Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
mondjuk magamat sem értem, Kevin Spacey, David Fincher, ezek olyan nevek, hogy nem is értem miért vártam ennyit
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ziro4vr írta:végig értem a house of cards első szezonján. top 10-embe simán bekerült, elképesztően minőségi cucc
nagyon tetszik, hogy csak válogatni kell a mai rengetek fasza sorozat közül
Eddig 3 részen vagyok túl, pöpec, mi tagadás. Frank Underwood for President!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Külön bírom, ahogy kiszól a nézőhöz és mindig elmagyarázza a szitut.
Haverom mutatott pár Blue Mountain State részt, nem semmi sorozat, lehet rajta szakadni.
Húzom is lefelé az első évadot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
végig értem a house of cards első szezonján. top 10-embe simán bekerült, elképesztően minőségi cucc
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Orphan Black S01E01
Na, így kell kezdeni egy sorozatot. Leültetett. Jöhet a dara.
Na, így kell kezdeni egy sorozatot. Leültetett. Jöhet a dara.
- P. Krisz
Az HBO Warner termék , a Disney velük nem fog üzletelni , akkor már házon belül az ABC .
Töredékéért ? Mihez viszonyítva , egy triple A gigaprodukcióhoz képest biztos , de a többihez viszonyítva nem . A TBBT-ből a Cuoco-Galecki-Parsons trió 1 milliót keres epizódonként , egy 22-24 részes évaddal számolva az nem aprópénz .most már sokkal több potenciál van egy-egy sorozatban, mint egy egész estés filmben, töredék pénzekért leforgatható. nem hiába nyilatkozgat egyre több nagy színész arról, hogy szívesen kipróbálná magát egy sorozatban.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
igen, én is hallottam, hogy lucas akart sorozatot, de akkoriban még nem vette át a kábéltévé a mozik szerepét. most már sokkal több potenciál van egy-egy sorozatban, mint egy egész estés filmben, töredék pénzekért leforgatható. nem hiába nyilatkozgat egyre több nagy színész arról, hogy szívesen kipróbálná magát egy sorozatban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valami olyasmi kéne, mint a GoT. 10x 1 órás részek / évad.Matt009 írta: Csak ne a CW csinálja az SW sorozatot, és ok. Tukmálják rá valahogy a HBO-ra, más úgysem vállalja be.
Amúgy a GoT elvileg elég sok pénzbe kerül. Nem hinném, hogy egy SW film több lenne, vagy hogy annyival több lenne. Rajongókból meg van elé, így a nézettség szinte garantált.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Csak ne a CW csinálja az SW sorozatot, és ok. Tukmálják rá valahogy a HBO-ra, más úgysem vállalja be.danianevem írta:Lucasnak anno volt ilyen terve, mármint sorozatot akart készíteni. Hogy mi lett volna a fő szál, azt már nem tudom. Viszont amikor elkezdték számolgatni az epizódokra lebontható költségeket, akkor elvetették az ötletet.Marky írta:egyébként csak én gondolkozok mostanában olyanon, hogy miért nem próbálkozik senki egy sw sorozattal? az univerzum hatalmas, nem is ütközne a készülő filmmel, ha mondjuk a sith háborúk idejében játszódna. szerintem hatalmas sikere lenne, elég megnézni az old republic sorozatot, abban sincs se yoda, se vader se luke és mégis tarolt.
A Disneynél szerintem elképzelhető, hogy lesz, mivel a Marveleset is megpróbálták. A főbb filmes díszleteket meghagyhatnák aztán már nem is lenne olyan irgalmatlanul költséges.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Lucasnak anno volt ilyen terve, mármint sorozatot akart készíteni. Hogy mi lett volna a fő szál, azt már nem tudom. Viszont amikor elkezdték számolgatni az epizódokra lebontható költségeket, akkor elvetették az ötletet.Marky írta:egyébként csak én gondolkozok mostanában olyanon, hogy miért nem próbálkozik senki egy sw sorozattal? az univerzum hatalmas, nem is ütközne a készülő filmmel, ha mondjuk a sith háborúk idejében játszódna. szerintem hatalmas sikere lenne, elég megnézni az old republic sorozatot, abban sincs se yoda, se vader se luke és mégis tarolt.
A Disneynél szerintem elképzelhető, hogy lesz, mivel a Marveleset is megpróbálták. A főbb filmes díszleteket meghagyhatnák aztán már nem is lenne olyan irgalmatlanul költséges.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
anyásssnmate írta:...meg ha már bekeményítettem egy ilyennelRealista24 írta:igazan megmenthetnek a sorozatot egy felfele ívelő lezarassal.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
a constantine nekem is tetszett, hangulatban nagyon ott van, a színészek is jól adják magukat. remélem a nézettség nem esik a béka segge alá, mert nem örülnék egy kaszának...
egyébként csak én gondolkozok mostanában olyanon, hogy miért nem próbálkozik senki egy sw sorozattal? az univerzum hatalmas, nem is ütközne a készülő filmmel, ha mondjuk a sith háborúk idejében játszódna. szerintem hatalmas sikere lenne, elég megnézni az old republic sorozatot, abban sincs se yoda, se vader se luke és mégis tarolt.
egyébként csak én gondolkozok mostanában olyanon, hogy miért nem próbálkozik senki egy sw sorozattal? az univerzum hatalmas, nem is ütközne a készülő filmmel, ha mondjuk a sith háborúk idejében játszódna. szerintem hatalmas sikere lenne, elég megnézni az old republic sorozatot, abban sincs se yoda, se vader se luke és mégis tarolt.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Constantine s01e03
Az eddigi legjobb rész volt, egy fokkal javult a fun factor, meg végre láttam egy ellenfelet, aki a későbbiekben is vissza-vissza térhet. Az első kettő sem volt rossz, de ez már alulról súrolta a 8-ast.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gimme some juice, Johnny
Doctor Who s08
Van aki követi a sorozatot rajtam kívül? Biztos nincs.
Nem vagyok elégedett az évaddal, pedig ez volt az első, ahol a látvány az elejétől rendben volt, viszont ezúttal meg a sztorik voltak nagyon gyengék az epizódokhoz. Az átívelő szál is olyan képregényfilmes lett, ennél sokkal jobban meg lehetett volna oldani. Főleg amilyen fordulatot építettek fel a végére. Összességében talán 3 olyan rész volt, amit újra megnéznék, az évadzáró is kicsit súlytalan volt.
Az eddigi legjobb rész volt, egy fokkal javult a fun factor, meg végre láttam egy ellenfelet, aki a későbbiekben is vissza-vissza térhet. Az első kettő sem volt rossz, de ez már alulról súrolta a 8-ast.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gimme some juice, Johnny
Doctor Who s08
Van aki követi a sorozatot rajtam kívül? Biztos nincs.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
...meg ha már bekeményítettem egy ilyennelRealista24 írta:igazan megmenthetnek a sorozatot egy felfele ívelő lezarassal.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ac avával ez ütP. Krisz írta: Csekkoljátok a tartózkodási helyemet .![]()
Civitas Invicta

- P. Krisz
Csekkoljátok a tartózkodási helyemet .csabi* írta:ezen besírtammessideco írta:Mit paráztok a SzulejmánonÚgy is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghal Szigetvárnál
Civitas Invicta
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
SoA 0709: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Toltelek resz volt, de nagy potenciált hagytak benne minden szalon. Fekak, börtön, Gemma, kis kolok, rendőrök, chapterek...igazan megmenthetnek a sorozatot egy felfele ívelő lezarassal.nmate írta:Na, Gotham végre fasza volt, beindultak a dolgok, ezt várom el minimum.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Külön tetszett Victor Zsasz, eltalálták a színészt.
SoA 0709: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!FAF a niggereknek, csak kinyírták Bobbyt. Az a gané Gemma meg hogyan rimánkodott a holttestnél. Csak jöjjön rá végre Jax, itt nagyon komoly vérfürdő lesz 2-3 rész múlva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezen besírtammessideco írta:Mit paráztok a SzulejmánonÚgy is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghal Szigetvárnál

-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mit paráztok a Szulejmánon
Úgy is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghal Szigetvárnál
"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, Gotham végre fasza volt, beindultak a dolgok, ezt várom el minimum.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Külön tetszett Victor Zsasz, eltalálták a színészt.
SoA 0709: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!FAF a niggereknek, csak kinyírták Bobbyt. Az a gané Gemma meg hogyan rimánkodott a holttestnél. Csak jöjjön rá végre Jax, itt nagyon komoly vérfürdő lesz 2-3 rész múlva