OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Részlet a madridom fb mindennapjaiból:

És a végén betol egy google fordítást.
Kód:
Jelentkező
Szia nincs szükségetek egy nagyon jó szerkesztőre vagy kire lenne szükséged ? HALA MADRID Várom a visszajelzésed!
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 10. 15:54
Szia, nagyon jó szerkesztőre mindig szükség van.
Jelentkező
2014. november 10. 15:55
akkor megpróbálhatnám nálatok?
Jelentkező
2014. november 10. 15:56
Jelentkező
2014. november 10. 16:11
???
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 10. 18:18
Spanyol hogy megy?
Jelentkező
2014. november 10. 19:46
Az miert kell
Jelentkező
2014. november 10. 19:46
?
Jelentkező
2014. november 10. 20:58
Hol kell?
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 10. 21:01
Szerinted miért kell a spanyol egy spanyol csapat oldalának szerkesztéséhez?
Jelentkező
2014. november 10. 21:02
Oke rendben
Jelentkező
2014. november 10. 21:06
Jelentkező
2014. november 10. 21:17
Mi legyen?
Jelentkező
2014. november 11. 15:37
???
Jelentkező
2014. november 11. 19:35
Haho
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 11. 19:42
Mi az hogy oké, rendben? Megtanultál tegnap óta spanyolul?
Jelentkező
2014. november 11. 19:42
Eddig is tudtam
Jelentkező
2014. november 11. 19:43
!!!
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 11. 19:49
Okés, akkor linkelek egy cikket, azt kérlek fordítsd le, és ha rendben van, akkor kezdheted a munkát.
Ez lenne az, várjuk szeretettel:
http://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2014-11-11/la-fiscalia-de-cataluna-se-querellara-contra-mas-y-tres-consellers-del-govern-por-el-9-n_453156/
Jelentkező
2014. november 11. 19:52
kész
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 11. 19:54
Remek, kérlek másold be ide
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 11. 19:54
3 perc alatt, nem semmi a tudásod. Emelem kalapom
Jelentkező
2014. november 11. 19:55
Boccsnnemnide irtam volna
Jelentkező
2014. november 11. 19:55
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 11. 19:56
Izgatottan várjuk.
Jelentkező
2014. november 11. 19:59
mikorra?
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 11. 20:01
Holnap reggel 8 óra a határidő.
Jelentkező
és hogyan küldjem el?
Madridom.hu
Feladó:
ide bemásolod
Jelentkező
2014. november 11. 20:04
Ès hogyan fordîtsam le¿
Madridom.hu
Feladó:
2014. november 11. 20:08
Behozod az oldalt a laptopon vagy számítógépen, aztán lefele fordítod a monitort. És már kész is a fordítás

És a végén betol egy google fordítást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
lökjed ami vanVictor írta:már megoldott is jó vagy rendes kell?ezt honnan tudnám pdf-ben megszerezni?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
success pre-intermediate testing and evaluation book
ezt honnan tudnám pdf-ben megszerezni?
sehonnan sem bírom letölteni.
ezt honnan tudnám pdf-ben megszerezni?
sehonnan sem bírom letölteni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
meg egy újrapasztázás, ha régen volt.Santi írta:Egy jó laptophűtő körülbelül -10-12 fokot jelent, de ilyenkor már nem kellene túlmelegednie. Nekem csak a nyári 30 fokos melegben volt rá szükségem, sztem egy alapos kitisztitás nálad elegendő lesz.miro írta:Srácok,mostanában úgy érzem a lap topom baromira gyorsan melegszik,tegnap FM-eztem kicsit,és ki is kapcsolt,feltehetően azért mert iszonyúan forró volt már.
Gondolkozom hogy vegyek egy lap top hűtőt,de az a kérdésem hogy megéri?

tick. tick. tick.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Egy jó laptophűtő körülbelül -10-12 fokot jelent, de ilyenkor már nem kellene túlmelegednie. Nekem csak a nyári 30 fokos melegben volt rá szükségem, sztem egy alapos kitisztitás nálad elegendő lesz.miro írta:Srácok,mostanában úgy érzem a lap topom baromira gyorsan melegszik,tegnap FM-eztem kicsit,és ki is kapcsolt,feltehetően azért mert iszonyúan forró volt már.
A haverokkal heti rendszerességgel nyomnánk egymás ellen egy kis teremfocit, ehhez szeretnénk termet találni, bérelni Pesten. (Tehát nem Budán vagy még messzebb
) Tudtok ajánlani egy-két helyet? Köszi.

1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Megyek is trollkodni néhány haveromnálsoadroli írta:Na, Ózdon meg volt az újraválasztás, ismét Janiczak Dávid nyert. Ezt is megismétlik?![]()

Megérdemelte a "gyerek".
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
az a domain már foglalt, pedig nagyon jól ki voltak találva azok a Barcás reklámok. példát meríthetek belőle.Realista24 írta:'dista.huDupla D írta:tudtok olyan blogot mondani, ami nemzetközi és én tudok reklámokat elhelyezni, amiknek a bevételét én kapom? például Wordpressen vagy tumblr-en meglehet ezt csinálni?

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
'dista.huDupla D írta:tudtok olyan blogot mondani, ami nemzetközi és én tudok reklámokat elhelyezni, amiknek a bevételét én kapom? például Wordpressen vagy tumblr-en meglehet ezt csinálni?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
tudtok olyan blogot mondani, ami nemzetközi és én tudok reklámokat elhelyezni, amiknek a bevételét én kapom? például Wordpressen vagy tumblr-en meglehet ezt csinálni?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Jogos...Megpróbálkozom vele!volt írta:Nem lehet ,h berakódott porral? Tisztítsd ki és szerintem működni fog.miro írta:Srácok,mostanában úgy érzem a lap topom baromira gyorsan melegszik,tegnap FM-eztem kicsit,és ki is kapcsolt,feltehetően azért mert iszonyúan forró volt már.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nem lehet ,h berakódott porral? Tisztítsd ki és szerintem működni fog.miro írta:Srácok,mostanában úgy érzem a lap topom baromira gyorsan melegszik,tegnap FM-eztem kicsit,és ki is kapcsolt,feltehetően azért mert iszonyúan forró volt már.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Srácok,mostanában úgy érzem a lap topom baromira gyorsan melegszik,tegnap FM-eztem kicsit,és ki is kapcsolt,feltehetően azért mert iszonyúan forró volt már.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Hallott már valaki a T-Mobil Music XS díjcsomagáról?
Ha nem velem történt volna meg, nem hiszem el a dolgot. Bementem ma szerződést újítani a T-hez, de mondta az ügyintéző hölgyike, hogy külön diákoknak van ez a Music XS díjcsomag, ha még aktív jogviszonnyal rendelkezek, akkor mindenképp erre térjek át. 4300 forintos havidíj, amiből 4000 lebeszélhető/sms-ezhető, 3db 30-as számot ingyen hívhatsz, a további díjak pedig hálózaton belül 19 forint/perc, hálózaton kívül 29 forint/perc. 500 mega internet jár hozzá (LTE is), amihez hozzácsapnak további 2 gigát, amit kifejezetetten Spotify használatra fordíthatsz. Ja, meg a csomag díjában benne van a Spotify Premium csomag is (ami egyébként 5 ojró/hó lenne)
Aki esetleg új szerződést akarna kötni, vagy csak simán csomagot váltani és hallgató, annak mindenképpen ajánlom.
Ha nem velem történt volna meg, nem hiszem el a dolgot. Bementem ma szerződést újítani a T-hez, de mondta az ügyintéző hölgyike, hogy külön diákoknak van ez a Music XS díjcsomag, ha még aktív jogviszonnyal rendelkezek, akkor mindenképp erre térjek át. 4300 forintos havidíj, amiből 4000 lebeszélhető/sms-ezhető, 3db 30-as számot ingyen hívhatsz, a további díjak pedig hálózaton belül 19 forint/perc, hálózaton kívül 29 forint/perc. 500 mega internet jár hozzá (LTE is), amihez hozzácsapnak további 2 gigát, amit kifejezetetten Spotify használatra fordíthatsz. Ja, meg a csomag díjában benne van a Spotify Premium csomag is (ami egyébként 5 ojró/hó lenne)

Nem tudom hova írjam, de aki ért a photoshophoz, az tudna dobni egy pü-t? Egy - szerintem - minimális dologhoz kérném a segítségét.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Divat topicba nézz beh.laci94 írta:Srácok, van itt olyan ember aki aliexpressről rendelt már mezt? Szeretnék venni egyet én is de mivel ez lenne az első ilyen alkalom szeretnék egy kis segítséget kérni. Aki már vett az esetleg el tudná küldeni a linket vagy leírni hogy kitől rendelt?csak mert millio féle van és nem akarok belefutni valami kamuba.l!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema