...mondja ezt az elvakult Jesé fanatikus...mondja ezt az elvakult Bale fanatikus.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 12., szerda 10:27
...mondja ezt az elvakult Jesé fanatikus...mondja ezt az elvakult Bale fanatikus.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 12., szerda 10:26
...mondja ezt az elvakult Bale fanatikus. No offense, de amit idén Bale művel, azt kurva sokan megcsinálnák a posztján. A semmi extra jelenleg Bale. Jesé nem is kapott annyi lehetőséget kezdőként, mint Bale, ráadásul fiatalabb is, a helyén kell kezelni. De azt mondani, hogy semmi extra...miro írta:+1.Kerlon írta:Én továbbra is azt mondom, hogy Jesé nem volt jó, csak lőtt pár fontosabb gólt. Kicsit Callejónra hasonlított, aki érezte a kaput, de játékban nem tudott sokat hozzátenni.
Nekem is kicsit túl van játszva.
Leírtam ezt már régebben.
Spanyol,saját nevelés,fiatal.
Erre ki vagyunk éhezve,ezért mindenki bele lát egy-két dolgot.
Pedig semmi extra szerintem.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. november 12., szerda 9:49
;d tudom, csak megemlítettem, hogy nem csak random meccseken volt jó.Realista24 írta:Egyébként Bale is rúgott gólt a Barca ellen.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 12., szerda 9:21
+1.Kerlon írta:Én továbbra is azt mondom, hogy Jesé nem volt jó, csak lőtt pár fontosabb gólt. Kicsit Callejónra hasonlított, aki érezte a kaput, de játékban nem tudott sokat hozzátenni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 12., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 12., szerda 9:03
Majd meglátjuk, mondjuk sok lehetősége nem lesz idén a bizonyításra, kupa (ahogy érzem a klub emberinek nyilatkozataiból idén a bajnokság és bl kombó a cél...a kupa meg ha összejön, akkor örülünk), klub vb, meg pár bajnoki szerintem.Norbii írta:háááááááát. Sérülése előtt azért szerintem bizonyított eleget. Jól cselez, veszélyes, mezőnymunka elfogadható (bélához viszonyitva), ráadásul Barca ellen is gólt baszarintott. Remélhetőleg pedig most is ereje teljében lesz.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. november 12., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. november 12., szerda 7:45
Például kiderülhet, hogy a fél fórum által istenített Jesé valami csoda folytán csak kiegészítőembernek jó.Norbii írta:azidő alatt sok minden változhat,
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. november 12., szerda 5:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 11., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 11., kedd 22:22
kár. pedig olyan szép lenneRealista24 írta:Cristiano Ronaldo
5 perce ·
News are circulating that I allegedly made offending remarks regarding Lionel Messi. This is absolutely false and I have assured my lawyer takes action to sue those responsible. I have the utmost respect for all my professional colleagues, and Messi is obviously no exception.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2014. november 11., kedd 22:17
Alighanem sokkal jobban jártunk.Realista24 írta:Szóval Gündivel is ilyen volt, aztán megsérült és így lett végül Kroos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 22:12
De, ez is benne volt a hírben, de tényleg lusta voltamNem valami ehhez nagyon hasonló megállapodást emlegettek Gündogannal kapcsolatban tavaly?
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2014. november 11., kedd 22:11
Nem valami ehhez nagyon hasonló megállapodást emlegettek Gündogannal kapcsolatban tavaly?Realista24 írta:Úgy szól a hír, csak nem volt kedvem teljesen lefordítani. Szóval szóbeli megállapodás és kiderül, hogy hogyan bírja.Pipita írta:Én nagyon örülnék neki, de azért nem zsíroznám le előre a szerződtetését, még nem. Megint megsérült, előtte is hónapokig sérült volt, meg azelőtt is...várnék még rá. Nyártól már kellett volna.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 11., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 21:48
Úgy szól a hír, csak nem volt kedvem teljesen lefordítani. Szóval szóbeli megállapodás és kiderül, hogy hogyan bírja.Pipita írta:Én nagyon örülnék neki, de azért nem zsíroznám le előre a szerződtetését, még nem. Megint megsérült, előtte is hónapokig sérült volt, meg azelőtt is...várnék még rá. Nyártól már kellett volna.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. november 11., kedd 21:46
De Gea + 80 millió = Bale.Realista24 írta:Dm>>PSG 80 misiCsabi írta:reus. végre. bale off to ManU, reus in. t.ö.k.é.l.e.t.e.s.
Bale>>MU 100 misi
Reus>>Real 25 misi
Good night
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 11., kedd 21:45
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem