Ennél jobban?A magyar futballnak pusztulnia kell,hogy aztán feltámadjon

Nagyon negatív eredmények tudná sem lenne változás, ide más kell!
Itt a kezdő: Dibusz - Fiola, Juhász, Kádár, Forró - Kalmár, Tőzsér - Lovrencsics, Kovács, Dzsudzsák - Szalai.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 18., kedd 19:16
Ennél jobban?A magyar futballnak pusztulnia kell,hogy aztán feltámadjon
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 18., kedd 18:58
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 18., kedd 17:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 18., kedd 1:12
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 17., hétfő 23:44
Ha Pali nem hülye akkor így is lesz!Persze ez sokaknak nem fog tetszeni, de az ő karrierjének nem hiányzik most ez a kapitányság!Járja végig a szakma útját kint ha így folytatja előbb utóbb lehetőséget fog kapni egy német első,másodosztályú csapatnál mint vezetőedző!Most sokan egy fajta "paravánként" használják, de nem szabad ennek bedőlni(e)!Aztán később majd visszavárjuk!Michael Preetz sportigazgató egy Kickernek adott nyilatkozatban ugyanis egyértelműsítette, hogy visszavárják a trénert az U15-ös együtteshez az eredeti megállapodás értelmében.
– Nyilvánvaló, hogy a sikerek után a szövetség nyomást gyakorol rá, de ő maga sem hagyott kételyt az első pillanattól kezdve azt illetően, hogy a magyarországi missziója kedden véget ér. Ebben a tekintetben nem változott semmi. Nem hosszabbodik meg Dárdai Pál kapitányi időszaka, ez nem kétséges. Az oroszok elleni mérkőzés után újra 100 százalékosan a Herthánál végzett munkájára fog koncentrálni – fogalmazott az egykori kiváló támadó.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 17., hétfő 12:38
Hát most gondoljatok bele, mennyire borzasztó ez már..."Azért az kellemetlen, amikor fel kell kelned a barátnőd mellől, mert reggel 7-8 körül már a csapattal kell reggelizned"
Ja, hát akkor legyen a duplája a büntetés!Előfordult, hogy megbüntettek, mert késtem az edzésről, és bár elsőre soknak tűnik egy 50–100 ezer forintos pénzmegvonás, azért a focisták ebbe nem halnak bele, hiszen ez a fizetésünk töredéke"
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 15., szombat 17:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 15., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 15., szombat 9:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. november 14., péntek 23:28
Bárkivel fogadok pár sörben, hogy minket elvernek otthon(számukra otthon, Görögországban)Én egy ilyet raktam:
Magyarország
Portugália
Görögország
10.69--->32 UAH
Hármas szorzó volt összesen a görög és román meccsen gondolkoztam keményen, végül a görögöket raktam meg...soha többet.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. november 14., péntek 23:23
mesélj még'shutterisland írta:9 pontot kellett volna ebből a 4 meccsből összeszedni, ha akarunk valamit, ebből 7-et sikerült, ez még elfogadható.
bár a győzelem ma is és a finnek ellen is szenvedős volt, de már legalább ennyivel jobb a csapat, mint korábban, hogy ezeket valahogy behúzták.
egyébként van egy olyan érzésem, hogy nekünk ez csak rossz, hogy a görögök így beragadtak a rajtnál.
mikor, ha nem a magyarok ellen fognak feltámadni, annyira tipikus lenne.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 14., péntek 23:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. november 14., péntek 22:47
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 14., péntek 22:45
Hát Geráról sok mindent ellehet mondani, de hogy a fejelés lenne az erőssége...numberone1 írta:Hat ez mirol beszel, Gera meg a PL-ben is sok golt fejelt. Nem az erossege...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 14., péntek 22:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 22:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 14., péntek 22:39
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 14., péntek 22:39
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 14., péntek 22:38
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. november 14., péntek 22:37
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem