Amúgy az Útwenger befejezte("szünetel") szóval ennyit az általánosításokról, hogy az Arsenal szurkolóknak jó a 4. hely meg az ilyenek!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 13., csütörtök 17:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 13., csütörtök 17:27
Megnemértett...Lehet sokat ittam, de ezt nem értem. :hmmm:
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. november 13., csütörtök 17:13
Én értettem, hogy a hozzá állása miatt kritizálod, csak sokszor olyan hangnemben írtál róla (többnyire jogosan egyébként) hogy abból az jött le, hogy utálod mint a sz...morientes írta:Ezt pofáztam én is,de neked mindig csak az jött le hogy utálom...
Lehet sokat ittam, de ezt nem értem.morientes írta:Próbáltál már érintőképernyős szarságról írni?Nem mindig javít ki az ájfon sem...![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 13., csütörtök 16:56
Ezt pofáztam én is,de neked mindig csak az jött le hogy utálom...Mert akárhogy egy lábas, de ha olyan hozzá állása lenne mint CR-nek például, akkor a jelenkor egyik legjobbja lehetne. Így meg... :(
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. november 13., csütörtök 16:47
ettől függetlenül még meg nem értett zseni...morientes írta:Nem.Nekik mindig is ő lesz megnemértett zseni...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 13., csütörtök 15:17
Nem.Nekik mindig is ő lesz megnemértett zseni...Egyébként ez mindent megmagyaráz, talán még az elvetemült Özil fanoknak is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 13., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 13., csütörtök 13:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 13., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. november 13., csütörtök 12:50
Robinho kettő (Real Madrid <--> City, ArsenalAz megvan, hogy Özil kirúgta a saját apját?
Ez már elég rég volt, de azóta perre is mentek egymással, mert apuka úgy vélte, jár még neki 630ezer euró. Özil ügyvédjei visszapereltek és 1 milliót kértek rajta számon, meg egy céges kocsi eladását.
Közben peren kívül megegyeztek, Özil tesója pedig átvette az ügyvezető igazgatói posztot a cégnél
A hab a tortán, hogy Özil már bánja, hogy a pénzt választotta, és sóvárog a kupák meg a régi csapattársak után.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neeeeeeeeeee![]()
![]()
Ez mekkora, bexarok!!![]()
![]()
Egyébként ez mindent megmagyaráz, talán még az elvetemült Özil fanoknak is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 13., csütörtök 12:13
NeeeeeeeeeeeRealista24 írta:Az megvan, hogy Özil kirúgta a saját apját?![]()
Ez már elég rég volt, de azóta perre is mentek egymással, mert apuka úgy vélte, jár még neki 630ezer euró. Özil ügyvédjei visszapereltek és 1 milliót kértek rajta számon, meg egy céges kocsi eladását.
Közben peren kívül megegyeztek, Özil tesója pedig átvette az ügyvezető igazgatói posztot a cégnél![]()
A hab a tortán, hogy Özil már bánja, hogy a pénzt választotta, és sóvárog a kupák meg a régi csapattársak után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 13., csütörtök 12:06
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 12., szerda 18:25
campnouba majd megkapja a disznófejet.Ha így folytatja a chilei akkor jövőre már egy elit csapat tagja lesz.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. november 12., szerda 15:32
Pont most akartam linkelni.nmate írta:Arsenal![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. november 12., szerda 15:31
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 11., kedd 19:00
A Dortmund mindig is csapatkánt funkcionált jól, természetesen nagy érvágás egy Gündogan (vagy Reus) kiválása, de semmiképp sem becsülném alá őket. Érthető hogy jelenleg mindenki szkeptikus velük kapcsolatban, de a tavasz még odébb van, addigra még Immobile is átmehet Mario Gomez üzemmódba.ziro4vr írta:Dortmund tudatos focit nyomat nagyon a BL-ben, ott élesek is, de a védelmük instabil, a kp meg amíg nem lesz egy fullos Gündogan, nem komoly tényező. Plusz kéne nekik egy állandó góllövő.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. november 11., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 10., hétfő 23:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 10., hétfő 20:13
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem