Madridom Filmklub
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Madridom Filmklub
Sikerült megtalálni nekem isAnyaka írta: Mert én egy angolt találtam, de az olyan, mint, ha egy felolvasós alacsony költségvetésű magyar szinkront néznék.

De nem is baj, olyan mintha egy játékban lennék

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Írjátok be ide mindenképp, ha végleges a csere.soadroli írta:Én szívesen cserélek, ha gondolod.istimester írta: u.i: Szeretném későbbi időpontra cserélni a jövő héten esedékes ajánlásom.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Most kezdek neki a filmnek.. utána jövök az értékelésekkel.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Én szívesen cserélek, ha gondolod.istimester írta: u.i: Szeretném későbbi időpontra cserélni a jövő héten esedékes ajánlásom.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Anonyma
Bővebben nem fejteném ki a véleményemet, mert ki kellene tiltanom önmagam. Mondjuk úgy, hogy az oroszok nem tartoznak az európai értelemben vett kultúrnépek közé. Hiába olvassuk Dosztojevszkijt, mi egy nagyon más világ vagyunk. Magyar vonatkozásban Skrabski Fruzsi filmjét, az Elhallgatott gyalázotot ajánlom.
6,5/10
Kokuhaku
Nehéz egy ilyen filmet értékelni, még egy bő napos fáziskéséssel is. Elképesztő kattantak Ázsiában. A vége rendesen felkúrt. A bő fél órás felvezetés utáni tömör döbbenet után sejtettem, hogy lesz csattanó, de nem erre számitottam. Ha nagyon szőrszálhasogatóak vagyunk, persze mondhatjuk, hogy tele van irreális elemekkel, de nálam ez semmilyen szinten nem csökkentett az élvezeti értékén. A soundtrack fenomenálisan abszurd. A gyengéje talán a szinészi játék, több esetben túljátszottnak éreztem, de ennyi gyerekszereplővel mindig nehéz. Hétfél, de a kör végén még felhebb kúszhat.
7,5/10
u.i: Szeretném későbbi időpontra cserélni a jövő héten esedékes ajánlásom.
Bővebben nem fejteném ki a véleményemet, mert ki kellene tiltanom önmagam. Mondjuk úgy, hogy az oroszok nem tartoznak az európai értelemben vett kultúrnépek közé. Hiába olvassuk Dosztojevszkijt, mi egy nagyon más világ vagyunk. Magyar vonatkozásban Skrabski Fruzsi filmjét, az Elhallgatott gyalázotot ajánlom.
6,5/10
Kokuhaku
Nehéz egy ilyen filmet értékelni, még egy bő napos fáziskéséssel is. Elképesztő kattantak Ázsiában. A vége rendesen felkúrt. A bő fél órás felvezetés utáni tömör döbbenet után sejtettem, hogy lesz csattanó, de nem erre számitottam. Ha nagyon szőrszálhasogatóak vagyunk, persze mondhatjuk, hogy tele van irreális elemekkel, de nálam ez semmilyen szinten nem csökkentett az élvezeti értékén. A soundtrack fenomenálisan abszurd. A gyengéje talán a szinészi játék, több esetben túljátszottnak éreztem, de ennyi gyerekszereplővel mindig nehéz. Hétfél, de a kör végén még felhebb kúszhat.
7,5/10
u.i: Szeretném későbbi időpontra cserélni a jövő héten esedékes ajánlásom.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csúnya, gonosz bácsik
Az a baj, hogy Tarantino hazudott. Ez nem az év filmje, max Izraelben. Csalódtam...
Vártam a filmet, mert sok helyen lehetett róla olvasni. Igen, valószínűleg Tarantino miatt. Aztán végül kaptam egy fordulatokkal teli, érdekes történetű, de rém unalmas filmet. Konkrétan a film utolsó 5-10 perce fog megmaradni, mert, ami előtte történt, az igazából felejthető. Pedig próbáltam élvezni. Próbáltam azokat a dolgokat keresni a filmben, ami miatt annyi dicséretet kapott. De 1-2 brutálisabb, és tényleg érdekfeszítő jeleneten kívül nem sok mindent kaptam a Big Badtől. Nem is nagyon tudok mit írni róla. A végéért megéri egyszer meglesni, de összességében az is kevés a boldogsághoz. 5,5/10
Az a baj, hogy Tarantino hazudott. Ez nem az év filmje, max Izraelben. Csalódtam...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nagyon szeretem az ilyen filmeket messideco, pozitívan csalódtam benned, majd írok valamikor róla, eddig nyolc-nyolcfél, kemény volt.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem. Az volt az életcélom, hogy olyan filmet hozok, amit nem láttál. Anyaka mat tettem volna rá, hogy ez nem volt még neked megAnyaka írta:
Azt hittem már nézhetek valami jó filmet, de ezt idén láttam már egyszer.![]()
Szövegest majd írok róla:
Black's game
Még a végén kiderül tőlem nézitek a filmeket aztán, azért ennyi ütközés.

"And my heart will leave you never."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
tudom, észrevettem, nem nagy gondsry Victor, neked is azt küldtem el

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor jöhet az újabb Csé kör.Faust írta:Jóvan akkor én sem erőltetem.![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jóvan akkor én sem erőltetem.

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Holnap jó? Mert most döbbentem rá, hogy én angolt szedtem le (sry Victor, neked is azt küldtem elSanti írta:még a másik filmet is be kellene hoznom éjfél előtt, úgyhogy rohanok

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Azt hittem már nézhetek valami jó filmet, de ezt idén láttam már egyszer.

Szövegest majd írok róla:
Black's game
6|10
-1 pont sajnos. Amúgy saját magamnak 6.5-et adtam rá. Nem volt rossz, de voltak hibái.
A saját filmemre pedig:
Kokuhaku
8|10

Még a végén kiderül tőlem nézitek a filmeket aztán, azért ennyi ütközés.

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kokuhaku - 2010
Én valami sokkal rosszabbra számítottam a beharangozó alapján, annyira fel lettünk készítve valami agyfaszra, hogy majd jól lehúzza mindenki, pedig ez... ez baszott jó volt!
A kissé túlnyújtott bevezetőt télleg ki kell bírni, de utána keményebb, mint Tarzan sarka. Sajnos nemtudok most se sokat írni róla, se a tanácsot követni és aludni rá egyet, mert dolgom van még ma este, aztán meg még a másik filmet is be kellene hoznom éjfél előtt, úgyhogy rohanok, de köszönöm az ajánlást Anyaka! Sztem nélküled nem találkoztam volna ezzel a filmmel, imdb-n 8, de itt plusz fél pont emiatt, tehát nyócfél.
8,5/10
Én valami sokkal rosszabbra számítottam a beharangozó alapján, annyira fel lettünk készítve valami agyfaszra, hogy majd jól lehúzza mindenki, pedig ez... ez baszott jó volt!
A kissé túlnyújtott bevezetőt télleg ki kell bírni, de utána keményebb, mint Tarzan sarka. Sajnos nemtudok most se sokat írni róla, se a tanácsot követni és aludni rá egyet, mert dolgom van még ma este, aztán meg még a másik filmet is be kellene hoznom éjfél előtt, úgyhogy rohanok, de köszönöm az ajánlást Anyaka! Sztem nélküled nem találkoztam volna ezzel a filmmel, imdb-n 8, de itt plusz fél pont emiatt, tehát nyócfél.
8,5/10
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
big bad wolves
hát nem tetszett. pedig vártam mint állat, bevettem a tarantino év filmje dumát
utálom mikor igy próbálnak meg eladni vmit...
egyszerűen unalmas volt, nem tudok mit mondani. majd 100 perc játékidő, amit max 80-ba kellett volna megoldani. látszik h minimál ksgvetésű darab, egy-két szereplővel, meg minimális helyszínnel, de egyszerűen semmi nem fogott meg. sem a karakterek, sem a történetvezetés, semmi. talán a kiscsaj apja meg a faterja tolta tűrhetően, a másik kettő, az nem igazán. a "csattanó" nagy kevés volt ahhoz h megmentse a filmet.
azért annak örülök h most már izraeli filmünk is van
6/10
hát nem tetszett. pedig vártam mint állat, bevettem a tarantino év filmje dumát

egyszerűen unalmas volt, nem tudok mit mondani. majd 100 perc játékidő, amit max 80-ba kellett volna megoldani. látszik h minimál ksgvetésű darab, egy-két szereplővel, meg minimális helyszínnel, de egyszerűen semmi nem fogott meg. sem a karakterek, sem a történetvezetés, semmi. talán a kiscsaj apja meg a faterja tolta tűrhetően, a másik kettő, az nem igazán. a "csattanó" nagy kevés volt ahhoz h megmentse a filmet.
azért annak örülök h most már izraeli filmünk is van

6/10

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Big Bad Wolves
Nincs sajnos időm hosszú értékelésre, és mivel ma van a határidő, így gyorsan bedobom (talán később részletezem, ha lesz időm). Osztom teljesen Anyaka véleményét, így amúgy sem tudnék túl sokat írni a filmről. Az észrevételei pedig lenyűgözőek egyenesen eme fórumtársamnak
Ha jól tudom, kis költségvetésű filmről van szó, ahhoz képest viszont elég ütős. Egy gond van vele, ez a tipikus "szép, szép, de otthonra nem kéne [mint a zsiráf
]" alkotás, ugyanis valami hiányzott nekem, talán a csattanó. az egésznek a kvint esszenciája, a sava-borsa
összességében tetszett, és mivel a címe nem sokat árult el, így utána néztem az előzetesének, ami alapján be is zsongtam rendesen, mert szeretem az ilyen jellegű filmeket (meg ugye eleve a thrillereket) Ha a Kokuhakura 6 és felet adtam, akkor ennek kell lennie egy:
7/10
köszi az ajánlást lordgabi, tetszett, csak az a fránya felirat
messideco: köszönöm, hogy megszakítottad a feliratos sorozat merényletet, ezért a tiedről ha törik, ha szakad, hosszan írok
Nincs sajnos időm hosszú értékelésre, és mivel ma van a határidő, így gyorsan bedobom (talán később részletezem, ha lesz időm). Osztom teljesen Anyaka véleményét, így amúgy sem tudnék túl sokat írni a filmről. Az észrevételei pedig lenyűgözőek egyenesen eme fórumtársamnak

7/10
köszi az ajánlást lordgabi, tetszett, csak az a fránya felirat

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
"And my heart will leave you never."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Faust írta:Ha szünet van, akkor elég egyértelmű: a végéig mindent hozni kell.