ziro4vr írta:Messze nem Gera itt a legnagyobb gond
Egyetértek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 14., péntek 22:12
ziro4vr írta:Messze nem Gera itt a legnagyobb gond
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 14., péntek 22:11
Ott jobb volt mellette a keret. Itt meg nem. Ez olyan, hogy Gomez is gyenge lenne itt, mert botlábú. De egy Bayernben szárnyalt, a németeknél szárnyalt. Egy Szalai féle éknél ne várjuk at, hogy egyedül megoldja, mert nem képesek rá.tucsoki írta:Egy embert nem bírok a válogatottból, az Ő. Nem mint embert, a játékát. Egész egyszerűen nem értem klub szinten hogy juthatott addig (a menedzsere tud valamit...). Lehet demagóg vagyok, esetleg nagyon elfogult, de a Mainz-ban annyira erőn felül teljesített (miután felépült) hogy nem kicsit túlértékelte őt a Schalke, és ezzel együtt mindenki más is. Amit sűrűn látok tőle azt egy Koller vagy Torghelle is lehozza.El Unico írta:Szalai nem valami jo. Szinte haszontalan a jateka. Nem igaz hogy ebben az orszagban nincs egy olyan csatar aki veszelyes tud lenni kapura..
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 14., péntek 22:08
Egy embert nem bírok a válogatottból, az Ő. Nem mint embert, a játékát. Egész egyszerűen nem értem klub szinten hogy juthatott addig (a menedzsere tud valamit...). Lehet demagóg vagyok, esetleg nagyon elfogult, de a Mainz-ban annyira erőn felül teljesített (miután felépült) hogy nem kicsit túlértékelte őt a Schalke, és ezzel együtt mindenki más is. Amit sűrűn látok tőle azt egy Koller vagy Torghelle is lehozza.El Unico írta:Szalai nem valami jo. Szinte haszontalan a jateka. Nem igaz hogy ebben az orszagban nincs egy olyan csatar aki veszelyes tud lenni kapura..
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. november 14., péntek 22:07
egyetérteknumberone1 írta:Ja az egesz csapat. De arra a posztra, nekunk olyan kell aki feltudja porgetni es nem olyan aki lassitja.
Egy fiatal kori Gera....
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 14., péntek 22:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 22:02
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 14., péntek 22:01
A megjegyzes tenyleg az, de jatekban nem kezdo szintu mar Gera.BBarni írta:De vicces sokat gondolkoztál rajta?sajnos nagyon sok a gyenge teljesítmény, de az első, akit lekapnék, az a 10chnokol Rapidinho![]()
![]()
Elég szánalmas...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. november 14., péntek 21:58
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 14., péntek 21:53
De vicces sokat gondolkoztál rajta?sajnos nagyon sok a gyenge teljesítmény, de az első, akit lekapnék, az a 10chnokol Rapidinho
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 21:38
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. november 14., péntek 21:35
ő kicsoda?Prométheusz írta:sajnos nagyon sok a gyenge teljesítmény, de az első, akit lekapnék, az a 10chnokol Rapidinho
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. november 14., péntek 21:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 14., péntek 21:31
thanks, félidőre pont bekapcsolódtam
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 14., péntek 21:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 14., péntek 21:17
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 14., péntek 21:15
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 14., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. november 14., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 14., péntek 20:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 14., péntek 20:51
Ha azt veszed, hogy nb1-ben lazán kitűnt mindig és egy lengyel csapat alapembere lett azóta, akkor nyugodtan meg lehetne próbálni... Stieber is nettó ember előny volt múltkor, mert megpróbálták.ziro4vr írta:Pápán jó volt...Kerlon írta:Én meg Gerát már nem erőltetném. Bedobtam volna Lovrencsicset árnyékba, mint múltkor Stiebert... Pápán nagyon jó volt ott még régen, ráadásul az ő lövőtechnikája meg indulási sebessége elég jó, hogy pár apróbb mozdulattal megverjen középen egy-egy védőt.![]()
Amúgy amikor beállt csereként a válogatottba, rendre fel tudta pörgetni a csapatot, de kezdőként eddig nem bizonyított szerintem. Gera egy 60 percre fasza még.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem