őt én is hoznám minden szó nélkül imádtam a milanban a jatékat sajnos nem tudom h most mi lett vele sérülés vagy csak edző nem játszatta?boateng
nem bukhatunk rajta szinte semmit. én hoznám ennyiért.
az eredeti posztja az kk vagy tkp?

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 8., szombat 11:57
őt én is hoznám minden szó nélkül imádtam a milanban a jatékat sajnos nem tudom h most mi lett vele sérülés vagy csak edző nem játszatta?boateng
nem bukhatunk rajta szinte semmit. én hoznám ennyiért.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. június 8., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 8., szombat 11:54
Kizártnak tartom,hogy Pogbát elengedjék 23 millióért... A többi reális.nekem is ez a bajom az egésszel.
ha meg 90et adunk érte.. suarez hozható lenne 40-45millióért. tudom nem hajtunk csatárra de akkor is:
isco 35
kondogbia kb 17
pogba kb 23
suarez 40 millió
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 11:53
Az első hármat sügér, nyomorék újgazdag senkiházik vitték, akiket ott húzol le, ahol akarsz. Neymar meg kis túlzással meg is térült kb. a mezeladásokból, azért volt ilyen drága. Teljesen más a szitu, mint egy Pogbánál.cart írta:Fernandinho volt 40, Falcao 60, James Rodriguez 45, Neymar is volt vagy 50-60
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 11:51
ha ilyen körülmények között reális baleért a 90millió euró akkor meg még inkább iscoért kéne kifizetni 35öt. szerintem.cart írta:Fernandinho volt 40, Falcao 60, James Rodriguez 45, Neymar is volt vagy 50-60 úgy, hogy egy év volt hátra a szerződéséből. Ilyen viszonyok között álmodozhattok róla, hogy Pogba két marék szotyiért elvihető, Bale meg egy csomag rágót se ér. Bale-ért a JELEN viszonyok között reális a 90 millió is akár. Ez van, így eltorzult a piac, vagy fizet Perez, vagy akkor a Real kiszáll az átigazolási piacról, aztán a Castillára alapoznak.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 8., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. június 8., szombat 11:13
Ezt én sem értem, a sevillaba befér, de még Romaric is jobb volt nálakapor_89 írta: Amúgy még mindig nem értem Kondogbiát honnan a bánatból szültétek. Egy darab hír sincs róla, meg amúgy is, a faszi tipikus átlag romboló, semmi agya, kb Khedira lebutított verziója.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 11:08
komoly terv egy bale szintű játékoshoz az hogy a bl szereplést valahogy kicsikarják?kapor_89 írta:Mármint mi? 60ból nem hogy a triót, de Pogbát se hozod el. Jóreggelt skacok! Ezt ugatom pár hete.. A Real célpontjai olyan játékosok, akik stabil húzóemberek a csapatuknál, akiktől NEM AKARNAK megválni, ergó perkálnod kell, méghozzá jóval többet mint egyébként. De ez mind nem elég, ha maga a játékos nem dobja be magát az átigazolás érdekében, akkor nincs miről beszélni. Nincs az a pénz amiért mozdítható legyen adott esetben Bale vagy éppen Vidal vagy Pogba.. Arról nem is beszéltünk, hogy ezeknek a csapatoknak komoly terveik vannak, tehát a kulcsjátékosokat azonnal pótolniuk kell, a piaci árak pedig az egekben.
volt hír kondogbiáról, nem is egy.kapor_89 írta:Amúgy még mindig nem értem Kondogbiát honnan a bánatból szültétek. Egy darab hír sincs róla, meg amúgy is, a faszi tipikus átlag romboló, semmi agya, kb Khedira lebutított verziója.
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 8., szombat 10:58
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 8., szombat 10:56
Mármint mi? 60ból nem hogy a triót, de Pogbát se hozod el. Jóreggelt skacok! :-) Ezt ugatom pár hete.. A Real célpontjai olyan játékosok, akik stabil húzóemberek a csapatuknál, akiktől NEM AKARNAK megválni, ergó perkálnod kell, méghozzá jóval többet mint egyébként. De ez mind nem elég, ha maga a játékos nem dobja be magát az átigazolás érdekében, akkor nincs miről beszélni. Nincs az a pénz amiért mozdítható legyen adott esetben Bale vagy éppen Vidal vagy Pogba.. Arról nem is beszéltünk, hogy ezeknek a csapatoknak komoly terveik vannak, tehát a kulcsjátékosokat azonnal pótolniuk kell, a piaci árak pedig az egekben.nmate írta:60-ból Pogba-Kondogbia-Isco trió ki is jönne, aztán 20x előrébb lennénk vele, mint a gyorsvonattal.Galacticos írta:90et nem ér. de még nyolcvanat se, max 60.
Kezdek amúgy megbarátkozni ezzel az Iscoval, nem egy Neymar, vagy Reus, de szimpatikus az ürge. Sokkal inkább ő, mint Bale.
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 8., szombat 10:53
ez a baj!ez nem fifa attól hogy kitudjuk fizetni még nem jön
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 8., szombat 10:36
igen mert eddig akiket itt a fórumon meg akarnak venni az mind hozható meg ide akar jönni mi? ez nem fifa attól hogy kitudjuk fizetni még nem jön ideRealRaúl77 írta:Mert sokkal hasznosabban is el lehetne költeni azt a pénzt.ganjaman89 írta:Nem értem miért hisztiztek már maga az hogy ennyibe került megdobja Bale reklámértékét.
------>Mike írta:Abból vehetnénk egy új középpályát.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 10:36
nekem is ez a bajom az egésszel.nmate írta:60-ból Pogba-Kondogbia-Isco trió ki is jönne, aztán 20x előrébb lennénk vele, mint a gyorsvonattal.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 10:30
60-ból Pogba-Kondogbia-Isco trió ki is jönne, aztán 20x előrébb lennénk vele, mint a gyorsvonattal.Galacticos írta:90et nem ér. de még nyolcvanat se, max 60.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 8., szombat 10:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 8., szombat 9:36
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 8., szombat 9:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 8., szombat 9:20
Ha reklámozni akar Perez, akkor vegye meg az Adidast. Vagy igazolja le Mihalik Enikőt...ganjaman89 írta:Nem értem miért hisztiztek már maga az hogy ennyibe került megdobja Bale reklámértékét.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem