Raisen sereget gyűjt.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. november 9., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 9., vasárnap 11:08
Persze,mert gyenge volt.Csabi írta:gólpassza nem volt, úgy hogy az tuti nem. cének kettő volt mégis csak 6ost kapott.Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 9., vasárnap 11:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 11:04
Itt nem Ce, whoscoreden meg 9,9 vagy 10est kapott Ce. AKKOR MOST MELYIK AZ IGAZ???? Hiszen mindegyik objektív!!!!Csabi írta:gólpassza nem volt, úgy hogy az tuti nem. cének kettő volt mégis csak 6ost kapott.Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. november 9., vasárnap 11:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 9., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 9., vasárnap 11:01
gólpassza nem volt, úgy hogy az tuti nem. cének kettő volt mégis csak 6ost kapott.Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 11:01
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 9., vasárnap 10:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 10:54
Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.Csabi írta:Game ON: https://pbs.twimg.com/media/B1_WHmEIMAAkZlV.jpg
szerintem bél nem volt tegnap olyan szar, játszott már sokkal rosszabbul is idén. a védekezését külön nem figyeltem, lehet hogy nem járt annyit vissza. nem tudom.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 9., vasárnap 10:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 9., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 9., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 9., vasárnap 10:17
Öhhm ezt remélem tudod, hogy nem így megy. Komoly edzői utasítások vannak minden játékos irányába, szinte percről percre be van táblázva, mit kell csinálnia és mikor. Carlo nem nagyon szokott panaszkodni a sajtó irányába, nem teregeti ki a szennyest, külön odafigyel, hogy a játékosok se mondjanak semmit az öltözőbeli dolgokról. Ennek ellenére megtudtuk, hogy Béla nem védekezik eleget, ebből arra következtetek, hogy bizony vannak mentalitásbeli problémák a faszinál.miro írta:Az a baj hogy gólt akar rúgni,vagy mivan??
Ilyet még nem hallottam soha az életbe,de mostantól én kérek elnézést ha esetleg gólt mer lőni..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 10:17
Valaki mégis érti, hogy miről van szó. Volt erős ellenfél, gyenge, volt Barcelona. Mindet olyan focival vertünk meg, hogy valaki még mindig takarítja a képernyőt vagy tv-t...de nem baj. Valóban nem tudunk szépen és eredményesen játszani egyszerre. Kell Bale, elengedhetetlen.Az elmúlt hetekben sztem minden volt a csapat csak eredménytelen nem és pont a legnehezebb meccseken, mellé ismétlem MELLÉ pedig olyan játék volt, hogy el lehetett csöppenni a tévé előtt, amire vártunk mou idejövetele óta, amit követel a madridizmus a galaktikusok óta. De belehaltunk a gyönyörbe valóban.Ráadásul padról még mindig be lehetne dobni mr. eredményest ha ugy állnánk.
Te gondolod úgy, hogy elég eredményesnek lenni, nem én. Úgyhogy kettőnk közül te gondolkodsz egyszerűen a fociról. Elég győzni...ja, Mourinhónál.Ja igen,Bale ha játszik csak az lehet,ha nem akkor csillogunk villogunk.
Hála istennek a futball nem ilyen egyszerű,ahogy te gondolod.
Hülyeség, valóban, mert nem érted mi a gond vele. De szerencsére más érti. Megnyugodtam, hogy nem velem van a gond.Az a bajod hogy utálod.Nem más.
Veled róla hülyeség veszekedni,arra már rá jöttem.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 9., vasárnap 10:14
Ja igen,Bale ha játszik csak az lehet,ha nem akkor csillogunk villogunk.Realista24 írta:
Mit választanál inkább?
Eredményes és szép focit vagy eredményes és szar focit?
Ne is mond,annyi meccset vesztettünk el a Bernabeuban ilyen csapatok ellen.Tavaly ha megszakadtunk volna pár kisebb csapat ellen és nem flegmáztunk volna, akkor triplázunk.
HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. november 9., vasárnap 10:11
Az hogy szebben fociznak nekem még mindig nem elsődleges,nem kell meghalni a gyönyörtől.
Vagy inkább az, hogy a csapat kárára válik, ha ő csak gólt akar szerezni, nem?Az a baj hogy gólt akar rúgni,vagy mivan??
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 10:06
Tavaly ha megszakadtunk volna pár kisebb csapat ellen és nem flegmáztunk volna, akkor triplázunk.Egy Rayo Vallecano ellen még mindig nem kell megszakadni 8(+1) embernek a védekezésben,főleg otthon.
De ezt láthattuk is szerintem..
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem