Az tud mindent a fociról.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 12., szerda 20:47
Ahol a legtobb nemet csak szenved. Reus a Heynckes fele Bayernben lubickolt volna, a mostani Bayern sem lenne annyira idegen neki, de nem az a stilus ami igazan fekszene neki.R.M.C.F írta:A BM otthon a csúcs,sokan ezt látják,és a német eléggé lokálpatrióta(lehet), otthon elismert sztár,komoly bérrel,presztízzsel.......a legtöbbnek ez elég,illetve nem annyira kockázatos mint elmenni idegenbe.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 12., szerda 20:47
Színtelen,szagtalan....Willian jol tolja,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 12., szerda 20:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 12., szerda 20:44
Willian jol tolja, itt csak rotalas lenne. Schurrle valszeg tavozna ha a masik nemet menne, Oscar nem tema. A kerdes, h Mou megmerne huzni, h Hazardot bevinne kozepre es akkor baloldalt Reus lehetne.ikarus93 írta:PSG-be mi van elől? Lavezzi-Ibra-Lucas. Aki azt mondja, a Lavezzi-Lucas kettősből valamelyik jobb mint Reus kiröhögöm.
Chelsea? Hazard-Costa-Schürrle/Willian. Itt is bőven előrelépés lenne a Chelsea-nek egy Reus a Schürrle/Willian kettős helyett.
BM? Ribery-nek ez az utolsó éve, innen már csak lejtmenet van nála, egyértelműen az ő helyére menne.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 20:42
R.M.C.F írta:A BM otthon a csúcs,sokan ezt látják,és a német eléggé lokálpatrióta(lehet), otthon elismert sztár,komoly bérrel,presztízzsel.......a legtöbbnek ez elég,illetve nem annyira kockázatos mint elmenni idegenbe.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 12., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 20:38
Ha tényleg a maximumot ki akarja hozni a karrierjéből, akkor egyértelműen a BM a legjobb választás. Ott nemzetközileg is elismert klasszis játékos lehetne belőle. + ott igazán nagy sikereket érhet el a jövőben.R.M.C.F írta:Szerintem is sok komoly csapatba beférne,s mivel a bl ben nem fognak indulni,így reus nyáron ugrani fog,ez szinte biztos. Egy kérdés csak,BM vagy külföld?
Melyiknek mi az előnye és hátránya.....a fene sem tudja.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 12., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 20:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 12., szerda 20:32
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 12., szerda 20:24
Okés.ikarus93 írta: top4-5?![]()
Real,Barca kettős még okés, mert az egyik egy BBC-vel a másik egy MSN-el rohamozik, ide tényleg nem férne be, max cserének, de egy BM(Ribery miatt),Chelsea,PSG 3-asba fix kezdő lenne.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 12., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 12., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 12., szerda 20:08
Szerintem meg kisebb-nagyobb megegyezésekkel, bárhova beférne. Angolokhoz egyértelmű, Real-Barca-Bayernbe meg jöhetnek a megegyezések.Enrique írta:Szerintem a top 4-5 csapat egyikébe sem fér be jelenleg, ettől függetlenül persze el fogják vinni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 20:08
Enrique írta:Szerintem a top 4-5 csapat egyikébe sem fér be jelenleg, ettől függetlenül persze el fogják vinni.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 12., szerda 19:58
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 19:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 12., szerda 19:57
ja, mert a Bayern az nem telített...ikarus93 írta:CS0ki írta: A Reaus-os hír kapcsán meg: mi a tökömnek? Én bírom a faszit, mindkét lábát remekül használja, van esze a játékhoz, gyors, gólerős meg minden. De egyszerűen nem fér be a csapatba. Teljesen felesleges. Max arra jó, hogy megvegyük 25 millióért, aztán nyár végén eladjuk 45-ért az angoloknak.Nem tudom elkpzelni, hogy Bale távozna, Isco sem, CR sem, James sem. Benzema távozása meg nem segítené, de az ő távozására sincs nagyon esély.
Reus helyébe vagy elmennék a BM-be vagy Anglia ott a City/MU/Chelsea-be elfocizgatnék 2-3 évet és utánna mennék a Real Madridba.
De, ha tényleg nagy playeré akar válni, akkor egyértelműen a BM-et kell megcéloznia, ugyanis a Real Madrid telített támadóügyileg.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 19:53
CS0ki írta: A Reaus-os hír kapcsán meg: mi a tökömnek? Én bírom a faszit, mindkét lábát remekül használja, van esze a játékhoz, gyors, gólerős meg minden. De egyszerűen nem fér be a csapatba. Teljesen felesleges. Max arra jó, hogy megvegyük 25 millióért, aztán nyár végén eladjuk 45-ért az angoloknak.Nem tudom elkpzelni, hogy Bale távozna, Isco sem, CR sem, James sem. Benzema távozása meg nem segítené, de az ő távozására sincs nagyon esély.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem