Klasszikusokat nézegettem, és akkor tűnt fel ez a felállás. Az agyam már törölte.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 14., péntek 16:36
Szóval akkor kb azt lehet mondani, hogy egy pár fokkal gyengébb verziójú Kroos? Amúgy azért furcsállom csak, mert jobbhátvédet is írtak neki mint lehetséges pozíció, de támadó középpályásnak nem.ziro4vr írta:Amúgy Bender fasza játékos, echte német mentalitás, de mellé technikás és több poszton is bevethető.
Hát mondjuk igen, ahhoz képest jelenleg el vagytok kényeztetve. Bár mondjuk idén szerintem idén amúgy is el vagytok, de ez más kérdés..ziro4vr írta: Egyrészt igen, másrészt meg egy emlékeztető, hogy amikor itt szidjuk Balet, Hámeszt vagy panaszkodunk miért Csicsa/Illarra áll be, akkor csak rá kell nézni erre a csapatra és hallgatni mélyen![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 16:29
Egyrészt igen, másrészt meg egy emlékeztető, hogy amikor itt szidjuk Balet, Hámeszt vagy panaszkodunk miért Csicsa/Illarra áll be, akkor csak rá kell nézni erre a csapatra és hallgatni mélyenpalesz77 írta: Ziro4vr, most nézem csak az aláírásodban levő csapatot, személyes Dream Team esetleg? :Đ
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 14., péntek 16:24
Mondjuk most transfermarkton utánanéztem kicsit ennek a Bender gyereknek, és nem egészen értem a hírt ezek után, mert Koke nem vkp, Bender meg az, úgyhogy a vagy ez vagy az dolog nem klappol valahogy..Drake írta:Ha a CAS eltörlni a jövő nyári transfer ban-t akkor a hírek szerint ráhajtunk Kokéra vagy Lars Benderre.
Bendert nem érzem szintnek,szval Koke gyere.Megvan benne az Atleticos favágó DNS,de emellett technikás és okos spíler.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 16:09
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. november 14., péntek 15:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 14., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 14., péntek 12:33
Így van.Ronaldoban is benne van még a játék,az oxi,egy két bicaj....csak már nem mindenáron.Ha csak egy amolyan gólgép volna,nem csípném a faszitMint ahogy CR-ben is maradt. Sokan mégis úgy csinálnak,mintha a Manchesteri CR egy különálló személy lenne.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 14., péntek 12:16
Mint ahogy CR-ben is maradt. Sokan mégis úgy csinálnak,mintha a Manchesteri CR egy különálló személy lenne.morientes írta:Mindig maradni fog benne azért egy kis tribli...dzsi91 írta:A szinezésről is lefog szokni,mert a cél a hatékonyság.Csak sokan azthiszik,hogy Cr ben tudna már úgy szinezni mint a Mu-nál...Nem akar,minek így hasznosabb,és Neymar is így fog tenni mert nyerni akar majd.Ilyen a genetika
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 14., péntek 12:02
Mindig maradni fog benne azért egy kis tribli...dzsi91 írta:A szinezésről is lefog szokni,mert a cél a hatékonyság.Csak sokan azthiszik,hogy Cr ben tudna már úgy szinezni mint a Mu-nál...Nem akar,minek így hasznosabb,és Neymar is így fog tenni mert nyerni akar majd.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 13., csütörtök 19:40
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 13., csütörtök 19:36
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 13., csütörtök 18:56
Igen, felpakoltak rá pár kiló izmot. Viszont nem egy Bale, nem akar indulni a Mr. Olympiánikarus93 írta:Csak nekem vagy másnak is feltünt, hogy Neymar felpakolt magára egy 4-5 kiló pluszt tavalyhoz képest?
Neymar helyébe, megpróbálnám CR útját járni és egy gólbaszó Terminátorrá változni.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 13., csütörtök 18:54
Volt is (talán itt) korábban egy kép, hogy izmosodott.ikarus93 írta:Csak nekem vagy másnak is feltünt, hogy Neymar felpakolt magára egy 4-5 kiló pluszt tavalyhoz képest?
Neymar helyébe, megpróbálnám CR útját járni és egy gólbaszó Terminátorrá változni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 13., csütörtök 18:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 13., csütörtök 15:12
Sajnos neki lassan ámerika felé kell kacsingatni,lassan az ő ideje lejár...Akkor Toure távozik-
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 13., csütörtök 14:34
Sanszos, hogy anélkül is - legalábbis a hírek alapján nem a legboldogabb ott.dzsi91 írta:Akkor Toure távozik-
Ezt amúgy nem is értem, eddig nem volt ennyit sérült.. Ilyen szarok az orvosaink vajon?GT37 írta:Official: Rafinha has a thigh muscle injury, will have to recover for 7-10 days.
Elképesztő, neki sincs sokkal több szerencséje a sérülésekkel, mint a bátyjának. Csak remélni tudom, hogy az igazán súlyos sérülések el fogják kerülni a jövőben, mert van benne potenciál, még ha idén nem is nyújt olyan kiemelkedőt eddig.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 13., csütörtök 14:04
Akkor Toure távozik-morientes írta:Egyébként ezt prognoztizáltam a minap.Sanszos ha Pelle bukik,Pep átveheti a cityt.Géci írta:Pepből simán kinézem, hogy kipróbálja magát a Premier Legieben. Mondjuk egy Citynél
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 13., csütörtök 13:46
Egyébként ezt prognoztizáltam a minap.Sanszos ha Pelle bukik,Pep átveheti a cityt.Géci írta:Pepből simán kinézem, hogy kipróbálja magát a Premier Legieben. Mondjuk egy Citynél
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 13., csütörtök 13:38
De egyelőre van egy barcelonai sikersztorija, és egy átlagos müncheni munkássága, szóval ezek a kijelentések elég meredekek ennyi minta alapján.wZoLee7 írta:Guardiola egy átlag edző, semmi kiemelkedő...a játékosait meg végkép nem tudja irányítani, túl nőnek rajta...
Nem hiszem, hogy sokáig lesz a Bayernnél, majd talán City vagy Arsenal
Jelenlévő fórumozók: 133 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem