Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. november 15., szombat 0:38

Punnany Massif - Sun Kick

Még aznap meghallgattam az albumot, mikor ajánlva lett csak elfelejtettem beírni. Szóval. Ismertem pár számukat és azok pont elegek lettek volna. Az számomra ismeretlen számok nem jöttek át. Az Élvezdet szerettem az albumról a többit maximum csak elhallgatnám. Alapvetően nem szeretem a rappet, amit minden rap körbe leírok, de még mindig inkább ők, mint a csabi által linkelt nememlékszemmi. Egynek elment, de több rapet nem akarok most már hallgatni ebben a körben. :mrgreen:

5 pont
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. november 11., kedd 9:05

Nekem ez túl mainstream. Általában nem szeretem a mainstream dolgokat. Ezért lettem Häkkinen szurkuló, vagy még anno gyerekként a fradi miatt, újpest szimpatizáns. Mert Schumacher és a Fradi annyira mainstreamek voltak, hogy nem tudtam nekik szurkolni. Persze akkor még nem hiszem hogy használták ezt a szót.
Ráadásul így meghallgatva nem is annyira jön át nekem. És ez folyik a csapból is kb.
Volt szobatársam ugrik be, aki napi ötször meghallgatta a Élvezd c. számot, és úgy volt kurva menő. Nem tudom miért, de tényleg sugárzott belőle, hogy kurva menőnek hiszi magát, mert ezt hallgatja. De ha elmentünk anno egy kocsmába, és betolták a zenegépbe, akkor szintén sugárzott belőlük, hogy ettől menőek. Nem nagyon tudom megfogni jobban ezt, amit érzek ezzel kapcsolatban.
AZ a kép ugrik be, amikor egy gyerekbe erőltetik a spenótot. És az nem érti, hogy miért van mindenki oda ezért. Persze hogy megutálja.

Sajnálom, de nem örültem, hogy ezt kell hallgatnom.

3.5/10

ui.:
BBarni írta:Ha már rap/hiphop akkor ezerszer inkább az ilyen előadok/együttesek ahol van mondanivaló mint a "nagyonkeménygengsztervagyokblablabla" stílus!
Ezt mondjuk adom, ezt elismerem. De a pont az akkor is marad.
BBarni írta:kicsit ferde szemmel nézek rájuk, mert
Erről nekem is jöhet a pü.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. november 9., vasárnap 17:31

Hát Marci, nem fogsz szeretni, de ennél jobban nálam nem lehet mellélőni :mrgreen: szépen mondva sem szeretem a srácokat, egyszerűen nem értem a körülöttük lévő hájpot, ráadásul úgy látom, egyre inkább nyomulnak a médiában, ami szintén nem a legszimpatikusabb számomra (persze én abszolút külsősként látom ezt, lehet, hogy ez korántsem így van!). Nem tudom ezt zenének nevezni, egyszerűen idegesít. Az "ének" az nekem egyszerű beszéd, ami frusztrál, gyakorlatilag minden számnak csak a felét tudtam meghallgatni, mert megőrültem volna. Pár számot ismertem már, például a Kopoggyát vagy az Élvezdet, igazából talán az utóbbi az egyetlen, amit végig tudtam rendesen hallgatni, és amúgy sem irtózom tőle. Mondjuk benne van az is, hogy abban van valami refrén, valami énekféle (bár az autotune nekem sok kicsit) és ez nálam ezen a korongon már nagy segítség :mrgreen: Nem akarok szemétkedni, és nálam hiába a 4 pont a legalacsonyabb, erre nem tudok annyit adni, ha megnézem, mikre adtam 4 pontot :/ nem akarlak se Téged, se a zenekart megbántani, ízlések és pofonok, de ez nekem nagyon nem, a "stílus", a zene, semmi nem ragad magával. Bár ha jól figyelem, elég megosztóak, vagy nagyon szeretik őket, vagy nem, a kettő közötti ("azért meghallgatommal") keveset találkoztam. ne haragudj, ez egy jószívű:
3/10
Hát igen, kezd inkább egy rock vs rap háborúra hajazni ez a kör
nekem az eddigiek is úgy tűntek. :mrgreen: üdítő volt a körben például a zongorás szösszenet, no meg amit én hozok második körben, az se nem rap, se nem rock :)

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 9., vasárnap 14:16

Enrique írta:
BBarni írta:ettől függetlenül egy kicsit ferde szemmel nézek rájuk, mert bár a tehetségük vitathatatlan, de nem véletlenül vannak ott ahol és ezek nem a véletlenek sorozata volt! :)
Ez érdekelne, kifejtenéd?
Engem is erdekelne,ha itt nem,esetleg pu-ben? :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 9., vasárnap 13:23

BBarni írta:ettől függetlenül egy kicsit ferde szemmel nézek rájuk, mert bár a tehetségük vitathatatlan, de nem véletlenül vannak ott ahol és ezek nem a véletlenek sorozata volt! :)
Ez érdekelne, kifejtenéd?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. november 9., vasárnap 13:14

Szerintem nem mondok ezzel újat, hogy én is ismerem az együttest és szeretem is a számait.Az album úgy 3/4-ét is ismertem és a maradék pár szám is jó amit még nem hallottam. A Bemelegítő meg a Levezető helyett ha rendes dal lett volna akkor sokkal értékelhetőbb lenne az album is,de ez a két szám szerintem lehúzza kicsit.Nagyon nem jött be. Összességében am nagyon korrekt album volt. 8 pont.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 9., vasárnap 12:28

BBarni írta:Aha aztán megint betol egy jó kis Pedro Cornetta jazz albumot(amit félre is tettem egy 30-40 év múlva szerintem tetszeni is fog! :mrgreen: ) aztán majd lestek! :lol:
Egyébként viccen kívül ott van egy jazzes album az esélyesek között, ami valószínűleg mindenki számára jóval könnyebben emészthető lenne, mint a Summer Sessions, talán még a 4,6-os átlagot is elérné. :lol: :lol:

Dubstepet csak akkor hozok, ha felidegesít a nép a sok vikingmetállal meg magyar rappel. :mrgreen:

szerk: Azért Mr. Cornetta elég komoly lelki károsodásokat okozhatott neked, hogy még mindig emlékszel a nevére, annak ellenére, hogy nem tetszett az album... :-( :mrgreen:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 9., vasárnap 12:23

Hát igen, kezd inkább egy rock vs rap háborúra hajazni ez a kör, egy GT-féle dubstep is felüdülés lenne már, de valahogy ki kell bírnunk nélküle :mrgreen:
Aha aztán megint betol egy jó kis Pedro Cornetta jazz albumot(amit félre is tettem egy 30-40 év múlva szerintem tetszeni is fog! :mrgreen: ) aztán majd lestek! :lol:

Egyébként teljesen egyetértek Phecoval több rock és kevesebb rap! :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 8., szombat 21:33

BBarni írta: Viszont nem lesz sok a rap? :hmmm: :mrgreen:
Hát igen, kezd inkább egy rock vs rap háborúra hajazni ez a kör, egy GT-féle dubstep is felüdülés lenne már, de valahogy ki kell bírnunk nélküle :mrgreen:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 8., szombat 21:10

Én is ismertem őket, Rolit(Wolfie) személyesen is, rendes srác,tehetséges is ettől függetlenül egy kicsit ferde szemmel nézek rájuk, mert bár a tehetségük vitathatatlan, de nem véletlenül vannak ott ahol és ezek nem a véletlenek sorozata volt! :)
Emiatt nem fogok kevesebb pontot adni, ez inkább személyes dolog!
Ha már rap/hiphop akkor ezerszer inkább az ilyen előadok/együttesek ahol van mondanivaló mint a "nagyonkeménygengsztervagyokblablabla" stílus!Pár számot ismerek tőlük azokat szeretem is, de a többi nem nagyon fogott meg!Erről az albumról a Kopoggyá,Élvezd(ezt ugye már ismertem)és a Pécs Aktuál X tetszett!Nagyon rövid volt az album(szóval remélem mindenki időben megtudja hallgatni :mrgreen: ) ami jó, de azért szerintem még 1-2 szám elfért volna!
Egész jó album, lazulni biztos jó rá, de nekem valami hiányzott a legtöbb szám csak háttérzajnak volt jó, de mint írtam voltak egész jó számok is szóval legyen 6!(ami tőlem egy rap/hiphop albumra egész jó pontszám :mrgreen: )

Viszont nem lesz sok a rap? :hmmm: :mrgreen: Ha így folytatjátok tőlem kaptok majd egy jó kis Ektomorf albumot! :mrgreen:

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 8., szombat 13:31

Szeretem a csapatot, de egyre ritkábban hallgatom őket valamiért. Erről az albumról sokat hallgattam pár számot, de egyben soha nem hallgattam még meg, most letudtam ezt is. A bevezető a leggyengébb szám, az nagyon nem jön be. A kedvenceim pedig a Másfél hete, Kopoggyá, Pécs aktuál x és az Élvezd, bár ezt már nagyon unom sajnos. Valamiért jobban bírnám, ha Rendben Man csak az alapokért felelne, esetleg kis ének és csak Wolfie rappelne inkább. De azért jó kis album.

8,5/10

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 8., szombat 11:57

tripla lett sajnos.

Na,hát eljött az én időm :mrgreen:

Sokat gondolkodtam hogy ezt vagy egy másik magyart ajánljak,vagy rockot (ez marad talán kövire),de ezt választottam,gondolta jó lehet BBarni keményebb rockja(metálja) után. Az csapatot szerintem senkinek se kell bemutatni,ha mégis akkor itt a lehetőség megismerni megszeretni. :D A számok közül is lehet (van) 2-3 ismerős,most mégis bevállalom ezt. Sokszor hallgatom őket ha vidámabb,gondolkodósabb kedvemben vagyok. Kedvenc számaim erről az albumról Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a Pécsi Aktuál X és a Néha. Élőben sajnos egyelőre még nem hallottam még őket,ha addig nem akkor majd nyáron mindenképp. Ugye a stílust a raphez sorolnám be ,de nem éppen a szokásos,hanem egy populárisabb verzió.(Változatosabb alapokkal,a hangszerek miatt.) Zászlóshajói a magyar könnyűzenének,sok helyen feltűnnek (TV/rádió). Vannak akik kritizálják a csapatot,mert hogy gyengébbek az új zenéik,"eladták magukat",ésatöbbi. Én nekem tetszenek az újabbak is. Ha eddig nem jöttetek rá,akkor hozzáteszem,hogy Pécs büszkeségei :)

Az ajánlásom:

PUNNANY MASSIF -SUN KICK

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 7., péntek 23:03

Mielott valaki irna,tudom hogy jonnom kell,csak technikai problemam van (nem talalom youtubeon az albumot egyben),de mar irtam pheconak,holnapra ha kitalalom honnan linkeljem,beirom az ajanlast :D

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 6., csütörtök 21:01

Hoho,mar en jovok? :D Bakker en meg ugy emlekeztem van 1-2 hetem :mrgreen:
Holnap delutan irom az ajanlast,mert oszinten azthittem meg van idom es nem dontottem el melyik legyen (rap vagy rock,bar BBarni miatt most talan elobbi) :D Ha nem baj. Bocsi.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 6., csütörtök 20:32

Na a sok puha lehúzta az albumom.... :lol: :mrgreen: Na jó akkor a következőnél mit mondtok majd? :lol:

RR értékelésére viszont érdemes volt várni! :mrgreen: :cheers:
Később biztos, hogy többször is előveszem majd, talán egyéb alkotásoknak is utánanézek (ha van egyéb album, nem tudom...), meg úgy az egész bandának.
Van, ez volt a második albumuk, az első a Szívidomár volt! :)

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 6., csütörtök 20:17

ÁLLÁS
Marci77 tied a pálya.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. november 6., csütörtök 20:06

Én is itt vagyok.
Bocsi sűrű a suli :'(

Leander Rising - Öngyötrő

Nagyon tetszett. Nem ismertem ezt a magyar bandát és nagyon hozzá hasonlót sem, de örülök, hogy megismerhettem. Élveztem végig. Jó számok, jó szövegek, jó hangszerelés, és több helyen több mint jó, az ízlésemnek tökéletesen megfelelő ének. Később biztos, hogy többször is előveszem majd, talán egyéb alkotásoknak is utánanézek (ha van egyéb album, nem tudom...), meg úgy az egész bandának.
Remek 50 perc volt.

9.5/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 6., csütörtök 16:35

RR77 kivételével mindenki értékelte legutóbbi ajánlást. Marci77 jöhetsz szerintem már ma is az ajánlással, de holnap feltétlenül.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. november 6., csütörtök 11:51

Leander Rising - Öngyötrő
Már egyszer mutatta őket egyik haverom, akkor nem nagyon jött be. Hát most lesz lesz kedvenc, de nem volt ez olyan vészes. A zene jó, néha a szöveg is dallamos, de mikor "bedurvul" az nagyon nem jött be. 6/10
Kép

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 5., szerda 23:54

Leander Rising

Vegighallgattam delutan megegyszer,de csak.most ertekelek,bocsanat :( Eredetileg nem ismertem oket igy nem tudtam,hogy mit varjak. Igazsag szerint nekem kozombos volt,neha sok volt nekem a zuzas meg a metalosabb dolgok,voltak kellemesebb reszek, pozitiv meg hogy pont almos voltam delutan igy kicsit felebresztett,ez plusz fel pont,igy nalam a kozombostol kicsit jobbat kap. Szoval jelenlegi hangulatomban nalam most ez:

5,5/10
:)

Vissza: