utána írtam hogy bele kéne vonni a higuain bizniszbe. egy az egyben elkéne őket cserélni.El Unico írta:Kizártnak tartom,hogy Pogbát elengedjék 23 millióért... A többi reális.
még valami: kicsit tovább olvasgattam azon a milanos fórumon, és ők nem lennének szomorúak ha elmenne boateng (főleg ha pastorera cserélnék)mert szerintük allegrinél nincs helye boatengnek a kp-n, és ott jobb volt.
és olyan hírek vannak hogy pastorét elcserélné a psg boatengre. bár szerintem ez kacsa, mert pastore jó játékos és az a 10-15millió nem pénz a psg-nek.
4-3-3ban tolják mostanában a legelöl nyomja balotellivel és elsharawyval.az eredeti posztja az kk vagy ktp?
idézek onnan:
Ezzel egyetértek.Azzal vitatkoznék,hogy Boatengnek feküdt a két csatár mögött,számomra még mindig nem bizonyította be,hogy neki kellene szervezni a játékot;kevésnek tartom hozzá a játékintelligenciáját.Szélről bemozogva jobban teljesített szerintem.
Boateng, amikor toppon volt, azzal segítette nagyban a csapatot a bajnoki címhez, hogy robotolt, futott. Több gólt is szerzett úgy hogy felfutott a támadással - fel tudott futni a támadással kontránál. Az akkori csapatban ugye több lassabb játékos is volt körülötte. Viszont ezek a lassabb játékosok szervezték inkább a játékot: Seedorf pl.
4-3-3banMivel Boa nem fog Allegri keze alatt soha a büdös életben a középpályán játszani(huzamosabb ideig) , így felesleges megtartani. Szerintem... Így pedig lenne 2 irányítónk is, akik valóban irányítanák a csapatot.
---------------vkp----------------
-----boateng-----modric------
----x-----------x---------------x