Mert sokkal hasznosabban is el lehetne költeni azt a pénzt.ganjaman89 írta:Nem értem miért hisztiztek már maga az hogy ennyibe került megdobja Bale reklámértékét.
------>
Mike írta:Abból vehetnénk egy új középpályát.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 8., szombat 9:18
Mert sokkal hasznosabban is el lehetne költeni azt a pénzt.ganjaman89 írta:Nem értem miért hisztiztek már maga az hogy ennyibe került megdobja Bale reklámértékét.
Mike írta:Abból vehetnénk egy új középpályát.
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 8., szombat 9:13
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 8., szombat 8:30
jonak tunik a hir, de nem hiszem h szuksegunk lenne 90 milkaertpavel írta:"Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo"
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 8., szombat 8:29
hát remélem h nem!pavel írta:"Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo"
Nem ismerem a fószert, de remélem igaza van!
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 8., szombat 8:28
Hááát valahogy nem hiszem, hogy 90 milliót kifizetnénk. Bár elképzelhetőnek tartom, hogy az alatt nem lehetne elhozni, de egyrészt remélem nem fizetnek annyit érte, másrészt szerintem nem is fizetnének.szombat, 08:05
“Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo, Fifa ügynök a Radio Intereconomía Cataluñanak, ahol azt is hozzátette, hogy a transzfer 90 millió eurót mozgatott meg.
Hát mint látod, nem is maradtHa már Bale itt aláírogatott volna, az nem tudna így titokban maradni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 8:25
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. június 8., szombat 8:13
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 8., szombat 8:04
De kockázatosnak tartom egy jó kilencessel elkezdeni a szezont..Természetesen Benzi megérdemelné a 90 perc játékot.. de mivan ha megsérül?Ez a "verseny" a Benzema - Hugaín párosnál sem jött be. A Liverpoolban van verseny? A ManU-ban van Persie-nél? Cavaninak, Falcaonak kellett versenyezni? Szép és jó dolog a versenyszelem, de a bizalom még fontosabb (lásd Cavani 9 meccs - 0 gól).
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 8., szombat 2:56
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 8., szombat 0:18
persze ez mind szép és jó lenne csak most is(3 éve) hoztunk tehetségeket özil, benz, khedira stb stb és mindenki várta a csodát... szóval azt akarom ebből kihozni hiába töltenénk fel a keretet 3-4 spanyol tehetséggel velük se nyernénk első évben bl-t. Vszinű Carlo se fogja rögtön hozni a Tizediket de ha jó összhangba lesz a csapattal akkor mindenképp érdemes hosszútávra gondolkodni vele és itt a háttér is megvan ahoz h alkosson az olasz.Jim írta:nagyon jó a spanyolok utánpótlás generációja megint,
Isco mellett kéne még válogatni ebből az u21-es eb keretből...
minek vegyen a klub külföldről sok játékost, ha tele van az ország tehetségekkel
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 7., péntek 23:21
Marcelo kimaradt, Bale könnyen lehet, hogy nem jön.Gábe írta:Vélemény?
Zidane sem mondta, hogy nem kell.Gábe írta:Zidane mondjon akármit, szerintem kell a két csatár.
Ez a "verseny" a Benzema - Hugaín párosnál sem jött be. A Liverpoolban van verseny? A ManU-ban van Persie-nél? Cavaninak, Falcaonak kellett versenyezni? Szép és jó dolog a versenyszelem, de a bizalom még fontosabb (lásd Cavani 9 meccs - 0 gól).Gábe írta:Várom Suárezt Benzema mellé. ... Meg én hiszek a "versenyben".
Higuaín is tele volt. Most általában csapkod, legyez, pofázik.Gábe írta:Az az ember teli van küzdeni akarással.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 7., péntek 23:10
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 7., péntek 23:05
A Xabi-Khedira kettős mellé én elviselnék egy rutinosabb játékost még... Verratti ügyes gyerek, a másik kettőből is lehet valami, de még mindegyiknek kell idő ahhoz hogy igazán komoly játékosok legyenek...Madridban meg minden van, csak idő nincs. A Vidal-Luiz Gustavo kettősből jó lenne valamelyiket elhozni, mellettük meg valamelyik tinititánt. Kerül amibe kerül.Ha a kp. megvan majd utána lehet foglalkozni a továbbiakkal is. Suárez/akárki meg Bale/akárki nálam másodlagos.Xabi Alonso, Khedira, Verratti, Kondogbia, Casemiro,
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 7., péntek 23:00
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 7., péntek 22:59
le kell szarni a neveket, a neve miatt senki se legyen kezdő a Real Madridban. az kezdjen aki kihajtja a belét a mezért és jól teljesít. erre tökéletes példa az idei Lopez-Casillas ügy.Gábe írta:Iscot mindenképp leigazolnám, bár ezek után sajnos valamilyen "névnek" már padoznia kell mindenképp.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 7., péntek 22:57
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. június 7., péntek 22:52
HozzászólásSzerző: Zooler » 2013. június 7., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 7., péntek 20:44
In City we trustmég a végén Higu nem fog kelleni senkinek sem
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. június 7., péntek 20:41
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem