Na folytassuk a Homelandet.

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 12., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 12., szerda 17:30
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 12., szerda 14:36
A célszemély (Person of Interest), teljesen más kategória szvsz mint az utóbbi három. Heti esetes, átívelős szálas(!!!), kicsit lassan indul be az átívetlés, de nem véletlenül jár 4. évadnál. A HoC pedig politikusos, manipulálós, hatalmi vágyas, stb. sorozat, egy rész alapján el tudod dönteni hogy tetszik e vagy sem. Nálam mindkettő favorit.Luigi-K1 írta:Látta,nézi valamelyikőtök A célszemély című sorozatot?
Érdemes belekezdeni?
SoA,TWD ,Homeland után nem lesz csalódás?![]()
Még a House of Cards is tervben van,arról már hallottam sok jót itt...
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2014. november 12., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 11., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 11., kedd 23:32
Nem tudom, de remélem a későbbiek során is sokat mutatja majd őt a kamera.CS0ki írta:Szerintem meg korrekt rész volt, tetszett, tényleg javul a színvonal. És a Jimet játszó színész is egész jó az utóbbi időben, már nem lóg ki lefelé nagyon, mint az első részekben.
Egyébként a nője mi a tökömet csinál, azon kívülk, hogy a baszott nagy lakásukban sétálgat kisestélyiben? Még a korrupt zsaruknak sincs ilyen lakásuk.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 11., kedd 23:15
Szerencsere egyaltalan nem voltak vontatottak az evad hatralevo reszei, a fő szalat is szepen bontottak ki, az egyeb tortenetek is izgalmasak voltak. Kaszarol szo sincs, eddig fasza kis sorozat, hamarosan elkezdem a kovetkezo evadot is.Szerző: h3x0r Dátum: 09 okt. 2014, 23:37-kor írta:Supernatural 1x6-ig
Engem ez a misztikus meg termeszetfeletti lenyek tema annyira nem erdekel, ezert nem is kezdtem bele regebben. Arrol nem is beszelve hogy egy 200 plusz reszes sorozatrol van szo, aminek a ledaralasa mondjuk ugy, hogy eltartana egy kis ideig. Na de miutan Remy heteken keresztul napi szinten terrorizalt azzal hogy kezdjem el, beadtam a derekam. Mondjuk o is elkezdte a BB-t, szoval win - win (Suits)
Magarol a sorozatrol is egy kicsit. Az elso ket resz szamomra eleg gyengere sikerult, annyira nem fogott meg. A kovetkezo ket resz viszont mar jobban tetszett. A ket foszereplo kezd szimpatikus lenni. Egymas ellentetei, de azert jol illenek egymashoz. A sztorik is egesz jok, viszonylag egyszeru mindegyik, szoval nem toltenek el veluk sok idot potyara. Mondjuk egy kicsit felek, hogy idovel vontatotta valik: jon egy uj eset, megoldjak. Persze ott van a sajat kis nyomozasuk is, talan valami foellenseggel. Kivancsi vagyok. Egy 67-es Chevrolet Impala-val en is szivesen jarnam az orszagot.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 11., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 11., kedd 22:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 22:14
Gentlemen...El Tigre írta:de ugyanakkor elgondolkodtató cucc, kicsit hasonlít a td-re.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 11., kedd 21:17
És még a 24 is hátra van.Realista24 írta: Mondjuk amíg nem nézed a Homeland legújabb évadját, addig gondolni se merj másra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 21:15
Mondjuk amíg nem nézed a Homeland legújabb évadját, addig gondolni se merj másraZsombor írta:Köszi a válaszokat!
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 11., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. november 11., kedd 21:07
Nekem kicsit "nőies", sok benne a lelki témázgatás, de ugyanakkor elgondolkodtató cucc, kicsit hasonlít a td-re.Zsombor írta:The Affair
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. november 11., kedd 21:04
Kötelező! Talán a legjobb újonc.The Affair
Nézi innen valaki? Jó anyag?
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 11., kedd 21:02
tucsoki írta:TWD
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 11., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 11., kedd 19:38
nekem például az új trilógiában nagyon tetszett a cgi. a fajok sokkal élettel telibbek voltak, mint a régiben, emlékezzünk csak jabba palotájára, milyen idiótán néztek ki a népek.nmate írta: Mondjuk ebbe bele sem gondoltam, hogy mennyi munka és pénz, ha rendesen csinálnák meg, nem holmi CGI segítségével. Ez lesz itt a nagy buktató, filmek esetében hálégnek láttuk (már amennyi előzetes kis videó kijött a forgatásról), Dzséjdzséj sok jelmezzel és makettel dolgozik, kevesebb CGI mellett.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 11., kedd 19:20
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem