Idővel kidobja a gép majd,én nagyon szeretem iscot,de azért óvatos vagyok azokkal akik nem eléggé alázatosak,mert az egy nagy buktató a fociban(ismerek ilyen embert

), isco nagyon tehetséges,de neki szintén megvannak a korlátai,mégpedig a nem elég magas és végig fenntartott koncentráció szint,james pl ebben jobb,a sebesség oké,de isco is csak szigorúan kis területen gyors,mert jó az ütemérzéke,jól, megfelelő ütemben indít cselt,ezzel kompenzálva más hátrányokat,viszont kifutni nagyot nem tud,nincs még átlagos futósebessége sem,de ezt nagyon jól ellensúlyozza,és kerüli. James főleg eleinte ment mint a mérgezett egér,súlyos károkat okozva a játékában,a csapat játékában,senki sem intette meg,hogy öreg,ez nem fogócska,hanem foci pálya,ahol a helyezkedés,a belépés a játékba,a védekezi pozició felvétele nem lóverseny....a kölyök túlpörgött,túlzottan akart....és mint láttuk is,15 perc után a seggén vette a levegőt,ez által minden tekintetben hátrányban volt,még a nem túl acélos robbanékonyságában is,hiszen állandóan tekert,és ezek túl nagy %át bután és feleslegesen....ezt kell majd kinőnie,érnie kell.....ha tud,nagyon korrekt focista lehet. Szerintem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.