Mik vannak a listádon?ziro4vr írta:asszem bekerült a toplistámba a sorozat
HoC, Twin Peaks, Szulejmán az alap, amire eddig rájöttem...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 14., péntek 16:30
Mik vannak a listádon?ziro4vr írta:asszem bekerült a toplistámba a sorozat
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 14., péntek 16:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 16:15
Homeland az fasza, igaz még csak két évadot láttam és amúgy elég sokan idegesítenek benne, de nézem majd tovább.mathers írta:Pedig a TVD tényleg sokkal jobb Az originals is simán jó. Flash átlag. Arrow meg lassan magára talál.The 100 nagyon karaj. Gotham meg beindult.mathers: jól érzed, de én örülök neked, amit te nézel annak nem kell utánajárnom, csak kerülnöm jó messzire :lol?Ja és vigyázz nézek Homelandet is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 14., péntek 15:56
Szerintem is elég durva a minőségromlás. Ha nem javulnak fel, akkor előbb-utóbb elválnak útjaink. Egyszerűen nem tudom megemészteni azt a kontrasztot, hogy vannak a fél várost kinyíró, vagy kinyírni tervező arcok durvábbnál durvább cuccokkal felszerelve, és akkor még a 3-ik évadban is azon lelkizünk, hogy nehogy vaegyet is megöljünk. Még véletlenül sem. Semmi jellemfejlődés, csak egy helyben áll az egész...P. Krisz írta:Arrow csávó
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt már kurva nagy bajok vannak emberek , hatalmas nagy minőségromlás pár rész alatt és kezd a saját maga paródiájává válni . Oliver egy álszent kis köcsög lett , pedig számolatlanul ölte korábban az embereket most meg játssza a szentet . Az akciójelenet a gagyi határát súrolják , amikor pedig a box kesztyűvel lőtte arcon a tagot hosszú percekig röhögtem .![]()
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 14., péntek 15:04
Pedig a TVD tényleg sokkal jobb Az originals is simán jó. Flash átlag. Arrow meg lassan magára talál.The 100 nagyon karaj. Gotham meg beindult.mathers: jól érzed, de én örülök neked, amit te nézel annak nem kell utánajárnom, csak kerülnöm jó messzire :lol?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 14., péntek 15:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 14:53
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 14., péntek 14:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 14., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 14:34
ezek az igazi talányok, én is nagyon izgulokmathers írta:Gothamre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a 2. évadban. Mert valószínű, hogy lesz. A nézettség is jó. Nem tudom ott mivel tudnának előrukkolni. Már annyi maffia háború sok lenne főleg ha több évadot is megél. Gondolom most az évad végén valamelyik maffia család feje meghal és valamelyik átveszi a hatalmat. Ha tippelnem kéne Falcone elveszti a hatalmát a 2. évadban meg próbálja majd visszaszerezni.Szóval a lényeg, hogy ez a maffiás dolog 1. évadon keresztül működne csak. Szerintem kéne valami nagyobb főgonosz a 2. évadra vagy valami.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 14., péntek 14:19
Azért jó volt, hogy felkavarták vele egy kicsit a sorozatot.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!főleg, hogy Laurel még nem tudja, tuti csinál valami faszságot az a hülye picsanmate írta:Arrow Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Micsoda váratlan meglepetés, mégsem Roy a gyilkosStagnál most ez is.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 14., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 14., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 14., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 14., péntek 10:57
Még mindig jobb, mint amikor Réj Arrow csávónak nevezte a főszereplőt, pedig minden rész azzal kezdődik, hogy My name is Oliver Queencsababarca írta:ha már Arrow felirat...első évad elejénnél letöltöttem egy maszek feliratot..így nyitott:
"A nevem Oliver Királynő"
lefordultam a székről
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. november 14., péntek 10:55
Mint "néző"-re, általánosságban hivatkoztam, néha szeretem a mazochizmust, de azért annyira nem vagyok az, hogy az Arrowt kövessem. Csak az első 3 rész szövegezése alapján írtam, hogy nem kell hozzá perfekt angol, mert a mondanivaló is eléggé egyszerű.A legérdekesebb karaktert, ha átpörgeted, akkor tényleg nézheted akár Realista feliratával is a sorozatot.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. november 14., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. november 14., péntek 10:29
A legérdekesebb karaktert, ha átpörgeted, akkor tényleg nézheted akár Realista feliratával is a sorozatot.VanillaSky írta:A készítő a sorozat komolyságához idomul, mi ezzel a probléma?ez miez?![]()
![]()
Egyébként szerintem az Arrow tipikusan az a sorozat, ahova nem igen kell a 8 általánosban elsajátított angolnál több, legtöbbször tőmondatokban beszélnek, ott sem túl bonyolultan, a szemüveges titkárnő szövegeinél max belepörget a néző kicsit (talán az problémásabb).
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 14., péntek 10:07
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. november 13., csütörtök 22:33
A készítő a sorozat komolyságához idomul, mi ezzel a probléma?ez miez?![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem