dannen írta:h3x0r írta:Megint elmegy 1 ev alkotoi szabadsagra?
simán benne van szerintem. ha most se húzza be a BL-t azért, ha behúzza azért. egy évet pihen aztán az EB után 2016ban átveszi a spanyol válgotatottat. mondjuk így soha nem válik belőle hatalmas edző, dehát ő tudja.
Aztán, ha véletlenül leesik egy BL a BM-mel jövőre, meg egy EB a spanyolokkal és visszavonul, akkor edzőlegenda lesz. Kevesebbért is tartunk már valakiket nagy edzőnek.
Amúgy meg nagyon komoly, amit Pep a BM-nél művel.

Néztem a múltheti BL meccsüket, hát ugyanazt játssza, mint tavaly, csak kreatív futballisták helyett most kevésbé labdabiztos vízhordókkal pakolja tele a BM csapatát. Tavaly még volt bennük gólveszély, most Robben nélkül tök impotensek, ha tavaly sem tudtak mindenkit móresre tanítani, idén még nehezebb lesz. Ha arra apellál, hogy a jó melósok majd hamarabb visszaérnek, akkor el van tévedve, mert ha jön a kontra, és adott játékos 8-10 méter hátrányban van, akkor hiába vannak defenzív kvalitásai a labdás embert vagy a labdát nem éri úton. Ráadásul a játékosok többsége nem is illik igazán ebbe a tili-toliba, a leglabdabiztosabb emberét meg sikerült elherdálnia bagóért.

Összességében kevesebb gólt fognak kapni, mint tavaly, de kevesebbet is rúgnak, és ha szembejön egy agresszív, öntudatos csapat, akkor könnyen belefulladhatnak megint a trutyiba. Mert a kontrák még mindig ülni fognak ellenük, és ez a csapat jelenleg nem képes a labdát eldugni az élcsapatok elől.
Apropó BM. Az Alaba gyereket kéne elhozni. Valami kh-féleséget játszott, de a kp-n lebzselt állandóan, és szinte kh-ként a játékot szervezte. Csak érzésre mondom, de szerintem több kulcspasszt osztott ki, mint bármelyik másik játékos a BM-ben azon a meccsen. Varane mellé ideális megoldás lehet pár év múlva, vagy akár 3. kh-nak, ha kicsit átalakul a foci. Könnyen lehet, hogy ő lesz az új kh prototípusa, ha ezt az irányt folytatja. De lehet csak egy jól kifutott meccs volt, nem tudom. Ami tény viszont, hogy olyat láttam, amihez hasonlót még soha.