Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Premier League
Azért egy pici zseni van benne. Nem akkora, mint Gutiban volt, de... valami van. Másképp nem jutott volna idáig, mert mentalitás köbgyöknulla, és még a használhatatlan jobb lába is csak egy korlát. Arsenalba pont beleillik amúgy, csak el kell fogadnia, hogy ő ennyit ér. Aztán még hasznos is lehetne ott.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Özil meg a zseni egy mondatban, csak úgy hangzik helyesen, hogy Özil nem zseni. Minden mástól ver a víz...ha már meg nem értett zseni, akkor legyen mondjuk Guti, bár ez sem teljesen helytálló.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Diaby 3 hónapra lesérült....
Szerencsétlen pali, elképesztő ami vele van!
Itt egy lista a sérüléseiről áh nem sok! 
Amúgy az Útwenger befejezte("szünetel") szóval ennyit az általánosításokról, hogy az Arsenal szurkolóknak jó a 4. hely meg az ilyenek!

Amúgy az Útwenger befejezte("szünetel") szóval ennyit az általánosításokról, hogy az Arsenal szurkolóknak jó a 4. hely meg az ilyenek!

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Megnemértett...Lehet sokat ittam, de ezt nem értem. :hmmm:

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én értettem, hogy a hozzá állása miatt kritizálod, csak sokszor olyan hangnemben írtál róla (többnyire jogosan egyébként) hogy abból az jött le, hogy utálod mint a sz...morientes írta:Ezt pofáztam én is,de neked mindig csak az jött le hogy utálom...

Lehet sokat ittam, de ezt nem értem.morientes írta:Próbáltál már érintőképernyős szarságról írni?Nem mindig javít ki az ájfon sem...![]()

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Ezt pofáztam én is,de neked mindig csak az jött le hogy utálom...Mert akárhogy egy lábas, de ha olyan hozzá állása lenne mint CR-nek például, akkor a jelenkor egyik legjobbja lehetne. Így meg... :(
Off:Próbáltál már érintőképernyős szarságról írni?Nem mindig javít ki az ájfon sem...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
ettől függetlenül még meg nem értett zseni...morientes írta:Nem.Nekik mindig is ő lesz megnemértett zseni...
Jó, a szórakozást és a pénzt választotta ahelyett, hogy kihozza magából a maxot.
És ezért meg nem értett zseni. Legalábbis nálam. Mert akárhogy egy lábas, de ha olyan hozzá állása lenne mint CR-nek például, akkor a jelenkor egyik legjobbja lehetne. Így meg...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Nem.Nekik mindig is ő lesz megnemértett zseni...Egyébként ez mindent megmagyaráz, talán még az elvetemült Özil fanoknak is.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor csak a focihoz való hozzáállásában hasonlít az olaszra

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most olvastam twitterén, hogy kapott valamilyen Laureus díjat amiért 23 brazil kisgyereknek adományozott pénzt életmentő műtétre.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Özil
Késő bánat...lecsúszik, és majd egy német középcsapat lesz a vége. Pedig nagyobb potenciál volt benne, de kb a nagy Balo szellemi szintjén áll.

Késő bánat...lecsúszik, és majd egy német középcsapat lesz a vége. Pedig nagyobb potenciál volt benne, de kb a nagy Balo szellemi szintjén áll.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Robinho kettő (Real Madrid <--> City, ArsenalAz megvan, hogy Özil kirúgta a saját apját?
Ez már elég rég volt, de azóta perre is mentek egymással, mert apuka úgy vélte, jár még neki 630ezer euró. Özil ügyvédjei visszapereltek és 1 milliót kértek rajta számon, meg egy céges kocsi eladását.
Közben peren kívül megegyeztek, Özil tesója pedig átvette az ügyvezető igazgatói posztot a cégnél
A hab a tortán, hogy Özil már bánja, hogy a pénzt választotta, és sóvárog a kupák meg a régi csapattársak után.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neeeeeeeeeee![]()
![]()
Ez mekkora, bexarok!!![]()
![]()
Egyébként ez mindent megmagyaráz, talán még az elvetemült Özil fanoknak is.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
NeeeeeeeeeeeRealista24 írta:Az megvan, hogy Özil kirúgta a saját apját?![]()
Ez már elég rég volt, de azóta perre is mentek egymással, mert apuka úgy vélte, jár még neki 630ezer euró. Özil ügyvédjei visszapereltek és 1 milliót kértek rajta számon, meg egy céges kocsi eladását.
Közben peren kívül megegyeztek, Özil tesója pedig átvette az ügyvezető igazgatói posztot a cégnél![]()
A hab a tortán, hogy Özil már bánja, hogy a pénzt választotta, és sóvárog a kupák meg a régi csapattársak után.

Ez mekkora, bexarok!!

Egyébként ez mindent megmagyaráz, talán még az elvetemült Özil fanoknak is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az megvan, hogy Özil kirúgta a saját apját?
Közben peren kívül megegyeztek, Özil tesója pedig átvette az ügyvezető igazgatói posztot a cégnél

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
campnouba majd megkapja a disznófejet.Ha így folytatja a chilei akkor jövőre már egy elit csapat tagja lesz.

nem.
amúgy régebb nem tartottam sokra a Alexist, de el kell ismernem, hogy tényleg szintet lépett.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Pont most akartam linkelni.nmate írta:Arsenal![]()

Ha így folytatja a chilei akkor jövőre már egy elit csapat tagja lesz.

A Dortmund mindig is csapatkánt funkcionált jól, természetesen nagy érvágás egy Gündogan (vagy Reus) kiválása, de semmiképp sem becsülném alá őket. Érthető hogy jelenleg mindenki szkeptikus velük kapcsolatban, de a tavasz még odébb van, addigra még Immobile is átmehet Mario Gomez üzemmódba.ziro4vr írta:Dortmund tudatos focit nyomat nagyon a BL-ben, ott élesek is, de a védelmük instabil, a kp meg amíg nem lesz egy fullos Gündogan, nem komoly tényező. Plusz kéne nekik egy állandó góllövő.