, semmi agya, kb Khedira lebutított verziója.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 11:08
komoly terv egy bale szintű játékoshoz az hogy a bl szereplést valahogy kicsikarják?kapor_89 írta:Mármint mi? 60ból nem hogy a triót, de Pogbát se hozod el. Jóreggelt skacok! Ezt ugatom pár hete.. A Real célpontjai olyan játékosok, akik stabil húzóemberek a csapatuknál, akiktől NEM AKARNAK megválni, ergó perkálnod kell, méghozzá jóval többet mint egyébként. De ez mind nem elég, ha maga a játékos nem dobja be magát az átigazolás érdekében, akkor nincs miről beszélni. Nincs az a pénz amiért mozdítható legyen adott esetben Bale vagy éppen Vidal vagy Pogba.. Arról nem is beszéltünk, hogy ezeknek a csapatoknak komoly terveik vannak, tehát a kulcsjátékosokat azonnal pótolniuk kell, a piaci árak pedig az egekben.
volt hír kondogbiáról, nem is egy.kapor_89 írta:Amúgy még mindig nem értem Kondogbiát honnan a bánatból szültétek. Egy darab hír sincs róla, meg amúgy is, a faszi tipikus átlag romboló, semmi agya, kb Khedira lebutított verziója.
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 8., szombat 10:58
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 8., szombat 10:56
Mármint mi? 60ból nem hogy a triót, de Pogbát se hozod el. Jóreggelt skacok! :-) Ezt ugatom pár hete.. A Real célpontjai olyan játékosok, akik stabil húzóemberek a csapatuknál, akiktől NEM AKARNAK megválni, ergó perkálnod kell, méghozzá jóval többet mint egyébként. De ez mind nem elég, ha maga a játékos nem dobja be magát az átigazolás érdekében, akkor nincs miről beszélni. Nincs az a pénz amiért mozdítható legyen adott esetben Bale vagy éppen Vidal vagy Pogba.. Arról nem is beszéltünk, hogy ezeknek a csapatoknak komoly terveik vannak, tehát a kulcsjátékosokat azonnal pótolniuk kell, a piaci árak pedig az egekben.nmate írta:60-ból Pogba-Kondogbia-Isco trió ki is jönne, aztán 20x előrébb lennénk vele, mint a gyorsvonattal.Galacticos írta:90et nem ér. de még nyolcvanat se, max 60.
Kezdek amúgy megbarátkozni ezzel az Iscoval, nem egy Neymar, vagy Reus, de szimpatikus az ürge. Sokkal inkább ő, mint Bale.
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 8., szombat 10:53
ez a baj!ez nem fifa attól hogy kitudjuk fizetni még nem jön
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem