A friss epizód is nagyon rendben volt , bár elég filler szaga volt . Az új karakter is fasza volt , John pedig rohadt nagy szövegeket tolt .

Egyedül a nézettséggel lesznek/lehetnek itt gondok .

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 19:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 15:26
Mondjuk ebbe bele sem gondoltam, hogy mennyi munka és pénz, ha rendesen csinálnák meg, nem holmi CGI segítségével. Ez lesz itt a nagy buktató, filmek esetében hálégnek láttuk (már amennyi előzetes kis videó kijött a forgatásról), Dzséjdzséj sok jelmezzel és makettel dolgozik, kevesebb CGI mellett.CS0ki írta: A Star Warsban egy teljes világot kéne megvalósítani, különböző fajokkal, repülökkel, lézerrel, csatákkal...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 11., kedd 15:20
Mondjuk én biztos nem a batman miatt néztem, mert szerintem a batman filmekben mindig sokkal érdekesebb volt az ellenfél. A régiekben is, meg az újaknál is minden jokerről meg Tom Hardyról szólt.Na igen, csak a Nolan trilogiat is mindenki Batman miatt nezte, mig a Gotham nem rola szol. En is tobb embertol hallottam, hogy ok azt hittek hogy a Gotham Batman "felemelkedeserol", korai bunuldozeseirol fog szolni, kozbe meg nem is. Nagy reszuk csalodott is 2-3 resz utan.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. november 11., kedd 14:30
Állítólag összesen 6 SW film fog jönni a közeljövőben.CS0ki írta:Ami talán leginlább adná magát, az egy Han Solo szerű figura története, csak azt firefly néven gyakrolatzilag már megcsinálták, és bebukott. Meg nincs kizárva, hogy eleve jön egy film a fiatal han solo kalandjairól.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 11., kedd 14:15
Na igen, csak a Nolan trilogiat is mindenki Batman miatt nezte, mig a Gotham nem rola szol. En is tobb embertol hallottam, hogy ok azt hittek hogy a Gotham Batman "felemelkedeserol", korai bunuldozeseirol fog szolni, kozbe meg nem is. Nagy reszuk csalodott is 2-3 resz utan. Mondjuk a Gotham eleg jol megtartotta a nezoit, mert ha jol emlekszem kb 8 millioan neztek meg a premiert. Mig a marveles Shield 12 milliorol indult es par resz alatt elveszitette a nezok felet. Jelenleg is valami 4.5 millio korul hoz. Tehat a nagy hype csak annyira eleg hogy a nezok beprobaljak a sorozatot. Ha a keszitok par reszen belul nem tesznek le valamit az asztalra, a nezok hamar elpartolnak.CS0ki írta:Egyébként másik jó példa a Batman. Mindenki batman lázba égett, a nép tódult az új trilógiára, kaszálták a milliárdokat dollárban, és itt a gotham, amit megint néznek vagy 6 millióan. Pedig az még teli van az ismert karakterekkel is, amit egy SW sorozat esetén nem nagyon tudnék elképzelni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 11., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 14:07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk szerintem már "tudni" lehetett, hogy köze nincs a világ megmentéséhez Mr.70eséveknek. Nekem amúgy az előző rész valahogy jobban tetszett. De azt hiszem egyedül vagyok ezzel az álláspontommalP. Krisz írta:TWD
Tegnap este szinkronizálva néztem a Foxon , és valami borzalmasak voltak a hangok .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na a kocka gyerekről kiderült hogy perverz , átbaszott mindenkit aztán arccal levette az aszfaltot . Volt még egy kis Sheamus háttérsztori . A vízágyús jelenet az fasza volt . Az a csaj akit Sheamus kúrogatott az nem leszbikus volt a korábbi részekben ?
10/7
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 14:03
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 11., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 13:14
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 13:04
A meglepi az Cartman Skywalker és Jewbacca lesz .Csabi írta:
Azon se lennek meglepodve ha az ep VII-ben feltunne miki mausz meg pluto is....
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 13:00
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 12:52
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 11., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 11., kedd 12:51
Ráadásul most nézem a Ghost Ridert is.P. Krisz írta:Tényleg !!! Pengét el is felejtettem pedig a filmeket bírom .
Vagy ott van a The Punisher is .
A méret talán nem is lényeg. De az SW-ben brutál nagy potenciál van. Ha balra néz az ember, ha jobbra, akkor is lehet új dolgokat találni. De igen, előbb meg kell várni az új filmeket.nmate írta:Nem biztos, hogy jóval kisebb ám az a SW univerzum.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 11., kedd 12:35
Sokan azt hiszik a Marvel csak humorbombákat alkotP. Krisz írta:
A másik részhez pedig hogy a Marvel univerzumnak is vannak sötét történetei csak az nem férne bele egy Pegi 13-as műsorba . Példának ott van Tony Stark züllése és alkeszkodása vagy a Noir Spiderman .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 12:29
A Star Wars univerzum sokkal nagyobb ? Hááát ezt nem ártana még egyszer átgondolni .Demes írta: Ja csak a marvel univerzum egyáltalán nem komoly, akcióra+humorra épül.
Az Agents of S.H.I.E.L.D.-el sem akarták megváltani a világot, heti 40 perc akció és csá. És láthatóan még abból se a legjobb minőségű, még szép hogy nem nézik annyian.
A Star Wars univerzum sokkal nagyobb, ki lehetne hozni belőle GoT szerűen 10db 1 órás minőségi részt szezononként és nem hinném hogy probléma lenne a nézetséggel.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 11:57
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem