nekem például az új trilógiában nagyon tetszett a cgi. a fajok sokkal élettel telibbek voltak, mint a régiben, emlékezzünk csak jabba palotájára, milyen idiótán néztek ki a népek.nmate írta: Mondjuk ebbe bele sem gondoltam, hogy mennyi munka és pénz, ha rendesen csinálnák meg, nem holmi CGI segítségével. Ez lesz itt a nagy buktató, filmek esetében hálégnek láttuk (már amennyi előzetes kis videó kijött a forgatásról), Dzséjdzséj sok jelmezzel és makettel dolgozik, kevesebb CGI mellett.
hát igen, de az sw univerzumnak nem is anakin a középpontja. rengetek karakter van, rengeteg történet ki lett már dolgozva, elég csak a wookiepedian olvasgatni, a régi köztársaság, a mandalori háborúk, a sith birodalom... sokkal nagyobb a potenciál benne, mint egy képregényben és a fénykardozós jeleneteket bármikor be lehet csempészni.
a rebelsel nem lenne semmi gondom, ha nem ilyen gyerekes lenne. tele van utalásokkal, amiket csak egy rajongó érthet, de mégis olyan gyerekesen van tálalva. először még tetszett, érdekesnek találtam, de a mostani résznél már kezdett unalmas lenni. eleve a csapat összetétele röhejesre sikerült, mert két gyerek, egy lasat, egy volt padawan és egy csempész tesz keresztbe a már kialakult birodalomnak? ez már nem a 3. rész körüli időszak, amikor pengeélen táncolt palpatine hatalma, teljesen konszolidálta a rendszert, megvan neki a legerősebb harcosa, a jedi rend széthullott... erre pedig egy ilyen banda hülyét csinál belőlük. bízom benne, hogy ez csak a kezdet és végre lesznek valami komolyabb epizódok is, mert különben gyorsan megcsappanhat a nézőszám. szerintem a nézők nagy százaléka nem gyerek, hanem a fanok.