CS0ki írta:Szerintem is ütnénk a Chelsea-t, de ezt így nem merném kijelenteni, évek óta nem játszottunk velük...
Mondjuk ha játszottunk is volna velük, sokat az se számítana. Az hogy egy éve agy régebben mi volt, sokat nem számít, nekünk is sokat változott a csapat, és náluk is komoly változások voltak. Én örülnék, ha játszanánk velük.
Milyen recept? Pont a bekkelős csapatok ellen szoktunk inkább szenvedni és nem a játszani vágyókkal.
Mondjuk szerintem ez mindegyik csapattal így van. Pont azért bekkel valaki, hogy megnehezítse az ellenfél játékát. De azngolokat kiejtenénk szerintem. Hiába nevelgeti át a Mourinho a játékosokat, azért most nem olyan katonái vannak, mint mondjuk Simeonénak.
No offense, csak most kifogtál két részletet a hsz-emből, felcserélted őket, és külön-külön van értelmezve.
Arra gondoltam, hogy bár az ATMA stílust már megízleltük, de a Chelsea is tud legalább annyira kellemetlen lenni, szerény véleményem szerint. Nem beszélve arról, hogy a kellemetlen stílus mellett azért akad már 1-2 olyan játékosuk, akik igen jól bánnak a labdával. Ez pedig inkább lehet előny ha megfelelő az egyensúly, és ahogy elnézem, megfelelő. Az persze teljesen mindegy hogy játszottunk e velük X éve vagy sem, de az ATMA-n kívül nem igazán szoktunk ilyen stílusú csapattal találkozni, vagy pontosabban olyannal, aki ilyen magas szinten űzi ezt a stílust.
Ettől függetlenül ha lehet ilyet mondani, egy oldalon állunk, erősebbnek érzem magunkat, még ha épp gyenge csapatunk lenne idén, nálunk játszik a világ legjobb játékosa. Viszont egy szónak is száz a vége, én inkább tőlük félek, mint a Bayern-től (akiket szintén nem nézek le...).