HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 10., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 10., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 10., hétfő 16:14
De nem lesz.Ezzel ugyanis elveszítenék az eu-s tagságukat,(az unio nem nyelné le ha az egyik "húzó" tartomány kiválna az amúgy is gondokkal küszködő spanyolországból),ezáltal ugranának az uniós támogatások,amik katalónia bevételének is a 90% kb...hiába mondják ők,hogy megállnának a lábukon....az csak mese.Na de itt ez már off.HA Katalónia független állam lesz (mert azért ez sem biztos, sőt).
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 10., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 10., hétfő 16:08
Nagyon egy szemszögből vizsgálod az ügyet. Senkinek sem érdeke hogy kilépjen a Barcelona, ez már többször is ki lett fejtve hogy kinek/milyen/mennyi vesztességgel és egyéb dolgokkal járna. Más kérdés, ha tényleg kilépnének a ligából, akkor óriási bohócot csinálnának magukból, de nem fognak.Remy írta:Barca kilépne... és? Bayern is megél igazi rivális nélkül. De biztos vagyok benne, hogy egy Valencia, egy Sevilla, és egy Atletico is sokkal nagyobb erőt tudna képviselni, ha kilépne a barca. Úgymond könnyebb lenne elérnie egy "kisebb" csapatnak a bajnoki címet, mert "elég lenne csak" a Real-t legyőzni. A Real Madrid ettől függetlenül ugyanolyan húzónév lenne. A Spanyol bajnokság jóformán megmaradna.
Én inkább a barcát félteném, mert nekik nem lenne még egy MB1-es színvonalú bajnokságuk sem. Oda meg ki akarna menni?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 10., hétfő 16:05
Igen, csak hát elég komoly bevételkiesést jelentene a ligának a Barça kilépése, ami a többi spanyol nagycsapatnak sem lenne túl jó. Szinte senkinek sem érdeke, hogy kilépjünk, szóval szerintem valamilyen úton-módon meg fogják oldani, hogy maradhassunk a La Ligában, HA Katalónia független állam lesz (mert azért ez sem biztos, sőt).Remy írta:Barca kilépne... és? Bayern is megél igazi rivális nélkül. De biztos vagyok benne, hogy egy Valencia, egy Sevilla, és egy Atletico is sokkal nagyobb erőt tudna képviselni, ha kilépne a barca. Úgymond könnyebb lenne elérnie egy "kisebb" csapatnak a bajnoki címet, mert "elég lenne csak" a Real-t legyőzni. A Real Madrid ettől függetlenül ugyanolyan húzónév lenne. A Spanyol bajnokság jóformán megmaradna.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. november 10., hétfő 16:02
Remy írta:Barca kilépne... és? Bayern is megél igazi rivális nélkül. De biztos vagyok benne, hogy egy Valencia, egy Sevilla, és egy Atletico is sokkal nagyobb erőt tudna képviselni, ha kilépne a barca. Úgymond könnyebb lenne elérnie egy "kisebb" csapatnak a bajnoki címet, mert "elég lenne csak" a Real-t legyőzni. A Real Madrid ettől függetlenül ugyanolyan húzónév lenne. A Spanyol bajnokság jóformán megmaradna.
Én inkább a barcát félteném, mert nekik nem lenne még egy MB1-es színvonalú bajnokságuk sem. Oda meg ki akarna menni?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 10., hétfő 15:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 10., hétfő 15:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 10., hétfő 15:01
Perszer hogy ezt nyilatkozzak, mivel ezzel is probaljak sakkban tartani a barca szimpatizansokat.Marky írta:múltkor még olyan nyilatkozatok voltak, hogy adott esetben muszáj lenne kilépnie a barcanak a szövetségből...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. november 10., hétfő 14:58
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 10., hétfő 13:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 10., hétfő 11:58
Nem jelentene ez gondot.Platini elintézné.Érdeke a barcelonanak,hisz ha csak a TV-s jogdíjjakra gondolok,már ugye...a szövetségnek,hisz a liga egyik legnagyobb marketinghordozója a csapat.Mindenki jól járna.danianevem írta:A szabályzat szerint legfeljebb 1 "külsős" szerepelhet a bajnokságban. Ez spanyolban Gibraltár. Bár pont Monaco miatt nem is értettem "a Barca megy a francia ligába" pletykákat. Viszont a szavazásnak nem igazán lesz komoly hatása, legfeljebb már lesz bizonyítékuk, hogy Katalónia inkább függetlenedne.morientes írta:Ott a monaco példája,független hercegség,de a csapat a francia ligában szerepel.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 10., hétfő 11:33
Mondjuk ha kiválna Katalónia, akkor gondolom Gibraltárt lecserélné a Spanyol szövetség - már ha lehet ilyet -, senkinek nem tenne jót, ha a Barca kiválna a ligából..danianevem írta: Ez spanyolban Gibraltár.
Valahogy így.wZoLee7 írta:Barca így vagy úgy, de megtalálná a módját, hogy a katalán csapatok továbbra is a spanyol élvonalban játszanak. Ez az ő érdekük, és a spanyol foci érdeke is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 10., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 10., hétfő 11:28
A szabályzat szerint legfeljebb 1 "külsős" szerepelhet a bajnokságban. Ez spanyolban Gibraltár. Bár pont Monaco miatt nem is értettem "a Barca megy a francia ligába" pletykákat. Viszont a szavazásnak nem igazán lesz komoly hatása, legfeljebb már lesz bizonyítékuk, hogy Katalónia inkább függetlenedne.morientes írta:Ott a monaco példája,független hercegség,de a csapat a francia ligában szerepel.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 10., hétfő 11:24
Nem gondolnám hogy ha ez a referendum valódi éles szavazásban is döntene katalónia sorsáról,és levápna a tartomány,hogy a barca kilépne a ligából.Ott a monaco példája,független hercegség,de a csapat a francia ligában szerepel.Csabi írta:nekünk az elég szar lenne. feltéve, hogy a barca is követi őket...katalán liga meg minden... olyan lennénk mint a bájern müntyen. hegemónia lenne a bajnokságban a következő 10 bajnokságból 9-et megnyernénk. aztán meg sokáig a bl-ben is visszacsúsznánk.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. november 10., hétfő 11:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 10., hétfő 10:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 10., hétfő 9:07
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem