Premier League

Foci a Real Madridon túl...
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 12., szerda 15:22

Arsenal :mrgreen: :lol:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 11., kedd 19:00

ziro4vr írta:Dortmund tudatos focit nyomat nagyon a BL-ben, ott élesek is, de a védelmük instabil, a kp meg amíg nem lesz egy fullos Gündogan, nem komoly tényező. Plusz kéne nekik egy állandó góllövő.
A Dortmund mindig is csapatkánt funkcionált jól, természetesen nagy érvágás egy Gündogan (vagy Reus) kiválása, de semmiképp sem becsülném alá őket. Érthető hogy jelenleg mindenki szkeptikus velük kapcsolatban, de a tavasz még odébb van, addigra még Immobile is átmehet Mario Gomez üzemmódba.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. november 11., kedd 10:04

https://dl.dropboxusercontent.com/u/559 ... 6765_n.jpg

poor guy.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 10., hétfő 23:04

Nálam se komoly a PSG, valahogy nem állnak össze, ahány meccset láttam eddig tőlük, egyiken sem voltak igazán meggyőzőek, még a barca ellenin sem.

Nálam a bayern számít a legnagyobb riválisnak, a tavaly 5-0-tól függetlenül.

A Dortmundtól sem tartok jelenleg, hiába tűnt neccesnek a tavalyi továbbjutás. Pont azért, még egyszer nem fogjuk annyira könnyedén venni a meccseket(legalábbis remélem).

Egyedül a németektől tartok igazán, persze a többi felsorolt csapat is kiejthet minket, viszont az számomra inkább meglepetés lenne, és legalább az egyik meccsen ritka szarul kell játszanunk hozzá. persze lég egy kroos-modric sérülés, és félni fogok minden csapattól. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 10., hétfő 20:13

A PSG tavaly is felsült, amikor már jóval több esélye volt tovább menni, én nem tartok tőlük. Blanc miatt. Atma, Bayern, Chelsea.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 10., hétfő 19:33

Realista24 írta:Chelsea, Bayern, Barca, Psg. Tőlük tartanék ha osszekerulunk tavasszal. Persze nem egyenlo arányban
Ez így van. Főleg az első 3. De másokat sem szabad leírni, bármikor beüthet egy váratlan eredmény, formahanyatlás, nehéz sorsolás. De jelenleg ez a papírforma a BL-ben: Real, Bayern, Chelsea.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 10., hétfő 18:59

Dortmund tudatos focit nyomat nagyon a BL-ben, ott élesek is, de a védelmük instabil, a kp meg amíg nem lesz egy fullos Gündogan, nem komoly tényező. Plusz kéne nekik egy állandó góllövő.

Amit R24 írt az nagyjából a lista, amit figyelni kell, bár én az atmát tenném a psg helyére.
Nem illik.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. november 10., hétfő 18:51

tucsoki írta:És tényleg... Ha összekapják magukat tavaszra, velük is számolni kell, erről most páran elfeledkezhettünk....
BL csoportkört simázzák. Össze vannak azok érve, csak tudják hova kell koncentrálni. Persze közbe nem ártana nem kiesni a Bundásból, de behozzák BL-be magukat a végén.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 10., hétfő 18:15

Én nem feledkeztem meg róluk, legkésőbb a 8 között ki fognak esni szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 10., hétfő 16:53

Csabi írta:BVB-től sokkal jobban tartok mint a Barcától vagy a PSG-től.
És tényleg... Ha összekapják magukat tavaszra, velük is számolni kell, erről most páran elfeledkezhettünk....

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 10., hétfő 16:52

BVB-től sokkal jobban tartok mint a Barcától vagy a PSG-től.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 10., hétfő 16:45

Chelsea, Bayern, Barca, Psg. Tőlük tartanék ha osszekerulunk tavasszal. Persze nem egyenlo arányban
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 10., hétfő 16:36

CS0ki írta:
Szerintem is ütnénk a Chelsea-t, de ezt így nem merném kijelenteni, évek óta nem játszottunk velük...
Mondjuk ha játszottunk is volna velük, sokat az se számítana. Az hogy egy éve agy régebben mi volt, sokat nem számít, nekünk is sokat változott a csapat, és náluk is komoly változások voltak. Én örülnék, ha játszanánk velük.

Milyen recept? Pont a bekkelős csapatok ellen szoktunk inkább szenvedni és nem a játszani vágyókkal.
Mondjuk szerintem ez mindegyik csapattal így van. Pont azért bekkel valaki, hogy megnehezítse az ellenfél játékát. De azngolokat kiejtenénk szerintem. Hiába nevelgeti át a Mourinho a játékosokat, azért most nem olyan katonái vannak, mint mondjuk Simeonénak.
No offense, csak most kifogtál két részletet a hsz-emből, felcserélted őket, és külön-külön van értelmezve.
Arra gondoltam, hogy bár az ATMA stílust már megízleltük, de a Chelsea is tud legalább annyira kellemetlen lenni, szerény véleményem szerint. Nem beszélve arról, hogy a kellemetlen stílus mellett azért akad már 1-2 olyan játékosuk, akik igen jól bánnak a labdával. Ez pedig inkább lehet előny ha megfelelő az egyensúly, és ahogy elnézem, megfelelő. Az persze teljesen mindegy hogy játszottunk e velük X éve vagy sem, de az ATMA-n kívül nem igazán szoktunk ilyen stílusú csapattal találkozni, vagy pontosabban olyannal, aki ilyen magas szinten űzi ezt a stílust.

Ettől függetlenül ha lehet ilyet mondani, egy oldalon állunk, erősebbnek érzem magunkat, még ha épp gyenge csapatunk lenne idén, nálunk játszik a világ legjobb játékosa. Viszont egy szónak is száz a vége, én inkább tőlük félek, mint a Bayern-től (akiket szintén nem nézek le...).

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 10., hétfő 16:24

idéán jöhetnek az angolok, bízom is benne, hogy az Arsenalt kapjuk meg elsőnek.
Várjál,előbb hadd jussanak tovább... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 10., hétfő 14:59

Szerintem is ütnénk a Chelsea-t, de ezt így nem merném kijelenteni, évek óta nem játszottunk velük...
Mondjuk ha játszottunk is volna velük, sokat az se számítana. Az hogy egy éve agy régebben mi volt, sokat nem számít, nekünk is sokat változott a csapat, és náluk is komoly változások voltak. Én örülnék, ha játszanánk velük.

Milyen recept? Pont a bekkelős csapatok ellen szoktunk inkább szenvedni és nem a játszani vágyókkal.
Mondjuk szerintem ez mindegyik csapattal így van. Pont azért bekkel valaki, hogy megnehezítse az ellenfél játékát. De azngolokat kiejtenénk szerintem. Hiába nevelgeti át a Mourinho a játékosokat, azért most nem olyan katonái vannak, mint mondjuk Simeonénak.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. november 10., hétfő 14:42

tucsoki írta:évek óta nem játszottunk velük...
tavaly :mrgreen: még ha csak bohóckupa döntője is volt
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 10., hétfő 14:29

ziro4vr írta:Legyőznénk ezt a Chelseat, mert játékban messze vannak egy bayerntől, taplóságban és makkolásban meg egy atmától. Plusz Mourinho semmivel nem tudná meglepni Carlot, felpakolná a szokásos bekkelősebb, célfocit játszó csapatot, Matic-Fabregas-Ramires-Oscar-Hazard-Costa, ha hátrányban van jön Drogba meg Willian, ha emg előnyben akkor Mikel. :lol: Régebben szélesebb volt talán a repertoárja, most már sablonosabb lett.

Ettől még ők a legjobbak Angliában jelenleg, és Európában is top 4, de megvan ellenük a recept.
Milyen recept? Pont a bekkelős csapatok ellen szoktunk inkább szenvedni és nem a játszani vágyókkal. Szerintem is ütnénk a Chelsea-t, de ezt így nem merném kijelenteni, évek óta nem játszottunk velük...

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. november 10., hétfő 14:23

Az abszolút csúcsfoci egy újabb Bayern-Real lenne. Jelenleg(!) ez a két csapat játssza a legszebb és legeredményesebb focit. Egy Mourinho csapat sose lesz a legjobb, de ezzel a Chelsea-vel igen komolyan kell számolni, talán választanám az elődöntőben a Bayern-t ellenfélnek mint a Londoniakat. Az ellenük vívott meccsek kb Atleti elleni meccsek másolata lenne, nem hinném,hogy jól jönnénk ki belőle. Messze még a tavasz, de most abszolút minden esélyünk megvan a triplára is akár. Már-már lehetetlen BL címet védeni az elmúlt évtizedekben, sajnos rohadt sok dolognak kell passzolnia. Ezzel persze újat nem mondok.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 10., hétfő 14:22

Legyőznénk ezt a Chelseat, mert játékban messze vannak egy bayerntől, taplóságban és makkolásban meg egy atmától. Plusz Mourinho semmivel nem tudná meglepni Carlot, felpakolná a szokásos bekkelősebb, célfocit játszó csapatot, Matic-Fabregas-Ramires-Oscar-Hazard-Costa, ha hátrányban van jön Drogba meg Willian, ha emg előnyben akkor Mikel. :lol: Régebben szélesebb volt talán a repertoárja, most már sablonosabb lett.

Ettől még ők a legjobbak Angliában jelenleg, és Európában is top 4, de megvan ellenük a recept.
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 10., hétfő 14:11

Alapból valóban nem tűnik legyőzhetetlennek a chelsea, csak ugye már sokat számít itt a finomhangolás, meg hogy mennyire fekszik a játéka a másik csapatnak, stb. Pl tavaly sokkal jobban feküd nekünk a bayern, mint amennyivel abszolútértéken jobbak lehettünk. Nem tudom, hogy a chlsea mennyire tudná megölni a focinkat, és kihasználni a hibáinkat. Jelen állapotunkban úgy gondolom, hogy még akkor is vernénk őket, ha feküdne nekik a játékunk, mert annyival erősebbnek érzem magunkat. De igazság szerint én se bánnám, ha összekerülnénk velük. Tavaly a németeken mentünk át, idéán jöhetnek az angolok, bízom is benne, hogy az Arsenalt kapjuk meg elsőnek. Aztán jöhet a chelsea. :)

Vissza: