Tetves 15 szazalek?? Nem par ezer eurorol van szo, hanem tobb milliorol. Azt ugye tudod, hogy minden ceg ott probal meg penzt sporolni ahol tud. Es ha sikerul akar csak 1 milliot megsporolni azzal, hogy 1 het helyett 4 het alatt zarjuk le a targyalast Ronaldoval, akkor 100%-ig tamogatom.RaúlRealMadrid írta:Nem értem miért nem lehet megadni CR-nek azt a 75%-ot... annyira rá vagyunk szorulva arra a tetves 15%-ra?

Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Sokan elkezdtek köpködni, hogy 90ért drága Bale. Szerintem is. De engem ez nem zavar különösebben. Főleg, hogy nem is tudjuk, mi folyik a háttérben. Lehet Veratti, Kondogbia, Isco és a többiek kategorikusan kijelentették, nem akarnak itt játszani valamilyen okból. Ezért van úgy vele Perez, akkor inkább dob egy nagyot. Az is lehet, Ancelotti (vagy aki lesz az edzőbá) kijelentette, addig nem ír alá míg nincsenek itt akiket kér...
Elhiszem Ti mást, másokat akartok, de úgyis a körülmények és Perez dönt...
Elhiszem Ti mást, másokat akartok, de úgyis a körülmények és Perez dönt...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
20 évesen Vidal se volt egy fix játékos a Leverkusenben. Ha megveszi valaki Kondogbiát, nyilván nem azért teszi, mert azzal számol, hogy a mostani szintjét fogja tartani, hanem hogy sokkal jobb lesz pár év múlva. Aztán majd vagy bejön, vagy nem.Ezt én sem értem, a sevillaba befér, de még Romaric is jobb volt nála
Én nagyjából annyira lőttem be az árát, ha hozzuk idén, annyiba fog kerülni.Azt is kizártnak tartom,hogy Bale-ért 90 milliót fizessünk.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Ha ezt tényleg ő mondta, akkor most már megnyugodtam...CR nyugalomra int

30 millió font volt, ami kb. 35 millió euró. Annyit megérte fizetni a Citynek érte, mert nagyon jó játékos. Sokkal jobb játékos, mint az itt sokat dicsért Luis Gustavocart írta:Fernandinho volt 40
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Igen volt. 1-2 napja meg a La Sexta is lehozta, hogy meggyőzte a vezetőséget és ő lesz Essien helyettese 6M-ért cserébe. Tökéletes biznisz.1-2 hete nem olyan hír volt hogy a sao paoloval már meg van az egyezség?
Szerintem ennyire nem volt bonyolult amit írtam, hogy ne lehessen megérteni. Most ha Neymar volt 60, akkor a PL legjobb játékosáért, akinek még 3 évig élő szerződése van, alaptalanul kérnének szerinted 80-90-et? Az engem nem érdekel, hogy hány Bale mezt fognak eladni, mint ahogy a Tottenham vezetőit se érdekli onnantól, hogy ez a Realnak mennyire lesz jövedelmező üzlet. Gondolom Pereznek meg Zidanenak csak jobb szeme van hozzá, mint az itteni önjelölt szakértőknek, hogy üzletileg se lenne nagy bukta a gyerek.nmate írta:Azon meg, hogy Baleért reális a 90 milla, azon jót nevettem.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Nem értem miért nem lehet megadni CR-nek azt a 75%-ot... annyira rá vagyunk szorulva arra a tetves 15%-ra?

- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
1-2 hete nem olyan hír volt hogy a sao paoloval már meg van az egyezség?
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Peréz nem fog 90M körül fizetni Bale-ért. Ebben biztos vagyok. Az meg, hogy 90 eurot megmozgatott ebben már a fizetése is bele lehet kalkulálva.
Casemiro biztos érkezni fog ez 100%. Szerintem Isco és Verratti is sanszos.
Casemiro biztos érkezni fog ez 100%. Szerintem Isco és Verratti is sanszos.
- Galacticos
utána írtam hogy bele kéne vonni a higuain bizniszbe. egy az egyben elkéne őket cserélni.El Unico írta:Kizártnak tartom,hogy Pogbát elengedjék 23 millióért... A többi reális.
még valami: kicsit tovább olvasgattam azon a milanos fórumon, és ők nem lennének szomorúak ha elmenne boateng (főleg ha pastorera cserélnék)mert szerintük allegrinél nincs helye boatengnek a kp-n, és ott jobb volt.
és olyan hírek vannak hogy pastorét elcserélné a psg boatengre. bár szerintem ez kacsa, mert pastore jó játékos és az a 10-15millió nem pénz a psg-nek.
4-3-3ban tolják mostanában a legelöl nyomja balotellivel és elsharawyval.az eredeti posztja az kk vagy ktp?
idézek onnan:
Ezzel egyetértek.Azzal vitatkoznék,hogy Boatengnek feküdt a két csatár mögött,számomra még mindig nem bizonyította be,hogy neki kellene szervezni a játékot;kevésnek tartom hozzá a játékintelligenciáját.Szélről bemozogva jobban teljesített szerintem.
Boateng, amikor toppon volt, azzal segítette nagyban a csapatot a bajnoki címhez, hogy robotolt, futott. Több gólt is szerzett úgy hogy felfutott a támadással - fel tudott futni a támadással kontránál. Az akkori csapatban ugye több lassabb játékos is volt körülötte. Viszont ezek a lassabb játékosok szervezték inkább a játékot: Seedorf pl.
4-3-3banMivel Boa nem fog Allegri keze alatt soha a büdös életben a középpályán játszani(huzamosabb ideig) , így felesleges megtartani. Szerintem... Így pedig lenne 2 irányítónk is, akik valóban irányítanák a csapatot.
---------------vkp----------------
-----boateng-----modric------
----x-----------x---------------x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. június 8., szombat 12:02-kor.
őt én is hoznám minden szó nélkül imádtam a milanban a jatékat sajnos nem tudom h most mi lett vele sérülés vagy csak edző nem játszatta?boateng
nem bukhatunk rajta szinte semmit. én hoznám ennyiért.
az eredeti posztja az kk vagy tkp?

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Én sem értek itt pár embert, úgy beszélnek itt sokan, mintha az ő pénzüket költené el a klub. Másfelől:
1. Egyáltalán nem biztos ez a 90 millió, sőt lehet az átigazolás sem.
2. Ha igaz is, az egyáltalán nem jelenti, hogy a középpálya nem lesz megfelelően megerőstve (CR leigazolásának évében is érkezett azért még egy Kaka, Benzema, Alonso). Mondjuk szerintem egy új érkező oda most bőven elég lenne, ha Modric is többször kap ott lehetőséget. Persze ez attól is függ, hogy marad-e a 4-2-3-1 felállás a következő szezonban is.
3. Sok embernek az a baja, hogy nincs CR-en kívül egy igazi gólvágó, aki tehermentesítené a portugált. Na Bale érkezésével ez pont megoldódna. Nem csatár, de azért nem egy elveszett legény a kapu előtt, illetve a szabadrúgásai is nagyon jók (ezt persze csak akkor tudja kamatoztatni majd, ha CR sérült, pihen).
4. Ha valóban érkezik Ancellotti, akkor több, mint valószínű, hogy Perez azért (a korábbi hibáiból tanulva) kikérte az olasz véleményét és ha ő úgy látja, hogy Bale-re szükség van, akkor én nemigazán látok kifogást a szerződtetése ellen.
Illetve a hír nem arról szól, hogy 90 millióért veszik meg, hanem hogy akörüli pénzek lehetnek. Ebben az is benne van, hogy például 65-öt kapa Tottenham, 15-öt Bale, a maradék pedig különböző prémiumokhoz van kötve (bajnokság megynyerése, BL megnyerése, gólkirályi cím, stb). De játékoscsere is elképzelhető (pl Diego Lopez).
1. Egyáltalán nem biztos ez a 90 millió, sőt lehet az átigazolás sem.
2. Ha igaz is, az egyáltalán nem jelenti, hogy a középpálya nem lesz megfelelően megerőstve (CR leigazolásának évében is érkezett azért még egy Kaka, Benzema, Alonso). Mondjuk szerintem egy új érkező oda most bőven elég lenne, ha Modric is többször kap ott lehetőséget. Persze ez attól is függ, hogy marad-e a 4-2-3-1 felállás a következő szezonban is.
3. Sok embernek az a baja, hogy nincs CR-en kívül egy igazi gólvágó, aki tehermentesítené a portugált. Na Bale érkezésével ez pont megoldódna. Nem csatár, de azért nem egy elveszett legény a kapu előtt, illetve a szabadrúgásai is nagyon jók (ezt persze csak akkor tudja kamatoztatni majd, ha CR sérült, pihen).
4. Ha valóban érkezik Ancellotti, akkor több, mint valószínű, hogy Perez azért (a korábbi hibáiból tanulva) kikérte az olasz véleményét és ha ő úgy látja, hogy Bale-re szükség van, akkor én nemigazán látok kifogást a szerződtetése ellen.
Illetve a hír nem arról szól, hogy 90 millióért veszik meg, hanem hogy akörüli pénzek lehetnek. Ebben az is benne van, hogy például 65-öt kapa Tottenham, 15-öt Bale, a maradék pedig különböző prémiumokhoz van kötve (bajnokság megynyerése, BL megnyerése, gólkirályi cím, stb). De játékoscsere is elképzelhető (pl Diego Lopez).
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mythos90 2013. június 8., szombat 12:01-kor.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kizártnak tartom,hogy Pogbát elengedjék 23 millióért... A többi reális.nekem is ez a bajom az egésszel.
ha meg 90et adunk érte.. suarez hozható lenne 40-45millióért. tudom nem hajtunk csatárra de akkor is:
isco 35
kondogbia kb 17
pogba kb 23
suarez 40 millió
Azt is kizártnak tartom,hogy Bale-ért 90 milliót fizessünk. Az képtelenség. CR került közel annyiba. És ő a világ legjobbja.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az első hármat sügér, nyomorék újgazdag senkiházik vitték, akiket ott húzol le, ahol akarsz. Neymar meg kis túlzással meg is térült kb. a mezeladásokból, azért volt ilyen drága. Teljesen más a szitu, mint egy Pogbánál.cart írta:Fernandinho volt 40, Falcao 60, James Rodriguez 45, Neymar is volt vagy 50-60
60-ból valóban nem hozható el az trió, de hogy Pogba 60 legyen, az vicckategória. Lehet a Juve azt mondja, hogy ennyi, de palira nem veszik Perezt, azt garantálom.
Azon meg, hogy Baleért reális a 90 milla, azon jót nevettem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. június 8., szombat 11:54-kor.
- Galacticos
ha ilyen körülmények között reális baleért a 90millió euró akkor meg még inkább iscoért kéne kifizetni 35öt. szerintem.cart írta:Fernandinho volt 40, Falcao 60, James Rodriguez 45, Neymar is volt vagy 50-60 úgy, hogy egy év volt hátra a szerződéséből. Ilyen viszonyok között álmodozhattok róla, hogy Pogba két marék szotyiért elvihető, Bale meg egy csomag rágót se ér. Bale-ért a JELEN viszonyok között reális a 90 millió is akár. Ez van, így eltorzult a piac, vagy fizet Perez, vagy akkor a Real kiszáll az átigazolási piacról, aztán a Castillára alapoznak.
most olvastam hogy boateng szerződése jövőre lejár, milanos fórumra benéztem azt írták hogy így max 15öt kaphatnak érte de még lehet az is sok mert jövőre lejár a szerződése.
nem bukhatunk rajta szinte semmit. én hoznám ennyiért.
Fernandinho volt 40, Falcao 60, James Rodriguez 45, Neymar is volt vagy 50-60 úgy, hogy egy év volt hátra a szerződéséből. Ilyen viszonyok között álmodozhattok róla, hogy Pogba két marék szotyiért elvihető, Bale meg egy csomag rágót se ér. Bale-ért a JELEN viszonyok között reális a 90 millió is akár. Ez van, így eltorzult a piac, vagy fizet Perez, vagy akkor a Real kiszáll az átigazolási piacról, aztán a Castillára alapoznak.
Cristiano Ronaldo confident he will renew his contract at Real Madrid
• 'I know we will reach a deal,' says Portugal captain
• Forward will not follow Mourinho out of the Bernabéu
Source: [Guardian]
nem tudom mennyire igaz de legalább biztató.
• 'I know we will reach a deal,' says Portugal captain
• Forward will not follow Mourinho out of the Bernabéu
Source: [Guardian]
nem tudom mennyire igaz de legalább biztató.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ezt én sem értem, a sevillaba befér, de még Romaric is jobb volt nálakapor_89 írta: Amúgy még mindig nem értem Kondogbiát honnan a bánatból szültétek. Egy darab hír sincs róla, meg amúgy is, a faszi tipikus átlag romboló, semmi agya, kb Khedira lebutított verziója.
- Galacticos
komoly terv egy bale szintű játékoshoz az hogy a bl szereplést valahogy kicsikarják?kapor_89 írta:Mármint mi? 60ból nem hogy a triót, de Pogbát se hozod el. Jóreggelt skacok! Ezt ugatom pár hete.. A Real célpontjai olyan játékosok, akik stabil húzóemberek a csapatuknál, akiktől NEM AKARNAK megválni, ergó perkálnod kell, méghozzá jóval többet mint egyébként. De ez mind nem elég, ha maga a játékos nem dobja be magát az átigazolás érdekében, akkor nincs miről beszélni. Nincs az a pénz amiért mozdítható legyen adott esetben Bale vagy éppen Vidal vagy Pogba.. Arról nem is beszéltünk, hogy ezeknek a csapatoknak komoly terveik vannak, tehát a kulcsjátékosokat azonnal pótolniuk kell, a piaci árak pedig az egekben.
pogbát meg be kellett volna/be kéne vonni a higuain bizniszbe.
volt hír kondogbiáról, nem is egy.kapor_89 írta:Amúgy még mindig nem értem Kondogbiát honnan a bánatból szültétek. Egy darab hír sincs róla, meg amúgy is, a faszi tipikus átlag romboló, semmi agya, kb Khedira lebutított verziója.
khediránál meg jobb, nem a lebutított verziója.