Premier League
Re: Premier League
A Dortmund mindig is csapatkánt funkcionált jól, természetesen nagy érvágás egy Gündogan (vagy Reus) kiválása, de semmiképp sem becsülném alá őket. Érthető hogy jelenleg mindenki szkeptikus velük kapcsolatban, de a tavasz még odébb van, addigra még Immobile is átmehet Mario Gomez üzemmódba.ziro4vr írta:Dortmund tudatos focit nyomat nagyon a BL-ben, ott élesek is, de a védelmük instabil, a kp meg amíg nem lesz egy fullos Gündogan, nem komoly tényező. Plusz kéne nekik egy állandó góllövő.
Nálam se komoly a PSG, valahogy nem állnak össze, ahány meccset láttam eddig tőlük, egyiken sem voltak igazán meggyőzőek, még a barca ellenin sem.
Nálam a bayern számít a legnagyobb riválisnak, a tavaly 5-0-tól függetlenül.
A Dortmundtól sem tartok jelenleg, hiába tűnt neccesnek a tavalyi továbbjutás. Pont azért, még egyszer nem fogjuk annyira könnyedén venni a meccseket(legalábbis remélem).
Egyedül a németektől tartok igazán, persze a többi felsorolt csapat is kiejthet minket, viszont az számomra inkább meglepetés lenne, és legalább az egyik meccsen ritka szarul kell játszanunk hozzá. persze lég egy kroos-modric sérülés, és félni fogok minden csapattól.
Nálam a bayern számít a legnagyobb riválisnak, a tavaly 5-0-tól függetlenül.
A Dortmundtól sem tartok jelenleg, hiába tűnt neccesnek a tavalyi továbbjutás. Pont azért, még egyszer nem fogjuk annyira könnyedén venni a meccseket(legalábbis remélem).
Egyedül a németektől tartok igazán, persze a többi felsorolt csapat is kiejthet minket, viszont az számomra inkább meglepetés lenne, és legalább az egyik meccsen ritka szarul kell játszanunk hozzá. persze lég egy kroos-modric sérülés, és félni fogok minden csapattól.

A PSG tavaly is felsült, amikor már jóval több esélye volt tovább menni, én nem tartok tőlük. Blanc miatt. Atma, Bayern, Chelsea.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez így van. Főleg az első 3. De másokat sem szabad leírni, bármikor beüthet egy váratlan eredmény, formahanyatlás, nehéz sorsolás. De jelenleg ez a papírforma a BL-ben: Real, Bayern, Chelsea.Realista24 írta:Chelsea, Bayern, Barca, Psg. Tőlük tartanék ha osszekerulunk tavasszal. Persze nem egyenlo arányban
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Dortmund tudatos focit nyomat nagyon a BL-ben, ott élesek is, de a védelmük instabil, a kp meg amíg nem lesz egy fullos Gündogan, nem komoly tényező. Plusz kéne nekik egy állandó góllövő.
Amit R24 írt az nagyjából a lista, amit figyelni kell, bár én az atmát tenném a psg helyére.
Amit R24 írt az nagyjából a lista, amit figyelni kell, bár én az atmát tenném a psg helyére.
Nem illik.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
BL csoportkört simázzák. Össze vannak azok érve, csak tudják hova kell koncentrálni. Persze közbe nem ártana nem kiesni a Bundásból, de behozzák BL-be magukat a végén.tucsoki írta:És tényleg... Ha összekapják magukat tavaszra, velük is számolni kell, erről most páran elfeledkezhettünk....
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem feledkeztem meg róluk, legkésőbb a 8 között ki fognak esni szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És tényleg... Ha összekapják magukat tavaszra, velük is számolni kell, erről most páran elfeledkezhettünk....Csabi írta:BVB-től sokkal jobban tartok mint a Barcától vagy a PSG-től.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Chelsea, Bayern, Barca, Psg. Tőlük tartanék ha osszekerulunk tavasszal. Persze nem egyenlo arányban
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
No offense, csak most kifogtál két részletet a hsz-emből, felcserélted őket, és külön-külön van értelmezve.CS0ki írta:Mondjuk ha játszottunk is volna velük, sokat az se számítana. Az hogy egy éve agy régebben mi volt, sokat nem számít, nekünk is sokat változott a csapat, és náluk is komoly változások voltak. Én örülnék, ha játszanánk velük.Szerintem is ütnénk a Chelsea-t, de ezt így nem merném kijelenteni, évek óta nem játszottunk velük...
Mondjuk szerintem ez mindegyik csapattal így van. Pont azért bekkel valaki, hogy megnehezítse az ellenfél játékát. De azngolokat kiejtenénk szerintem. Hiába nevelgeti át a Mourinho a játékosokat, azért most nem olyan katonái vannak, mint mondjuk Simeonénak.Milyen recept? Pont a bekkelős csapatok ellen szoktunk inkább szenvedni és nem a játszani vágyókkal.
Arra gondoltam, hogy bár az ATMA stílust már megízleltük, de a Chelsea is tud legalább annyira kellemetlen lenni, szerény véleményem szerint. Nem beszélve arról, hogy a kellemetlen stílus mellett azért akad már 1-2 olyan játékosuk, akik igen jól bánnak a labdával. Ez pedig inkább lehet előny ha megfelelő az egyensúly, és ahogy elnézem, megfelelő. Az persze teljesen mindegy hogy játszottunk e velük X éve vagy sem, de az ATMA-n kívül nem igazán szoktunk ilyen stílusú csapattal találkozni, vagy pontosabban olyannal, aki ilyen magas szinten űzi ezt a stílust.
Ettől függetlenül ha lehet ilyet mondani, egy oldalon állunk, erősebbnek érzem magunkat, még ha épp gyenge csapatunk lenne idén, nálunk játszik a világ legjobb játékosa. Viszont egy szónak is száz a vége, én inkább tőlük félek, mint a Bayern-től (akiket szintén nem nézek le...).
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Várjál,előbb hadd jussanak tovább...idéán jöhetnek az angolok, bízom is benne, hogy az Arsenalt kapjuk meg elsőnek.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Mondjuk ha játszottunk is volna velük, sokat az se számítana. Az hogy egy éve agy régebben mi volt, sokat nem számít, nekünk is sokat változott a csapat, és náluk is komoly változások voltak. Én örülnék, ha játszanánk velük.Szerintem is ütnénk a Chelsea-t, de ezt így nem merném kijelenteni, évek óta nem játszottunk velük...
Mondjuk szerintem ez mindegyik csapattal így van. Pont azért bekkel valaki, hogy megnehezítse az ellenfél játékát. De azngolokat kiejtenénk szerintem. Hiába nevelgeti át a Mourinho a játékosokat, azért most nem olyan katonái vannak, mint mondjuk Simeonénak.Milyen recept? Pont a bekkelős csapatok ellen szoktunk inkább szenvedni és nem a játszani vágyókkal.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
tavalytucsoki írta:évek óta nem játszottunk velük...

----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Milyen recept? Pont a bekkelős csapatok ellen szoktunk inkább szenvedni és nem a játszani vágyókkal. Szerintem is ütnénk a Chelsea-t, de ezt így nem merném kijelenteni, évek óta nem játszottunk velük...ziro4vr írta:Legyőznénk ezt a Chelseat, mert játékban messze vannak egy bayerntől, taplóságban és makkolásban meg egy atmától. Plusz Mourinho semmivel nem tudná meglepni Carlot, felpakolná a szokásos bekkelősebb, célfocit játszó csapatot, Matic-Fabregas-Ramires-Oscar-Hazard-Costa, ha hátrányban van jön Drogba meg Willian, ha emg előnyben akkor Mikel.Régebben szélesebb volt talán a repertoárja, most már sablonosabb lett.
Ettől még ők a legjobbak Angliában jelenleg, és Európában is top 4, de megvan ellenük a recept.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Az abszolút csúcsfoci egy újabb Bayern-Real lenne. Jelenleg(!) ez a két csapat játssza a legszebb és legeredményesebb focit. Egy Mourinho csapat sose lesz a legjobb, de ezzel a Chelsea-vel igen komolyan kell számolni, talán választanám az elődöntőben a Bayern-t ellenfélnek mint a Londoniakat. Az ellenük vívott meccsek kb Atleti elleni meccsek másolata lenne, nem hinném,hogy jól jönnénk ki belőle. Messze még a tavasz, de most abszolút minden esélyünk megvan a triplára is akár. Már-már lehetetlen BL címet védeni az elmúlt évtizedekben, sajnos rohadt sok dolognak kell passzolnia. Ezzel persze újat nem mondok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legyőznénk ezt a Chelseat, mert játékban messze vannak egy bayerntől, taplóságban és makkolásban meg egy atmától. Plusz Mourinho semmivel nem tudná meglepni Carlot, felpakolná a szokásos bekkelősebb, célfocit játszó csapatot, Matic-Fabregas-Ramires-Oscar-Hazard-Costa, ha hátrányban van jön Drogba meg Willian, ha emg előnyben akkor Mikel.
Régebben szélesebb volt talán a repertoárja, most már sablonosabb lett.
Ettől még ők a legjobbak Angliában jelenleg, és Európában is top 4, de megvan ellenük a recept.

Nem illik.