http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2375867

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. november 11., kedd 17:54
Bár inkább az Arsenalról cikkeztek a nyáron, de én nem tartok elképzelhetetlennek egy Ramires-Khedira cserét a Chelseavel és Mouval. Nyilván nem elit a tag, de Khediránál jóval gyorsabb és labdaügyesebb, így a némethez képest szerintem már előrelépés az emberünk, emellett elvileg Carlo is nagyon bírja.Szerintem nem fogunk nagyobb nevet hozni a középpályára, így sem Verrattit, sem Ramirest nem hozzuk. Mondjuk utóbbi nem is tudom minek kéne, középszer nálam.
Ezért is írtam, hogy adott esetben; mert nyilván kevesebb az esély az olaszra, de ha valóban komolyabban érdekli a vezetőket és Carlot Verratti, akkor ettől függetlenül nyáron újfent bejelentkezünk érte egy magasabb ajánlattal, az egy más kérdés, hogy a PSG és a futballista erre mit lépne. Az ő érkezése esetén Khedirával együtt akár Illarra is mehetne a levesbe --> 3 helyre lenne 5 emberünk.Verrattit kihúznám, volt olyan hír, hogy 50 milkát ajánlottunk érte a nyáron, de beintettek, azóta meg szerződést is hosszabbított, meg szerelmet vallott a PSG-nek. Szóval szerintem ő biztos nem jön.
Van benne igazság bőven, ugyanakkor Ramires, ha jönne sanszosan kiegészítőnek érkezne és nem a kezdőbe (arra meg bőven megoldás szerintem), mert az főszabály szerint Kroos-szal és Modric-csal la. 2 évre ki van bérelve előre.Ramires meg azért nem jön, mert szerintem nem illik a csapatba, gyenge a passzjátéka, és úgy néz ki, hogy Ancelotti passzban erős játékosokra akarja felépíteni a középpályát.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 11., kedd 17:44
Igazad van,merci...kicsit túl lihegtem...beleestem abba a hülye sztereotípiába,ami mostanság a francia futballistákat jellemzi.De minden irónia nélkül sorry...szégyenlem is magam mert próbálok minden focistát racionálisan kezelni.Igen,előtte az élet.Szurkolok neki hogy ne tűnjön el a süllyesztőben.Beszéltél vele vagy miből gondolod? Csak azért mert hosszabbított? 21 éves könyörgöm.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 11., kedd 17:39
Nem a ferfi idealom...morientes írta:El vagy tőle ájulva...ha szintet akart volna lépni,nem hosszabbít.De neki jó úgy ahogy van...numberone1 írta:Mondjuk nem is Isco helyere, hanem a masik oldalra. Oda eltudnam kepzelni Pogbat, 4-4-2ben jobb oldalon, fizikalisan es kreativitsban meg tudna oldani .
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 17:23
Beszéltél vele vagy miből gondolod? Csak azért mert hosszabbított? 21 éves könyörgöm.morientes írta:El vagy tőle ájulva...ha szintet akart volna lépni,nem hosszabbít.De neki jó úgy ahogy van...numberone1 írta:Mondjuk nem is Isco helyere, hanem a masik oldalra. Oda eltudnam kepzelni Pogbat, 4-4-2ben jobb oldalon, fizikalisan es kreativitsban meg tudna oldani .
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 11., kedd 17:21
El vagy tőle ájulva...ha szintet akart volna lépni,nem hosszabbít.De neki jó úgy ahogy van...numberone1 írta:Mondjuk nem is Isco helyere, hanem a masik oldalra. Oda eltudnam kepzelni Pogbat, 4-4-2ben jobb oldalon, fizikalisan es kreativitsban meg tudna oldani .
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 17:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 17:10
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 11., kedd 17:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 11., kedd 16:55
A legjobb opcio lenne a két kreativitás,(Modric,Kroos),mellé...Fel-le mint a vasaló...szerel,ütközik,felér a kapuhoz,ott sem esik kétségbe...Ramirest nem hozzuk. Mondjuk utóbbi nem is tudom minek kéne, középszer nálam.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 11., kedd 16:52
Majd kiderül!Meg nem lattam ezt Lucas Silvat, de kerdem en jobb kepessegu mint Casemiro?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 11., kedd 16:45
Meg nem lattam ezt Lucas Silvat, de kerdem en jobb kepessegu mint Casemiro?Realista24 írta:Szerintem nem fogunk nagyobb nevet hozni a középpályára, így sem Verrattit, sem Ramirest nem hozzuk. Mondjuk utóbbi nem is tudom minek kéne, középszer nálam.
Lucas Silvára látom a legnagyobb esélyt, Casemiroból és ha télen megy Khedira, akkor az érte kapott apróból meg is vesszük 15 körül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. november 11., kedd 16:33
Pedig, hogy pörögne a topikja.Gyerekek, ez a Biglia nem adja fel. Tönkre akar engem tenni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 15:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 11., kedd 14:01
Dortmund ellen fasza lesz...Kramerrel pár napja igencsak összekötik a Real Madridot... :hmmm:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 13:28
A középpályás 12 beadása közül egy sem ment emberhez – egészíti ki és képpel szemlélteti
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 11., kedd 13:26
Persze, nem is az a baj, hogy beszélt DM-ről, ha rákérdeztek, de ettől függetlenül szerintem negatív megjegyzéseket nem kell tenni, bármennyire is megérdemelné az argentin, hogy beszóljanak neki.Csoki, azt te szoktad mindig mondani h biztos nem magatol all le hasonlitgatni, gondolom most isnfeltettek egy erre iranyulo kerdest.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 13:08
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem